Uzatıldı Haberleri

Uzatıldı Haberleri

Hac kayıt işlemleri uzatıldı

Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, 5 Ağustos-16 Eylül tarihleri arasında yapılmıştı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine bu süre uzatıldı.

İl Halk Kütüphanesi’nin kapanış saati uzatıldı

İl Halk Kütüphanesi’nin kapanış saati 23.00’e kadar uzatıldı. Karar 16 Eylül tarihinden itibaren geçerli olacak.

Trafik cezasında yeni dönem! O süre uzatıldı

15 gün olan trafik cezası ödeme indirimi süresinin 1 aya yükseltilmesi kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlandı.

AK Parti’de aday adaylık süreci uzatıldı 

AK Parti’de 17 Kasım’da bitecek olan aday adaylığı başvuru süreci 22 Kasım Çarşamba gününe kadar uzatıldı.

Süresi 9 aya uzatıldı

Deprem bölgesindeki öncelikli kamu hizmetlerinin devamlılığını sağlamak için uygulanan Toplum Yararına Program süresinin 9 ay uzatılma kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Son ödeme süresi uzatıldı

Son ödeme tarihi 31 Temmuz 2023 olan yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresi 3 Ağustos saat 23.59'a kadar uzatıldı.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Süre uzatıldı

Ticaret Bakanlığı otomotiv sektörüne yönelik yeni kararlarını açıkladı. Buna göre "6 ay ve 6 bin kilometre" düzenlemesi uzatıldı ve kapsamı genişletildi.

Yeniden Refah’ta Milletvekili Aday Adaylığı başvuru süresi uzatıldı

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adaylıkları başvuru süresi yoğunluk nedeniyle 21 Mart Salı gününe uzatıldı.

Pegasus ücretsiz tahliye uçuşunu 1 Mart’a kadar uzattı 

Pegasus Hava Yolları, deprem bölgelerindeki illerden yapılan ücretsiz tahliye seferlerinin 1 Mart'a kadar uzatıldığı duyurdu. 

Elazığ Hazarbaba Kayak Merkezinde sezon uzatıldı

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazarbaba Kayak Tesisi'nde kış ayının yağışlı geçmesinden dolayı kayak sezonu Ramazan ayının ortasına kadar uzatıldı.

Arslan: Süre uzatımı çok değerli olmuştur ancak beklentimizi karşılamamıştır

29 Aralık 2021 tarih ve 31704 sayılı Resmi Gazetede Cumhurbaşkanı kararı ile Elazığ’ında içinde bulunduğu Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yatırımların desteklenmesiyle ilgili sağlanan teşvikler 31.12.2022 tarihine kadar uzatıldı.

Sigorta Prim Teşvik Süresi Uzatıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 51 il ve 2 ilçede uygulanan sigorta prim teşviki süresinin 31 Aralık’a kadar uzatıldığını açıkladı.

Kısa Çalışma Ödeneği 2 Ay Uzatıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, COVID-19 pandemi sürecinden etkilenen işyerlerinden 30/6/2020 tarihine kadar kısa çalışma başvurusunda bulunan ve bu uygulamadan yararlanan işyerlerinde kısa çalışma süresinin 2 ay süreyle uzatıldığını bildirdi.

Sanayi Kapasite Raporlarının Geçerlilik Süresi Uzatıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu, Türkiye’de etkili olan Koronavirüs salgını nedeniyle üyelerinden ve Odalardan gelen talepler doğrultusunda, sanayi kapasite raporlarının geçerlilik süresinin uzatılması kararı aldı.

Eğitime verilen ara uzatıldı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitime verilen ara 30 Nisan'a kadar uzatıldı.

Sözleşmeleri 2 yıl uzatıldı

Elazığspor, Eren Çinkılınç ve Kadir Taşoğlu'nun sözleşmesini 2023 yılına kadar uzattı.

İmar barışında süre uzatıldı, sektör temsilcileri ’yatırım zamanı’ diyor

İmar Barışı ödemesinin yıl sonuna kadar uzatılması ile ilgili bilgi veren Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, 'Yatırım için tam zamanı' dedi.