Ünalan Haberleri

Ünalan Haberleri

Muhtarlar, Güneykent Mahallesi’ndeki sorunları dinledi

Güneykent Mahalle sakinleri sorun ve talepleri için muhtarları mahallelerine davet etti. Davete belediye meclis üyeleri ve aday muhtarlarla icabet eden muhtarlar sorun ve talepleri dinledi. 

Sıcaktan bunalanlar Hazar Gölü'ne akın etti

Elazığ'da sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle hafta sonunu da fırsat bilen vatandaşlar, Hazar Gölü'ndeki plajlara akın etti.

Sıcaktan bunaldılar, baraj ortasına masa sandalye atıp oturdular

Elazığ'da sıcak havadan bunalan bir gurup vatandaş, Keban Barajı ortasına masa sandalye atıp oturdu. Pertek Kalesi manzarası eşliğinde keyif yapan ve serinleyen gurubu görenler şaşırdı.

Sıcaktan bunalanlar Hazar Gölü'ne akın etti, plajlar Ege ve Akdeniz'i aratmadı

Elazığ'da sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla vatandaşlar, 'doğunun gizli denizi' olarak bilinen Hazar Gölü'ndeki plajlara akın etti.

Uşak'ta bir şahıs, evlenmek istediği kızın annesini öldürdü

Uşak'ta bir şahıs, evlenmek istediği ancak buna onay vermeyen kızın annesini öldürerek kayıplara karıştı.

Müftü Selami Aydın, Palu’da İncelemelerde Bulundu

Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın Palu ilçesine kapsamlı bir tanışma ve inceleme gezisi düzenledi.

Elazığ'da serinleten mekan 'Buzluk Mağarası'

Elazığ'da sıcaktan bunalan vatandaşlar, her sene olduğu gibi eksi derecesiyle dikkat çeken Buzluk Mağarası'na giderek serinliyor.Bakımsız haliyle bile ilgi öğren mağara ile ilgili çalışma yapılması isteniyor.

Elazığ Kavruluyor

Sıcak hava dalgasının etkisi altına giren Elazığ'da termometreler 40 dereceyi gösterdi. Kavurucu sıcaklardan bunalan vatandaşlar serin ve gölgelik alanlara akın etti.  

Sıcaktan bunalanlar Hazar Gölü'nde serinliyor

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Hazar Gölü kenarında kurulan plajlar vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Doğunun gizli denizi Hazar'da hafta sonu yoğunluğu

Son günlerde aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, Doğu'nun gizli denizi olarak bilinen Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ne akın etti.

Palu Belediyesi'nde neler oluyor?

Palu Belediyesinde Neler Oluyor Palu Belediye Başkanı Efrayim Ünalan’ın mazbatası iptal edildi ama Palu Belediyesi internet sitesinde Başkanlığı devam ediyor. 

Palu'da yeni belediye başkanı kim oldu?

Elazığ'ın Palu İlçe Belediye Başkanı Efrayim Ünalan'ın, mazbatasının iptal edilmesinin ardından meclis üyeleri arasından bugün yapılan seçimde başkan Bekir Yıldırım oldu. Dün olduğu gibi bugün de MHP'li meclis üyeleri seçime katılmadı.

Palu Belediye Başkanı 30 Mayıs'ta Belirlenecek

Elazığ'ın Palu Belediye Başkanı Efrayim ünalan'ın mazbatasının iptal edilmesinin ardından, yeni başkanın 30 Mayıs'ta meclis üyeleri arasında yapılan seçimle belirleneceği bildirildi.

Mazbatası iptal edilen başkandan çarpıcı açıklamalar

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti'den Palu Belediye Başkanı seçilen ancak, YSK tarafından mazbatası iptal edilen Efrayim Ünalan, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalar yaptı. 

YSK, Palu Belediye Başkanı Ünalan'ın mazbatası iptal etti

Yüksek Seçim Kurulu, Elazığ'ın Palu ilçesinde seçimleri kazanıp mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturan Efrayim Ünalan'ın mazbatasını iptal etti.

AK Partili başkanın mazbatasının alınmasına karar verildi

YSK'nın Palu ilçesinde seçimleri kazanıp mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturan Efrayim Ünalan’ın mazbatasının alınmasına karar verdiği öğrenildi