Ünvan Haberleri

Ünvan Haberleri

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman doçent unvanı aldı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Üniversitelerarası Kurul Yönetim Kurulu kararıyla Doçent unvanını aldı.

İlk Türk astronot Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü ne oldu?

İlk Türk astronotu unvanını alan Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü "İstikbal göklerdedir" oldu.

THF 1. Lig: Elazığ SYSK: 45 - Kastamonu Dinamik: 33

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubu 6. Hafta maçında Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, evinde konuk ettiği Kastamonu ekibini rahat yendi ve namağlup unvanını sürdürdü.

Elazığspor'un unvanları gitti

TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezona iyi başlayan ES Elazığspor, bu sezonki ilk mağlubiyetini Ağrı 1970 Spor karşısında yaşadı. Elazığ temsilcisi, aynı zamanda bu sezonki ilk golünü de yine Ağrı ekibinden yedi.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine 'Anne dostu hastane unvanı' verildi

Sağlık Bakanlığı tarafından ulusal anne dostu hastane kriterlerini taşıyan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine 'Anne dostu hastane unvanı' verildi.

Fırat Üniversitesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yapılan programda akademik unvanında yükselen öğretim üyelerine cübbeleri giydirildi.

Başkan Arslan Goart uygulamasını test etti

GoArt Metaverse uygulamasında dijital evrende inşa edilen Harput, TRT1 Pelin Çift'le Gündem Ötesi programında dünyanın ilk metaverse kenti olarak tescillendi. Uygulamanın ilk testini Harput'ta gerçekleştiren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 'Harput’a ilk metaverse kent ünvanını getiren GoArt, çağlar boyunca sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış olan Harput ‘un mimarisini, kültürünü gelecek nesillere aktarmak için bir köprü görevi görecektir.' dedi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin tek şehir hastanesi, 9 ayda 1 milyondan fazla hastaya şifa dağıttı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi tarafından profesör ve doçent kadrolarına atanan akademik ünvanlılar için 'Cübbe Giyme ve Belge Takdim Töreni' düzenlendi. Törende konuşan hastanenin başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, 9 ayda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri dahil olmak üzere 1 milyon 149 bin 139 hasta kabulü gerçekleştirdiklerini söyledi.

Canlı Yayında Ünvan Tartışması

MHP Elazığ eski Milletvekili ve İYİ Parti eski kurucular kurulu üyesi Mustafa Gül, Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak'ın sunduğu 'ayrıntı' programına konuk oldu.