Vahşet Haberleri

Vahşet Haberleri

Elazığ'da vahşet: Saatlerce işkence ettiği kadını öldürüp cesedini çöp toplama merkezi yakınına attı

Elazığ'da bir kişi, iddiaya göre arkadaşı olduğu kadını işkence edip öldürdükten sonra cesedi yol kenarında bulunan çöp toplama merkezi yakınına attı. Zanlı ve yardım ettiği belirlenen bir kişi daha Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma dedektifleri ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da vahşet: Köpeği yakıp cansız bedenini tarlaya attılar

Elazığ merkeze bağlı Yalnız köyünde kimliği belirsiz kişi veya kişiler yaktıkları köpeği tarlaya attı.

Elazığ'da vahşet, köpeği 7 yerinden bıçaklayıp öldürdüler

Elazığ'da Belçika Kurdu cinsi köpek, iddiaya göre kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 7 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Elazığ'da 18 yıllık cinayette vahşet adli tıp raporuna da yansıdı

Elazığ'da, 18 yıl önce kayıp ilanı verilen, aradan geçen zamana rağmen kendisinden hiçbir haber alınamamasının ardından polisin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda cinayete kurban gittiği belirlenen Ruhi Canpolat'ın öldürülmesine ilişkin adli tıp raporu ortaya çıktı. Olayda maktul Canpolat'ın önce bıçaklandığı ardından parçalara ayrılarak gömüldüğü ifade edildi.

Elazığ'da vahşet! Genç kadın barakada sevgilisi tarafından öldürüldü

Elazığ'da genç bir kadın, barakada vahşice bıçaklanarak öldürüldü. Genç kadını bıçaklayıp öldüren şüphelinin erkek arkadaşı olduğu, cinayet sonrası arkadaşlarını arayıp 'Sevgilimi öldürdüm' demesi üzerine olayın ortaya çıktığı, ancak kendisinin kaçtığı öğrenildi.

Ordu’da vahşet

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir kişi, hem tartıştığı birlikte yaşadığı kadını hem de kendini benzin dökerek yaktı. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti.