Ünlü Haberleri

Ünlü Haberleri

Elazığ Belediyesi, 8 mahallede yol yapım çalışması gerçekleştiriyor

Elazığ Belediyesi, merkez mücavir alanlardaki ulaşımda konfor ve kaliteyi artırmak adına Alayaprak, Aşağıdemirtaş, Göllübağ, Harput, Hankendi, Sugözü, Şahinkaya ve Yemişlik Mahallelerinde toplam 15 bin metre uzunluğunda sathi kaplama yol yapım çalışması gerçekleştiriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden zorunlu açıklama

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi iştiraki olan İZBETON’un Elazığ’da yapımını üstlendiği okulun ödenek krizi yüzünden durdurulduğu ve yüklenici firma tarafından haciz işleminin başlatıldığına ilişkin iddia ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Milletvekili Erol’dan Elazığlılara müzik ziyafeti

Ünlü sanatçılar Onur Akın ve İlkay Yıldız Elazığ'da konser verdi. Elazığ Merkez Perşembe Pazarı alanında düzenlenen konsere binlerce vatandaş katıldı.

Ünlü Türkücü Ceylan’dan Harput paylaşımı

Ünlü Türkücü Ceylan geçtiğimiz günlerde Elazığ’a konser vermek için gelmişti. Konser öncesi Harput’u karış karış gezen Ceylan o anları “Ey güzel memleketim Elaziz” açıklamasıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Elazığ Belediyesi’nden Larva İle Mücadele

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilkbahar aylarının gelmesiyle birlikte halk sağlığının korunması amacıyla kent genelinde larva ile mücadele çalışmalarına yoğunluk verdi.

Milletvekili Keleş’ten, 6. Noterle ilgili açıklama

Milletvekili Keleş, ”24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'ımızda meydana gelen deprem, şehir merkezinde yaşayan birçok vatandaşımızı etkiledi. Bu felaketin ardından, vatandaşlarımızın güvenli konutlara erişimini sağlamak amacıyla TOKİ tarafından yapılan konutlarla birlikte Güneykent Mahallesi, Elazığ'ın yeni yerleşim merkezi haline geldi. Nüfus, iş yoğunluğu, ticaret ve çalışma hayatının artış gösterdiği Güneykent Mahallesi’nde yeni bir noter ihtiyacı oluşmuştu. Bu ihtiyacı karşılamak için Adalet Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Güneykent Mahallesi’ne noter açılması Adalet Bakanı Sn. Yılmaz Tunç’un imzasıyla 20 Mart tarihinde onaylandı ve süreç başladı” dedi.

Milletvekili Erol, mağdur hak sahiplerini yalnız bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahipliği ek başvuru süresinin son saatlerinde vatandaşların yoğunluk oluşturduğu Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezine gece saatlerinde giderek hem sürenin uzamasını sağladı hem de vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek Meclis gündemine taşıma sözü verdi.

Sedat Uçan, hayran bıraktı

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Sedat Uçan'ı sevenleriyle buluşturdu. On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her gün olan Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, tasavvuf müziğinin güçlü sesi Sedat Uçan’ın dinleti programıyla devam etti.

Prof. Dr. Şimşirgil Elazığlılarla buluştu 

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarına, Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil konuk oldu. 

Altın fiyatlarını tutabilene aşk olsun! 

Altının ons fiyatı dün tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. Gram altında bugünün en yüksek seviyesi 2.235 lira oldu. Analistler ne diyor? İşte altın piyasası...

Usta isim Zafer Kiraz, bir kez daha hayran bıraktı

Diksiyon ve Beden Dili Eğitim Uzmanı ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen program kapsamında Elazığ’da ücretsiz olarak seminer verdi.

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığlılarla buluşacak

Diksiyon ve Beden Dili Eğitim Uzmanı Ünlü Haber Sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen program kapsamında 17 Şubat Cumartesi günü Elazığ’da ücretsiz olarak seminer verecek.

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığ'da seminer verecek

Diksiyon, beden dili eğitim uzmanı ve ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) tarafından tertip edilen 'Zafer Kiraz'la Tecrübe Paylaşımı ve Etkili İletişim Semineri' programına katılmak üzere Elazığ'a gelecek. 

Başkan Gürtürk: Hazardağlı Kavşağı Çözüm Bekliyor

Elazığ’da trafiğin en yoğun olduğu güzergahlardan biri olan Hazardağlı Kavşağı, trafik yoğunluğu nedeniyle sık sık tıkanarak ihtiyaca cevap veremez duruma geldi. Kentin bir çok mahallesini birbirine bağlayan kavşakta yaşanan sorun acil çözüm bekliyor.

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığ’da seminer verecek

Diksiyon, beden dili eğitim uzmanı ve ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) tarafından tertip edilen “Zafer Kiraz’la Tecrübe Paylaşımı ve Etkili İletişim Semineri” programına katılmak üzere Elazığ’a gelecek. 

Başkan Dumandağ Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan ve 20.881.864,50 TL (P) kısmı hibe olmak üzere toplam bütçesi 41.763.729 TL olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi’nin ek bütçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kalkınma Ajanları Genel Müdürü Ahmet Şimşek'i Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ile birlikte makamında ziyaret etti.

Zorunlu trafik sigortasına yüzde 10 zam

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), araç grubu ve kullanım türüne göre uygulanan baz primlerin Şubat 2024 için de yüzde 10 artırılmasına karar verdi.

Zorunlu trafik sigortasında azami artış oranı belli oldu

Zorunlu trafik sigortası aylık azami prim artış oranı, 2024 yılının ilk 4 ayı için yüzde 5 olarak belirlendi. Oran, 2023'ün mayıs ayından itibaren aylık yüzde 2 olarak uygulanıyordu.

Fuat Fırat Ünlü AK Parti’den aday adaylığını açıkladı 

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan aday adayı Fuat Fırat Ünlü adaylığını açıkladı. 

Elazığlılar dikkat! 2 günlük ek süre verildi 

AFAD tarafından 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından başlatılan hak sahipliği başvurularına başvuramayanlar için 2 günlük ek süre tanındı. 

Başkan Alan: Standımız doldu taştı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, geçtiğimiz gün sona eren Elazığ Tanıtım Günleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Alan, Elazığ TSO standında yaşanan yoğunluğunun mutluluk verici olduğunu ifade etti. 

Türkiye’de 3 Günlük Milli Yas İlan Edilecek 

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Gazze'de 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı nedeniyle 3 gün süreyle milli yas ilan edileceğini açıkladı. 

Demirdağ: Hazar Şiir Akşamları’na davetlisiniz

Bu sene 26.’sı gerçekleştirilecek olan hazar şiir akşamları 6-7-8 Ekim tarihleri arasında ünlü şair yazar “Sezai Karakoç” anısına “İnsan Sevgisi” teması ile gerçekleştirilecek. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ahmet Demirdağ, programa tüm Elazığlıları davet etti. 

Hazar Şiir Akşamları başlıyor

Hazar Şiir Akşamlarının 26’ncısı 6-7-8 Ekim tarihleri arasında ünlü Şair Yazar “Sezai Karakoç” anısına “İnsan Sevgisi” teması ile gerçekleştirilecek. Gerçekleşecek olan programa katılacak isimler belli oldu.

Fırat Kalkınma Ajansı’ndan acentelere destek 

Fırat Kalkınma Ajansı, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli’nin turizminin canlandırılması amacıyla başlattığı Fırat Turu programıyla seyahat acentelerine tur başına 36 bin lira destek sağlayacak. 

Aşık Veysel, Elazığ’da türküleriyle anıldı

Anadolu halk ozanlarından Aşık Veysel’in türküleri, ünlü türkücü Yavuz Bingöl tarafından gerçekleştirilen konserde seslendirildi. Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan konserde Aşık Veysel’in sevilen türküleri seslendirilerek keyifli bir gece yaşandı.

Âşık Veysel'in Türküleri Yavuz Bingöl tarafından Elazığ’da seslendirilecek

Halk ozanı Âşık Veysel Şatıroğlu, vefatının 50. yıl dönümünde “Ziraat Bankası Âşık Veysel 50. Yıl Anma Konserleri” kapsamında ünlü türkücü Yavuz Bingöl’ün seslendireceği parçalarıyla yad edilecek.

İHH gönüllülerine iki günlük doğa programı

İHH Elazığ Şubesi gönüllü arama kurtarma ekibi aralarındaki kaynaşma ve diyalogu artırmak, doğa şartlarında daha uzun süre hayatta kalmayı öğrenmek amaçlı iki günlük bir doğa programı gerçekleştirdi.

Tuğçe Kandemir Elazığlılarla buluştu

Pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir, Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri’nde Elazığlılara unutulmaz bir müzik deneyimi sundu. Sanatçı Kandemir en sevilen eserleri Elazığlılar için seslendirdi.

Sinan Akçıl, Elazığlılarla buluşacak

Pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Sinan Akçıl, 9 Ağustos Çarşamba günü Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri’nde Elazığlılara unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.