Unutmadı Haberleri

Unutmadı Haberleri

Başkan Alan: Unutmadık, unutmayacağız

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 24 Ocak 2020 de yaşadığımız depremin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Unutmadık, unutmayacağız!

Takvim yaprakları 18 ağustos 2016‘yı saatler 09.16’yı gösterdiğinde şehri yankılanan bir ses duyulmuştu. Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik bombalı saldırının sesleri şehrin dört bir etrafında duyulmuştu, o hain terör saldırının üzerinden tam 7 yıl geçti. Bombalı saldırı ile yara alarak hasar gören Elazığ Eski Emniyet müdürlüğü binasının yerine ise o karanlık günün anısına millet bahçesi yapıldı. 

Mehmetçik Vakfı, şehit yakınları ve gazileri unutmadı 

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı, Kurban Bayramı'nda Elazığ’da bulunan şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık, çınarlarımızı unutmadı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bayram ziyaretleri kapsamında hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam etti.

Fecir Derneği, Ramazan ayında aileleri unutmadı

Fecir Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği depremzede ve yardıma muhtaç vatandaşlara yardım kolisi dağıtımı yaptı. Fecir Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği Ramazan ayında vatandaşları unutmadı.

Öğrenciler görev başındaki polisleri unutmadı

Elazığ'da üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde görev başındaki polisler unutulmadı. Öğrenciler, görev başındaki polislere çiçek takdim edip, lokum ikram etti.

Elazığ Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Elazığ Belediyesi, sokak hayvanları için kentin birçok noktasına yem ve su bıraktı.

Elazığ Belediyesi Çölyak hastalarını bayramda da unutmadı

Ramazan ayında sosyal yardım hizmetlerini devam ettiren Elazığ Belediyesi, kentteki çölyak hastası vatandaşlara glutensiz gıda kolisi oluşturarak evlerine gönderdi.

TKKD kadınları unutmadı

Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Elazığ Şube Başkanı Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, çalışan kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Medical Park Elazığ Hastanesi kadınları unutmadı

Medical Park Elazığ Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Deneğinde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak kendilerine çiçek verdi.

Keban Kaymakamlığı sokak hayvanlarını unutmadı

Elazığ'ın Keban İlçe Kaymakamlığı tarafından kentte bulunan cadde ve sokaklara, sokak hayvanları için mamalıklar yerleştirildi.

İl Özel İdaresi sokak hayvanlarını unutmadı

Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.

Başkan Çadırcı, lise öğrencilerini unutmadı

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Genç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine sınavlara hazırlık ve kaynak kitap gönderdi.

Polis yaban ve sokak hayvanları unutmadı

Elazığ'da polisler kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanları besleyip doğaya yiyecek bıraktı.

Elazığ HAYDİ ekibi sokak hayvanlarını unutmadı

Elazığ'da kar yağışının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını HAYDİ ekipleri elleriyle besledi.

Unutmadık

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen, merkez üssü Sivrice ilçesi 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.

Jandarma ekipleri sokak ve yaban hayvanlarını unutmadı

Elazığ'da jandarma ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle beslenmekte güçlük çeken sokak ve yaban hayvanları için kentin çeşitli bölgelerine yem bıraktı.

Jandarma ekipleri özel çocukları unutmadı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, etkinlik düzenleyerek özel çocukları unutmadı.

Başkan Yılmaz öğretmenleri unutmadı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla beldede bulunan okulları ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Vefa ekibi, can dostları unutmadı

Tunceli'de Vefa Sosyal Destek Grubuna bağlı ekipler, kısıtlama kapsamında sokak hayvanlarını ihmal etmeyerek beslemeye başladı.

Elazığ depreminin birinci yılında jandarma depremzedeleri unutmadı

Elazığ depreminin birinci yıl dönümünde jandarma ekipleri, depremzedeleri ve çocukları unutmadı.

Elazığ'da jandarmadan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği

ELAZIĞ(İHA) –Elazığ'da jandarma ekipleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde hayvanları unutmadı, sokağa ve doğaya yem bırakan ekipler, hayvan sahiplerini bilgilendirici broşürler dağıttı.

Belediye Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde çağrıda bulundu.

Annelerinden uzak olan öğrenciler şehit annelerini unutmadı

Elazığ'da ailelerinden uzakta üniversite eğitimlerini sürdüren öğrenciler, Anneler Günü'nde şehit anneleri ve ailelerini ziyaret etti.