Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi Haberleri

Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi Haberleri

Alex kokladı, tırın dorsesinden 17 kilo 650 gram uyuşturucu çıktı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan tırda narkotik köpeği 'Alex' ile birlikte yapılan aramalarda 17 kilo 650 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor: 2 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin şüpheli bir aracı durdurarak dedektör köpeği 'Alex' ile yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Elazığ'da dedektör köpeği 'Alex' uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerinin şüpheli bir aracı durdurarak dedektör köpeği 'Alex' ile yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da ayakkabı içerisine zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda, üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. İkametlerde dedektör köpek Alex yardımıyla yapılan aramada ise ayakkabı içerisine zulalanmış uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da dedektör köpeği 'Alex' uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi: 5 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerinin şüpheli bir aracı durdurarak dedektör köpeği 'Alex' ile yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da asayiş uygulamasında aranan 1 şahıs yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen genel asayiş uygulamasında araması olan bir şahıs yakalanırken, bir şahısın üzerinden de uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüpheli araçta çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Elazığ'da şüpheli bir araçta detektör köpeği Alex ile yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şüpheli de gözaltına alındı.

Peynir bidonlarında uyuşturucu çıktı, şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada peynir bidonlarının içerisine gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi. Bidonların sahibi olan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kavanozda uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin belirlediği adreslere yaptığı operasyonda kavanozlar içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi, gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Manisa’da sahte içki ve uyuşturucu operasyonu

Manisa'nın Salihli ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 20 litre sahte rakı ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kanada’dan gelen kargoda esrar çıktı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şahsın Kanada'dan kargo ile temin ettiği uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi tutuklandı

Elazığ'da uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen iki kişi yakalandı. Şahısların üzerinde yapılan aramada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheliler, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

14 Kişiye Uyuşturucudan İşlem Yapıldı

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen uygulamalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uygulamalarda 14 kişiye işlem yapıldı.

Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uygulamalarda toplam 51 kişiye işlem yapıldı. 

Nina’nın tepki verdiği araçta uyuşturucu madde ele geçirildi

Elazığ'da dedektör köpeği Nina'nın tepki verdiği araçta uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2'si yabancı uyruklu 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 2'si yabancı uyruklu 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. 

Uyuşturucu Madde Kullanan 12 Kişiye Adli İşlem Yapıldı

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında şehrin farklı noktalarında yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmada 2,5 gr toz esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu Madde Kullanan 5 Kişiye İşlem Yapıldı

Elazığ'ın Ağın İlçesinde şüpheli görülen araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 5 kişiye işlem yapıldı. 

Dedektör köpeğin tepki verdiği araçta uyuşturucu madde ele geçirildi

Elazığ'da bir araçta yapılan aramada, aracın arka koltuğuna gizlenmiş 5 kilo 400 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu

Elazığ'da gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Uyuşturucu madde kullanan 6 şahsa işlem yapıldı

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uygulamalarda ayrıca 6 şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

Emniyetten Uyuşturucu Operasyonu

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen uygulamalar kapsamında çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Elazığ'da polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı, ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu Arama Köpeği Salgın’dan Kaçamadılar

Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili iki şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Uyuşturucu operasyonu: 7 Tutuklama

Elazığ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.  Operasyonlarda göz altına alınan 7 şüpheli Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Otomobilde uyuşturucu ele geçirildi,3 şüpheli gözaltına alındı

Elazığ'da polisin şüphelenip durdurduğu bir araçta uyuşturucu madde ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da 13 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir aracın içerisinde 11 kilosu eroin olmak üzere toplam 13 kilo 120 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.