Uyuşturucu Madde Haberleri

Uyuşturucu Madde Haberleri

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele aralıksız sürüyor: 1 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alex kokladı, tırın dorsesinden 17 kilo 650 gram uyuşturucu çıktı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan tırda narkotik köpeği 'Alex' ile birlikte yapılan aramalarda 17 kilo 650 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanarak gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Oyuncak içerisinde uyuşturucu saklayan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda otobüsle kente çocuk oyuncağı içerisinde uyuşturucu madde sokmak isterken yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Oyuncak içerisinde uyuşturucu saklamışlar

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda otobüsle kente çocuk oyuncağı içerisinde uyuşturucu madde sokmak isteyen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor: 2 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polisi görünce kaçan şüpheli kovalamaca sonrası yakalandı

Elazığ'da polisi gören ve kaçmaya başlayan şüpheli, yaşanan kovalamaca sonrası yakalandı. Üzerinde ve iş yerinde çok sayıda silah ve uyuşturucu madde çıkan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da son 9 ayda 321 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da son 9 ayda uyuşturucu madde ticareti ve hırsızlık suçlarından 321 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

Elazığ'a uyuşturucu sokmak isteyen 2 şüpheli tutuklandı

Yolcu otobüsüyle Elazığ'a uyuşturucu madde sokmak isteyen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'a uyuşturucu sokmak isteyen şüpheliler 'Nina'ya takıldı

ELAZIĞ (İHA) – Yolcu otobüsüyle Elazığ'a uyuşturucu madde sokmak isteyen 2 şüpheli, dedektör köpek 'Nina' sayesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri, bekçiler tarafından kıskıvrak yakalandı

Elazığ'da gece saatlerinde dur ihtarına uymayan bir şüpheli, bekçiler tarafından kıskıvrak yakalandı. Üzerinde uyuşturucu madde metamfetamin çıkan şüpheli, gözaltına alındı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin şüpheli bir aracı durdurarak dedektör köpeği 'Alex' ile yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Elazığ'da dedektör köpeği 'Alex' uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerinin şüpheli bir aracı durdurarak dedektör köpeği 'Alex' ile yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Uyuşturucu taciri, narkotik köpeğinden kaçamadı

Elazığ'a 4 kilogram uyuşturucu madde sokmak isteyen şüpheli, jandarma narkotik köpeğinin dikkati sayesinde yakalandı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta, dedektör köpeği Alex'in de yardımıyla yapılan aramada sebze poşetinin içerisinde uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önce ekipler, ardından dedektör köpeği 'Alex' uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta, dedektör köpeği Alex'in de yardımıyla yapılan aramada sebze poşetinin içerisinde uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı uygulamada üzerinden uyuşturucu madde ile silah çıkan şüpheli ve beraberindeki şahıs gözaltına alındı.

Elazığ'da ayakkabı içerisine uyuşturucu saklayan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda, üzerinde ve ayakkabı içerinde uyuşturucu madde çıkan 2 şüpheli tutulandı.

Elazığ'da ayakkabı içerisine zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda, üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. İkametlerde dedektör köpek Alex yardımıyla yapılan aramada ise ayakkabı içerisine zulalanmış uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da dedektör köpeği 'Alex' uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi: 5 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerinin şüpheli bir aracı durdurarak dedektör köpeği 'Alex' ile yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Salça bidonunda uyuşturucu taşıyan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından şüpheli görülen bir araçta dedektör köpek 'Nina' ile yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salca bidonu içinde uyuşturucu sevkiyatı 'Nina'dan kaçmadı: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından şüpheli görülen bir araçta dedektör köpek 'Nina' ile yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ'da uyuşturucu madde satan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da uyuşturucu madde satışı yaparken polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu madde satan şüpheli yakalandı

Elazığ'da uyuşturucu madde satışı yapan bir şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Elazığ'da uyuşturucu maddeyle yakalanan 3 zanlı tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kente uyuşturucu sokmak isterken yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu satan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis tarafından düzenlenen operasyonunda uyuşturucu madde satarken suçüstü yakalanan ve adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu satan 2 şüpheli suçüstü yakalandı

Elazığ'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli, uyuşturucu madde satarken suçüstü yakalandı.

Elazığ'da torbacılara operasyon: 2 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucu madde satışı yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da 7 kilo uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada 'Nina' isimli detektör köpeği ile yapılan aramada kamyonun kupa kısmında gizlenen 7 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilirken sürücüsü gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da polis ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Elazığ'da polis ekipleri tarafından bir araçta yapılan arama da uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.