Ulukent Mahallesi Haberleri

Ulukent Mahallesi Haberleri

Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kalıcı eserler kazandırarak Elazığ’da büyük bir dönüşüme ve gelişime imza atan, şehri gerçek belediyecilikle buluşturmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir dizi temasta bulundu.

Başkan Şerifoğulları, muhtarlarla istişarede bulundu

Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu’nun istişare toplantısı Ulukent Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da katılım sağladığı toplantıda, muhtarların ve mahallelerini sorunları masaya yatırıldı.

Hüseynik Evleri Turizme Hazırlanıyor

Elazığ'da eski ismi Hüseynik olan Ulukent mahallesindeki tarihi evler restore edilerek turizme kazandırılacak.

Başkan Şerifoğulları Ulukent'te Yapılan Çalışmaları İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi'nde gerçekleştirilen belediye çalışmalarını yerinde görmek amacıyla bir dizi inceleme ziyaretinde bulundu.

Ulukent’in Çehresini Değiştirecek Projede Sona Gelindi

Şehrin doğu bölgesine prestij kazandıracak ‘Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesi’ büyük oranda tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları Yeni Yaşam Alanında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesine ilişkin incelemelerde bulundu.

Ulukent Mahallesi’ne Yeni Yaşam Alanı

Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesi başladı. 

Ulukent'ten Şehir Hastanesine otobüs seferleri başladı

Elazığ Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından Ulukent Mahallesine sefer yapan belediye otobüslerinin sefer saatlerinde düzenleme yapılıp Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesine direkt seferler başlatıldı.