Vali Çetin Oktay Kaldırım Haberleri

Vali Çetin Oktay Kaldırım Haberleri

Vali Kaldırım’dan Başkan Şerifoğulları’na Veda Ziyareti

Son Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliği’ne atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na veda ziyaretinde bulundu.

Vali Kaldırım Veda Turuna Çıktı

Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliği görevine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığlılarla vedalaşıyor. 

O Hadisi Bir Kez Daha Hatırlattı

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve 50 Binin üzerinde takipçisi olan Vali Çetin Oktay Kaldırım, yaptığı paylaşımlarla büyük dikkat çekiyor. 

İl Hıfzıssıhha Meclisi kararları Açıklandı

Elazığ İl Hıfzıssıhha Meclisi Vali Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında toplandı.

Elazığ'da koronavirüse karşı yeni tedbir kararları alındı

Vali Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Meclisi, Koronavirüs hastalığının yayılmasını engellemek amacıyla yeni tedbir kararları aldı. 

İl Hıfzıssıhha Meclisinde Alınan Kararlar Açıklandı

İl Hıfzıssıhha Meclisi 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 26. maddesi gereği, Vali Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında toplandı.

Elazığ'ın Geleceğe Odaklanması Lazım

Elazığ MÜSİAD’ın Dost Meclisi Toplantılarının konuğu Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım oldu.

Vali Kaldırım, depremden bugüne kadar olan süreci anlattı

Elazığ Vali Çetin Oktay Kaldırım, depremin ardından yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili detaylı bilgi verdi.

9 milyon yıllık kanyonlar uluslararası turizme kazandırılacak

Elazığ'da 9 milyon yıl öncesine ait olduğu belirlenen dünyanın en yeni keşfi Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarının tescil sürecinini devam ettiğini belirten Vali Çetin Oktay Kaldırım, çok müdahale etmeden doğal yapısını koruyarak uluslararası bir destinasyon haline getirmeyi planladıklarını söyledi.

Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele toplantısı yapıldı

Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele toplantısında bilgi veren Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ'da geçtiğimiz yıla oranla yüzde 29 düşüş olduğunu söyledi.

Cemile teyzenin mutluluk fotoğrafı

Elazığ'da tek geçim kaynağı olan ineğinin, doğum sırasında telef olmasıyla üzülüp gözyaşı döken 65 yaşındaki Cemile Tuncer, Vali Çetin Oktay Kaldırım ve vatandaşların desteğiyle yeni bir inek sahibi oldu. Hediye edilen gebe inek ise sağlıklı bir buzağı dünyaya getirerek Cemile teyzeye çifte mutluluk yaşattı.

Daha Temiz Hazar Gölü için Vali, beraberindekilerle çöp topladı

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü kenarında düzenlenen etkinlikte Vali Çetin Oktay Kaldırım ve beraberindekiler çöp topladı.

Elazığ'ın 'Tekstil Vadisi' projesi kabul edildi

Elazığ için hazırlanan 'Tekstil Vadisi' projesinin kabul edildiğini belirten Vali Çetin Oktay Kaldırım,Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 500 dönümlük alan tahsis ettik. Tekstil Vadisi projesiyle istihdamın 10 bini geçmesini bekliyoruzdedi.

Elazığ'ın basketbol takımını, Berihan Kaldırım ağırladı

Elazığ'ın süper ligdeki Basketbol Takımının oyuncularını, Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın eşi Berihan Kaldırım ağırladı.

Elazığ'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümü Elazığ'da coşkuyla kutlandı.

Vali Kaldırım'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Cumhuriyetin ilanının 96. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

İsveç'e rakip Elazığ'da 123 metrelik orcik yapıldı

Guinness Rekorlar Kitabına 100 metrelik orcik ile ismini yazdıran İsveç'e rakip olan Elazığ'da, 123 metre uzunluğunda orcik yapıldı. Aynı zamanda Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın talimatıyla festival için hazırlanan 500 kilogram orcikin de Mehmetçik'e gönderileceği öğrenildi.

10,5 Milyon Lira hibe destekli 14 projenin sözleşmesi imzalandı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörlüğünün 5. Çağrı döneminde kabul ettiği 14 projenin sözleşmesi törenle imzalandı.

Vali Kaldırım Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, köy ve merkez ilçe mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.  

Sağlık Turizminde Hedef; 1,5 Milyon Turist, 10 Milyar Dolar Gelir

Elazığ'da Sağlık Turizmi Sempozyumu düzenlendi. Sempozyumda konuşan Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven, "Türkiye sağlıkta değişim ve dönüşümle birlikte, ulaşılabilir kaliteli sağlık hizmeti sunumu sayesinde hem kendi vatandaşlarına hem de başka ülke vatandaşlarına kaliteli sağlık hizmetini en uygun şekilde sunan bir ülke haline gelmiştir." dedi.

İneği ölen yaşlı kadına Vali Kaldırım'dan yardım eli uzandı

Elazığ'da tek geçim kaynağı olan ineğinin ölmesiyle üzülen 65 yaşındaki Cemine Tuncer'e Vali Çetin Oktay Kaldırım sahip çıktı.

Gerçek bir 'Robinson Crusoe' hikayesi Ziya Dede, ilk misafirlerini ağırladı

Elazığ ile Tunceli arasında Keban Baraj Gölü Havzasının ortasında bulunan bir adaya yerleşip 14 yılda diktiği 3 bin 500 fidan ile renk veren ve gerçek bir Robinson Crusoe hikayesini ortaya koyan 80 yaşındaki Ziya Abay'ın ilk misafiri Vali Çetin Oktay Kaldırım oldu.

Vali Kaldırım, yaralı Teğmeni ziyaret etti

Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan ve memleketi Elazığ'a sevk edilen Teğmen Kadir Gür'ü hastanede Vali Çetin Oktay Kaldırım ziyaret etti.

Yeni keşif 'Kara Leylek Kanyonu'

Elazığ'da Keban ve Karaya Barajı'nın bağlantısında gözden uzak yaşayan kara leyleklerin bulunduğu kanyon keşfedildi. Vali Çetin Oktay Kaldırım da bölgeyi ziyaret ederek kanyonun ismini 'Kara Leylek' koydu. Bölgede yaşamlarını devam ettiren bazı kara leylekler ve yavruları görüntülendi.

Doğal güzelliğiyle dikkat çekmişti, o köye ilgi arttı

Keban Baraj Gölü'nün kolu Murat Nehri'nin kıyısında yer alan ve su seviyesi yükselmesiyle manzarasıyla dikkat çeken Aşağı İçme köyüne ilgi arttı, tekne turları başladı. Her gün çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği köye giden Vali Çetin Oktay Kaldırım da hem tekne turu yaptı, hem de tekneyi kendi kullandı.

Elazığ'da Jandarma Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü

Jandarma teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Atatürk anıtına çelenk konulurken, Vali Çetin Oktay Kaldırım'da mesaj yayınladı.

Vali Kaldırım'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ödenek temin edildi, yer tamam... Elazığ fuar alanına kavuşuyor

Elazığ, yıllardır hayal ettiği fuar alanına kavuşuyor.

Keban Barajı, 6 milyar kilovat saat elektrik üretiyor

Keban Baraj Gölü'nün Türkiye'nin hem ekonomisine hem de sosyal hayatına önemli bir katkısı olduğunu belirten Vali Çetin Oktay Kaldırım, şu anda barajda yıllık 6 milyar kilovat saat elektrik üretiminin gerçekleştiğini söyledi. 15 yıl aradan sonra ilk defa savak kapaklarının açılmasıyla ilgili de konuşan Kaldırım, arkadan gelen tüm suyun havzaya verildiğini belirtti.

Ağın'da, kaya mezarlar turizme kazandırılmayı bekliyor

Elazığ'ın Ağın ilçesinde bulunan Roma döneminde kalan ve 1 metre 90 santimlik yapılan kaya mezarların bir kısmı belirlenirken, çok sayıda mezarın ise gün yüzüne çıkartılarak turizme kazandırılması bekleniyor.