Uşak Haberleri

Uşak Haberleri

Nisan’da elektrik ve doğalgaza zam yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını açıkladı.

ÖNDER 20. İmam Hatipliler Kurultayı Uşak’ta gerçekleşti

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer alan ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin 20. Kurultayı gerçekleşti.

Sivas Büyük Birlik Partisi’nden sürpriz aday adayı

 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Aday adaylıklarında başvuru süreleri tamamlanırken, birbirinden farklı ve dikkat çekici isimlerde aday adaylığı listelerinde yerini aldı. Bu isimler arasında dikkat çekenlerden biri de, Büyük Birlik Partisi MKYK Merkez Karar Asil Üyesi İş İnsanı Sivaslı Uğur Karaca oldu. Yıllarca Uşak ve Ankara’da Birlik Partisi, Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yapan Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin davetiyle Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilmişti.

Bu aile 3 kuşaktır Elazığ'a şifa dağıtıyor

Elazığ'ın tarihi Kapalı Çarşısında aktar dükkanı bulunan Aktaş ailesi, 3 kuşaktır kente şifa dağıtıyor. Bin 200 adet ürünün bulunduğu ve her yerden farklı bir kokunun yayıldığı aktar dükkanı vatandaşların ilgisini çekiyor.

Duşakabin konuşmasıyla gündeme gelen Elazığlı depremzede Güllü Deniz: 'Konuşmalarımız başka yere çekildi''

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakan Süleyman Soylu ile Çevre Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ziyareti sırasında Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'yla yaşadığı konuşma başka yöne çekilen depremzede Güllü Deniz, bayram ziyaretinde Şerifoğulları ile bir araya geldi. Depremzede Deniz, ''Konuşmalarımız başka yere çekildi, tamamı verilmedi, biz sizden razıyız'' dedi.

Elazığ TSO Heyeti Kuzey Makedonya’da temaslarda bulundu

Uşak Üniversitesi koordinatörlüğünde Elazığ TSO’nun da ortak olduğu  Seven Doors to Europe isimli Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu kapsamında Ülkemizden Fırat Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi ile birlikte  Elazığ TSO, İnegol TSO, Burdur TSO, Sivas TSO ve Gaziantep Ticaret Odası temsilcilerinin katılımı ile Makedonya'da çalışma ziyareti düzenlendi. 

Hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı

Elazığ'ın Altınkuşak köyünde bulunan mermer ocağından bakır kablo çalan 3 kişi yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Müzisyen Kalacı: 'Farklı kuşaklara hitap eden şarkılar, gelecek nesillere de aktarılıyor'

Müzisyen Murat Kalacı, farklı kuşakların hepsine hitap edebilen şarkıların, gelecek nesillere de aktarıldığını söyledi.

Boyun ve sırt ağrılarıyla gelen genç hastaların sayısı pandemi döneminde arttı

Koranavirüs (Covid-19) pandemisiyle birlikte bilgisayar ve akıllı telefon kullanmadan kaynaklı genç kuşaktaki hastaların sayısının arttığını belirten Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ali Özgür, yanlış pozisyonda oturma ile omurgaya bağlı bel, sırt ve özelikle boyun bölgelerinde ciddi kas spazmları, omurga problemleri ve ağrılarıyla karşılaşıldığına dikkat çekti.

Kulaklı Orman Baykuşu' tedavi altına alındı

Elazığ'da kanadında yumuşak doku zedelenmesi nedeniyle uçamaz halde vatandaşlar tarafından bulunan nesli tükenme tehlikesi altında olduğu öğrenilen Kulaklı Orman Baykuşu bulunarak, tedavi altına alındı.

Başkan Şerifoğulları: Hedef Daha Yeşil Bir Elazığ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yeşil Kuşak Projesi kapsamında Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde başlatılan yeşillendirme çalışmalarını, yerinde inceledi.

DAN Kuşak sınavları Elazığ'da yapıldı

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen Siyah Kuşak DAN sınavları Elazığ ev sahipliğinde yapıldı.

Uşak'ta bir şahıs, evlenmek istediği kızın annesini öldürdü

Uşak'ta bir şahıs, evlenmek istediği ancak buna onay vermeyen kızın annesini öldürerek kayıplara karıştı.

Kuyumculardan altın için yılsonu tahmini

Uşak’ta bir kuyumcuda yetkili eleman olan Gökhan Yılmaz, altın fiyatlarının yükselişinin devam edeceğini belirtti. Yılmaz, 'Bizim görüşümüz altın yıl sonuna kadar 500 TL’yi, 2021 senesinin ortalarına doğru da 550 TL’yi göreceğini düşünüyoruz' dedi.

Kick boksçular, dan sınavlarına hazırlanıyor

Elazığ'ın ev sahipliğinde yapılacak olan siyah kuşak dan sınavları için, kickboks ile ilgilen sporcular, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında antrenmanlarını sıklaştırdı.

Uşak'ta ağabey ile kardeş arasındaki kavga kanlı bitti; 1 ölü

Uşak'ta, önceden husumetli olan ağabey kardeş kavgası kanlı bitti. Çıkan silahlı kavgada ağabey, kardeşini vurarak öldürdü.

Otomobildeki tartışma kanlı bitti

Uşak'ta meydana gelen olayda, bir kişi otomobilde tartıştığı arkadaşını öldürmesinin ardından kayıplara karıştı.

Uşak’ta trafik kazası; 1 ölü, 6 yaralı

Uşak'ta meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, araç içerisinde bulunan diğer 6 kişi yaralandı.

Tarihi Camiler Tescillendi

Elazığ Merkez köylerinden Sarını/Altınkuşak Köyü ile Mesti/Yenikonak Köyü tarihi Osmanlı Camileri Diyarbakır Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından tescillenerek koruma altına alındı.

Elazığspor 4 maç sonra puanla tanıştı

Üst üste aldığı 4 mağlubiyetin ardından Teknik Direktör değişikliğine giden B. Elazığspor, kötü seriye Uşakspor karşısında aldığı beraberlikle dur dedi.

Levent Eriş: 'Oyundan memnunum'

B. Elazığspor'un başında ilk maçına Uşakspor karşısında Teknik Direktör Levent Eriş, oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi.

Elazığspor: 0 - Uşakspor: 0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 11. haftasında B. Elazığspor, sahasında Uşakspor ile 0-0 berabere kaldı.

150 yıllık tescilli konağın koruma altına alınması bekleniyor

Elazığ'da 4 kuşaktır aynı ailenin kullandığı tarihi geçmişi en az 150 yıl öncesine dayandığı tahmin edilen Beyzade Efendi Konağı aslına uygun olarak bugüne kadar gelirken aile artık koruma altına alınmasını istiyor.

Uşak’ta kayıp kadının cesedi bulundu

Uşak'ta iki gündür haber alınamayan kadın kırsal alanda ölü olarak bulundu.