Üye Haberleri

Üye Haberleri

Elazığ’da bir belediye başkanı daha partisinden istifa etti!

Yeniden Refah Partili Beyhan Belediye Başkanı Bayram Öztürk, 6 Belediye Meclis Üyesiyle birlikte partisinden istifa etti.

Seza Çimento, küresel çimento endüstrisi oyuncularıyla bir araya geldi

Seza Çimento, dünyanın en büyük çimento konferansları arasında yer alan INTERCEM’in İstanbul’da düzenlenen etkinliğine katıldı. İki gün süren etkinlikte sektörün gündemindeki konular ele alınırken yeni iş birliklerine yönelik görüşmeler de yapıldı. Konferansa katılan Seza Çimento Yönetim Kurulu Üyesi - Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Direktörü Cansu Açık, dünya genelini etkileyen jeopolitik ve ekonomik krizlere rağmen küresel çimento sektörünün çözümler geliştirerek büyümeye ve ekonomilere değer katmaya odaklandığını söyledi. Açık ayrıca Seza Çimento olarak şirketin karbon ayak izini azaltırken ekonomik avantaj da sağlayacak yeni hedeflerini de açıkladı. 

İşte iPhone 16 fiyatları ve tüm özellikleri

iPhone 16 modelleri, Apple'ın düzenlediği etkinlikte resmen görücüye çıktı. iPhone 16 serisinin öne çıkan özelliklerini ve satış fiyatlarını sizler için derledik.

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu değerlendirme toplantısı yapıldı

Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca, olağanüstü genel kurul öncesi seçilen yürütme kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Keleş ve Can’dan karayollarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can, Keban ve köylerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya geldi.

Arpa: Yılmadan, yorulmadan emek mücadelemize devam ediyoruz

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Gökhan Arpa, çalışanların maaş ve özlük haklarında iyileştirmeleri kapsayan Belediyelerle yaptıkları Toplu İş Sözleşmeleri ile birlikte üye ziyaretlerine de devam ediyor.

Açıkkapı’dan, eylem yapan işçilere destek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ’da bir maden firmasının greve giden işçileri ücretsiz izne çıkarması ve işçilere yönelik firma sahibinin tavırlarına tepki gösterirken, işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini, firmanın yaptığı hatadan bir an önce dönmesi gerektiğini söyledi.

Alan: Firmalarımız teknolojik yenilikleri yakından takip ediyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, üye ziyaretlerine devam ediyor.

Açıkkapı, Tarım ve orman alanındaki destekleri açıkladı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Elazığ'a yönelik Tarım ve Orman alanındaki desteklerle ilgili konuştu. Milletvekili Açıkkapı Elazığ’a yapılan destekleri ve tutarlarını listeledi. Açıkkapı ayrıca ana hedeflerinin Elazığ'ın tarımsal üretim kapasitesini arttırmak olduğunu söyledi. 

Yeğen: İşçilerin eylemi siyasi malzeme yapılmamalı

Alacakaya İl Genel Meclis Üyesi Abbas Yeğen, Alacakaya’daki krom işletmesinde yapılan işçi eylemleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, işçilerin eylemlerinin siyasi rant haline getirilmemesi gerektiğini söyledi.

Özbey, FÜ Rektörlüğü’ne aday olduğunu açıkladı

Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Özbey, Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne aday oldu.

Fırat Üniversitesi’ne 69 öğretim üyesi alınacak

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Fırat Üniversitesi 69 Öğretim Üyesi alacak.

Zam yağmuru başlıyor! Temmuz’da tepeden tırnağa zam

Bu yıl temmuzda zam almayacağı için geçim endişesi büyüyen asgari ücretlinin alım gücü, gelecek zamlarla daha da zayıflayacak. Temmuzda elektrik ve akaryakıta büyük oranda zam geliyor. Enerji zamları, birçok kalemde de fiyat artışına neden olacak.

Bakan Yardımcısı Alpay’a önemli görev

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay, yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçildi ve yönetim kurulu başkan vekili görevine getirildi.

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran Ayı oturumları başladı

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumları başladı. Birleşimlerde Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyeleri Haluk Sertkaya ve Yusuf Ateş Partilerinden istifa ettiklerini ve bağımsız üye olarak görevlerine devam edecekleri konusunda meclise bilgi verildi.

Eğitim Bir-Sen’den öğretmenlik meslek kanunu açıklaması

Eğitim Bir-Sen Üyeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya gelerek yeniden düzenlenmiş, kapsayıcı bir öğretmenlik meslek kanunu talep ettiklerini söylediler. Öte yandan Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi; mevcut uygulanan sıkılaşma politikaları ve faiz artırımlarının üretim ve yatırım alanları ile gelir dağılımını olumsuz etkilediğini söyledi.

TBB meclis üyesi seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis Üyesi seçimi yapıldı. Seçim Belediye Kültür Merkezinde, ilde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.

Şehidimiz Fethi Sekin anısına sergi açıldı

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından açılan kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünler Şehit Polis Fethi Sekin ansına adlı sergide görücüye çıktı.

Elazığ belediye meclis üyesi partisinden istifa etti!

Yeniden Refah Partili Elazığ Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kenan Ateş, partisinden istifa etti.

AHDE Vefa Derneğinde ‘Atatürk ve Milli Egemenlik’ konuşuldu

AHDE Vefa Derneği tarafından düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan Fırat Üniversitesi Tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Çevik , “Atatürk ve Milli Egemenlik” hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

İl Genel Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Belli Oldu

Elazığ İl Genel Meclisi'nde yeni dönemde MHP grubunu  Sivrice İl Genel Meclisi üyesi Raif Aslan temsil edecek.

Çelik: Hizmetlerde adalet ve eşitlik ilkesini şiar edineceğiz

İl Genel Meclis Başkanlığı görevine Meclis üyelerinin oy birliği ile seçilen Avukat Ömer Faruk Çelik, Başkanlık makamına oturduktan sonra açıklamalarda bulundu. Çelik Açıklamasında, “Yapacağımız Hizmet Yatırımlarda Öncelikle Adalet Ve Eşitlik İlkesini Her Zaman Temel Alacağız ve Şiar Edineceğiz” dedi

Yeni Dönem il genel meclisi toplantısı yapıldı!

Elazığ İl Genel Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Yeni seçilen 30 il genel meclisi üyesi, ilk toplantıda meclis başkanını; başkan vekillerini ve katip üyelerini seçti. Toplantıda yapılan gizli oylama sonrasında Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı seçildi.

Elazığ Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları tamamlandı

Elazığ Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları ikinci birleşimle sona erdi. Birleşimlerde faaliyet raporu görüşüldü. Birleşim sonunda meclis üyeleri arasında üslup tartışması yaşandı.

El Aksa Platformundan Gazze için çağrı!

El Aksa platformu “Gazze İçin De Bayram Olsun” sloganı ile ümmet bayramlaşması programı düzenledi. Gazze için destek çağrısında bulunan platform üyeleri, İsrail için alınan ihracat kısıtlamasının kapsamının genişletilmesini istedi.

YRP MKYK ÜYESİ GÜL’DEN, BAYRAM MESAJI

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

YRP, il genel meclisi sonuçlarına itiraz etti 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş,  Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini açıkladı. 

BAŞKAN ALAN: “SEÇİLEN BAŞKANLARI TEBRİK EDİYORUM”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart seçimlerinde halkın teveccühleriyle seçilen Belediye Başkanı, İl ve Belediye Meclis Üyeleri ile muhtarları tebrik etti.

İl genel meclisi merkez üyelerinin dağılımı belli oldu 

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Elazığ İl Genel Meclisi merkez üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Elazığ İl Genel Meclisi’nin 8 kişiden oluşan merkez üyeleri 3 partiden oluştu.