Uyusturucu Haberleri

Uyusturucu Haberleri

Elazığ Belediyesi Çalışanlarına Narko Rehber semineri verildi

Elazığ Belediyesi tarafından belediye personeline yönelik, uyuşturucu ile mücadele konulu “Narko Rehber” semineri düzenlendi.

Elazığ'da 36 kilo esrar ele geçirildi: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, toplamda 36 kilo 932 gram esrar maddesi ele geçirilirken 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Elazığ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele aralıksız sürüyor: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesi aralıksız sürüyor. Bu çerçevede son bir hafta içerisinde 3 şüpheli tutuklanırken, 20 kişi hakkında ise işlem yapıldı.

Şeytanın aklına gelmezdi, uyuşturucu tacirlerinin aklına geldi: Cips paketinde uyuşturucu gizlemişler

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda cips paketine zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele: 4 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde son bir haftada yapılan çalışmalarda, 4 şüphelinin tutuklandığı ve 17 şahıs hakkında da işlem yapıldığı bildirildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele aralıksız sürüyor: 1 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çalışmalarında 6 kişi gözaltına alındı.

Elazığ'da uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan tırda narkotik köpeği 'Alex' ile birlikte yapılan aramada bir tırın dorsesinde 17 kilo 650 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alex kokladı, tırın dorsesinden 17 kilo 650 gram uyuşturucu çıktı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan tırda narkotik köpeği 'Alex' ile birlikte yapılan aramalarda 17 kilo 650 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele: 2 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları çerçevesinde polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, 2 şüpheli tutuklanırken 18 şahsa da işlem yapıldı.

Elazığ'da uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanarak gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Oyuncak içerisinde uyuşturucu saklayan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda otobüsle kente çocuk oyuncağı içerisinde uyuşturucu madde sokmak isterken yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Oyuncak içerisinde uyuşturucu saklamışlar

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda otobüsle kente çocuk oyuncağı içerisinde uyuşturucu madde sokmak isteyen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor: 5 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları çerçevesinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor: 2 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polisi görünce kaçan şüpheli kovalamaca sonrası yakalandı

Elazığ'da polisi gören ve kaçmaya başlayan şüpheli, yaşanan kovalamaca sonrası yakalandı. Üzerinde ve iş yerinde çok sayıda silah ve uyuşturucu madde çıkan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da son 9 ayda 321 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da son 9 ayda uyuşturucu madde ticareti ve hırsızlık suçlarından 321 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor: 3 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde son bir haftada yapılan çalışmalarda, 3 şüpheli tutuklanırken 33 şahıs hakkında da işlem yapıldı.

Elazığ'da jandarma zehir tacirlerine nefes aldırmıyor

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen uyuşturnucu operasyonunda 2 kilo 300 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Elazığ'a uyuşturucu sokmak isteyen 2 şüpheli tutuklandı

Yolcu otobüsüyle Elazığ'a uyuşturucu madde sokmak isteyen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Elazığ'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'a uyuşturucu sokmak isteyen şüpheliler 'Nina'ya takıldı

ELAZIĞ (İHA) – Yolcu otobüsüyle Elazığ'a uyuşturucu madde sokmak isteyen 2 şüpheli, dedektör köpek 'Nina' sayesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda bir tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 3 kişiden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ polisi uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Elazığ'da polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Aracın klimasına uyuşturucu gizlemişler

Elazığ'da bir araçta yapılan aramada, klimanın olduğu bölmeye gizlenmiş 18,63 gram metamfetamin ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde son bir haftada yapılan çalışmalarda, 1 şüpheli tutuklanırken 15 şahıs hakkında da işlem yapıldı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri, bekçiler tarafından kıskıvrak yakalandı

Elazığ'da gece saatlerinde dur ihtarına uymayan bir şüpheli, bekçiler tarafından kıskıvrak yakalandı. Üzerinde uyuşturucu madde metamfetamin çıkan şüpheli, gözaltına alındı.

Elazığ'da 2 kilo kubar esrar ele geçirildi: 1 gözaltı

Elazığ'da jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Ekipler tarafından yapılan çalışmada 2 kilo 100 gram kubar esrar ele geçirilirken, 1 şüpheli ise gözaltına alındı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin şüpheli bir aracı durdurarak dedektör köpeği 'Alex' ile yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.