Vaka Sayısı Haberleri

Vaka Sayısı Haberleri

Elazığ'da 4 bin 12 aktif korona virüs vakası bulunuyor

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, kentteki aktif vaka sayısının 4 bin 12, yatan hasta sayısının ise 134 olduğunu açıkladı.

Vaka sayısının en çok arttığı Elazığ'da maskesiz vatandaş, herkesi maske takmaya davet etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yayınladığı insidans haritasında Türkiye'de ikinci sırada olan Elazığ'da vatandaşlardan hem ilginç hem de sert tepkiler geldi. Maske takmayan bir vatandaş herkesi maske takmaya davet etti.

Elazığ'ın 3 ilçesinde vakalar sıfırlandı

Elazığ'da Koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında yapılan saha çalışmaları ve vatandaşların tedbirlere uymasıyla 3 ilçede vaka sayısı sıfırlandı, diğer ilçelerde ise 1'e kadar düştü. Hedeflerinin önce mavi ardından beyaza dönmek olduğunu belirten Vali Erkaya Yırık, Vatandaşlarımız bu riskin ilk zamanlardaki gibi devam ettiğini bilerek aynı şuurla devam ederse bu sayıları daha aşağı çekebiliriz, aksi takdirde yine seviyemiz yükselir, turuncu ve kırmızı olabiliriz diyerek uyarmayı ihmal etmedi.

Koronavirüste son durum açıklandı!

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 72 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 9 bin 561 yeni vaka sayısının olduğu açıkladı.

Vaka sayısı yüzde 70 düşen Elazığ'da vatandaşlar Cuma namazı için dışarı çıktı

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizliğe bürünen ve hafta sonları uygulanan tedbirlerle vaka sayısı yüzde 70 düşen Elazığ'da vatandaşlar, Cuma namazı için dışarı çıktı.

Elazığ'da vaka oranı yüzde 70 düştü

Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında özellikle hafta sonu kısıtlamaların büyük fayda sağladığını ve Elazığ'da vaka sayısında yüzde 70'e yakın oranda azalma olduğunu belirten Vali Erkaya Yırık, 'Ayrıca test ve vaka sayısı oranlamasında yüzde 30'larda olan rakam, yüzde 25'lere ve bugün itibari ile yüzde 10'lara kadar düşmüş oldu. Elazığlı vatandaşlarımız sağ olsunlar maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami riayet gösteriyor' dedi.

Elazığ'da maske kullanımı yüzde 100'e ulaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vaka sayısında artış olduğunu belirttiği iller arasında yer alan Elazığ'da herkesin maske taktığı gözlemlenirken, tedbiri arttıran polis ve zabıta da uyarılarda bulundu.

Okçular Köyü Karantinaya Alındı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Okçular köyü, koronavirüs vaka sayısındaki artış nedeniyle 14 gün karantinaya alındı.

Avrupa'da koronavirüste ikinci dalga endişesi giderek artıyor

Fransa'da yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 5 bin 429 vaka tespit edildi. Bu sayının salgında son 3 ayda en yüksek günlük vaka sayısı olduğu belirtildi. İspanya'da ise yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 3 bin 594 vaka tespit edilirken, toplam vaka sayısı 419 bin 849’e yükseldi.

Vali Yırık, Vaka Artışı İddialarına Cevap Verdi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da koronavirüs vaka sayısında yüksek bir artış olduğu yönünde basın yayın organlarında ve sosyal medyada çıkan iddialara cevap verdi. 

Elazığ'da kaç pozitif vaka var?

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ'da Koronavirüs pozitif vaka sayısı ve taburcu edilen hasta sayısını açıkladı.

Koronavirüsten can kaybı 356, vaka sayısı 18.135'e yükseldi

Türkiye'de Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 356, toplam hasta sayısı ise 18.135'e yükseldi.

Koronavirüsten can kaybı 131'e, vaka sayısı 9.217'ye yükseldi

Türkiye'de Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 131'e, toplam hasta sayısı ise 9.217'ye yükseldi.

Koronavirüste bugüne kadar 1.236 tanı kondu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hebasından Korona virüsü vaka sayısı ve hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hebasından Korona virüsü vaka sayısı ve hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı.