Ulukent Haberleri

Ulukent Haberleri

Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kalıcı eserler kazandırarak Elazığ’da büyük bir dönüşüme ve gelişime imza atan, şehri gerçek belediyecilikle buluşturmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir dizi temasta bulundu.

Başkan Kavaklı, muhtar ve vatandaşları dinledi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı beraberindeki heyetle, Doğukent Mahalle Muhtarı Mürsel Koç, Kırklar Mahalle Muhtarı Mehmet Ayan, Ulukent Mahalle Muhtarı Mustafa Taş'ı ve Çatalçeşme Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti. Bu mahallelerde vatandaşların karşılaştığı sorunları yerinde dinlenildi ve tespitlerde bulunuldu. Yasin Kavaklı yaptığı ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu!

Elazığ Belediyesi 27 Haziran Perşembe günü 08:00 ile 17:00 saatleri arasında Ulukent ve Kırklar Mahallerinin bir bölümünde planlı su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

'Septioğlu gelecek, yüzler gülecek'

Ulukent, Sürsürü ve Olgunlar Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Yıkılan bir şey varsa biz imar etmeye çalışırız' dedi.

Başkan Şerifoğulları, muhtarlarla istişarede bulundu

Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu’nun istişare toplantısı Ulukent Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da katılım sağladığı toplantıda, muhtarların ve mahallelerini sorunları masaya yatırıldı.

Şehrin doğusuna prestijli yaşam alanları kazandırıldı

Elazığ Belediyesi, “Nefes Alan Daha Yeşil Bir Şehir” hedefiyle şehrin doğu mahallelerine örnek yaşam alanları kazandırdı. Yeni yaşam alanlarının tamamlanmasıyla Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba mahallelerinin çehresinin değiştiğini ve bölgenin gelecek vizyonuna değer kattığını ifade eden vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ'da asırlık 24 dut ağacı kesildi

Elazığ'ın Doğukent ve Ulukent Mahalleleri yol güzergahında bulunan asırlık 24 dut ağacı kesildi.

Elazığ'da şehrin doğusuna bir yaşam alanı daha kazandırıldı

Elazığ Belediyesi tarafından; Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi ve Salıbaba Mahallelerinden geçen ve yıllardan beri başta bu mahalleler olmak üzere şehrin en büyük problemlerinden biri olan kanal sorunu çözüme ulaştırılarak, yepyeni bir yaşam alanı olarak düzenlendi.

Kanal boyu projesinde sona gelindi

Elazığ'da şehrin doğusunda başlatılan Kanal Boyu Çevre Düzenleme ve Park Yapım İşi çalışmalarında sona gelindi.

Başkan Şerifoğulları: Şehrin Doğusuna Nefes Aldıracak Projelerimiz Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, Ulukent, Doğukent, Sanayi, Salıbaba ve Kırklar Mahallelerini kapsayan ‘Kanal Boyu Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım İşi’ çalışmalarına devam ediyor.

Hüseynik Evleri Turizme Hazırlanıyor

Elazığ'da eski ismi Hüseynik olan Ulukent mahallesindeki tarihi evler restore edilerek turizme kazandırılacak.

Başkan Şerifoğulları Ulukent'te Yapılan Çalışmaları İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi'nde gerçekleştirilen belediye çalışmalarını yerinde görmek amacıyla bir dizi inceleme ziyaretinde bulundu.

Ulukent’in Çehresini Değiştirecek Projede Sona Gelindi

Şehrin doğu bölgesine prestij kazandıracak ‘Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesi’ büyük oranda tamamlandı.

5 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir apartmana ateş ederek 5 kişiyi yaralayan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da silahlı saldırı: 5 yaralı

Elazığ'da meydana gelen silahlı saldırıda, 5 kişi yaralandı.

Başkan Şerifoğulları Yeni Yaşam Alanında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesine ilişkin incelemelerde bulundu.

Ulukent Mahallesi’ne Yeni Yaşam Alanı

Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesi başladı. 

Ulukent'ten Şehir Hastanesine otobüs seferleri başladı

Elazığ Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından Ulukent Mahallesine sefer yapan belediye otobüslerinin sefer saatlerinde düzenleme yapılıp Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesine direkt seferler başlatıldı.