Vali Yırık Haberleri

Vali Yırık Haberleri

Vali Yırık: 'Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atanmamın AK Parti İl Başkanı ile ilişkilendirmeye çalışılmasını üzülerek takip ediyorum'

Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda mülkiye başmüfettişliğine atanan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 'Mülkiye Başmüfettişliğine atanmamın kasıtlı ve art niyetli bir şekilde AK Parti İl Başkanı ile ilişkilendirmeye çalışılmasını üzülerek takip ediyorum' dedi.

Elazığspor'dan, Vali Yırık'a ziyaret

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ile 2. Başkan Özkan Aydın, Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ı makamında ziyaret etti.

Vali Yırık, trafik kazasında yaralanan Dr. Öğr. Üyesi Dikici ile bir araya geldi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Malatya'da trafik kazası geçiren Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Aydın Dikici'yi ziyaret etti.

Vali Yırık ve Başkan Arslan İŞGEM’de incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yüce ve Mehmet Hayri Yıldırım ile birlikte İŞGEM Kesikköprü Kampüsü’nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alarak üreticileri ziyaret ettiler… 

Vali Yırık: 'Depremde şu ana kadar ciddi bir olumsuzluk yok'

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, meydana gelen depremde şu ana kadar ciddi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek, 15 civarında bayılma, merdiven çıkışında panik halinde burkma gibi vakalar var. Onların da hastanede tedavisi devam ediyor' dedi.

Vali Yırık:' Elazığımızın her yerini ağaçlandıracağız'

Elazığ'da devam eden fidan dikme etkinliğine katılan Vali Erkaya Yırık, ilmek ilmek kentin her tarafını ağaçlandıracaklarını bu çalışmaların ilkbahar da da süreceğini söyledi.

Vali Yırık, kas hastası Nurçin'e forma hediye etti

Elazığ'da 20 yıl önce yakalandığı milyonda bir görülen kas gevşekliği (duchenne muscular dystrophy miyopati) hastalığı nedeniyle 3 makineye bağlı yaşayan ancak yaşama azmi ile bir çok kitap yazan Nurçin Arlı'yı Vali Erkaya Yırık evinde ziyaret ederek forma hediye etti.

Vali Yırık'tan Koronavirüs Denetimi

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Covid-19 denetimleri haftanın her günü sahada görevlendirilen ekipler tarafından yapılıyor. 

Elazığ'da vali pazara gitti, gülümseten diyaloglar yaşandı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, korona virüs (Covid-19) bilgilendirme çalışmaları kapsamında pazara gitti, ortaya gülümseten ve samimi diyaloglar çıktı. Covid-19'da arzu edilen iyileşmeyi henüz gerçekleştiremediklerine değinen Vali Yırık, vatandaşları da Canlarımız yanmasın diyerek uyardı.

Vali Yırık: 'Devletimizin tüm imkanlarını vatandaşlarımızın kullanımına sunmaya çalışıyoruz'

Mahalle ziyaretlerine devam eden Vali Erkaya Yırık,'İnsanlarımızı yaşam alanlarında tanıyarak muzdarip oldukları sıkıntıları dile getirerek, yerinde görerek çözümü noktasında devletimizin tüm imkanlarını öteden beri olduğu gibi vatandaşlarımızın kullanımına sunmaya çalışıyoruz'dedi.

Vali Yırık, maske için teşekkür etti, sosyal mesafe için uyardı

Dünya genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Koronavirüsün (Covid-19) etkisini sürdürdüğünü belirten Elazığ Valisi Erkaya Yırık, maske takma seviyesinin üst seviyede olması nedeniyle teşekkür etti, sosyal mesafeye dikkat edilmesi için de uyardı.

Vali Yırık,'Bizim insanımız hizmete layık güzel insanlar'

Mahalle buluşmaları kapsamında vatandaşları dinleyen Elazığ Valisi Erkaya Yırık,'Gayemiz sizlerin hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi bunu istiyoruz, bunu arzuluyoruz. Çünkü bizim insanımız hizmete layık güzel insanlar'dedi.

Vali Yırık'ın eşi Ayşe Yırık, çocuklarla bir araya geldi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık , Çocuk Evleri'nde kalan kız çocuklarıyla bir araya geldi.

Vali Yırık: Katkı sağlayacak yatırımların değerlendirilmesi gündemimizde

Bölgeye ekonomik katkı sağlayacak ve öne çıkacak yatırımların değerlendirilmesinin gündemlerinde olduğunu belirten Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) dönem başkanı Elazığ Valisi Erkaya Yırık,16 milyon 500 bin TL'lik turizm ve sanayinin geliştirilmesi kapsamında mali destek programının uygulama sürecinin sürdüğünü aktardı.

Vali Yırık denetimde uyardı, izole haldeyken dışarı çıkanlar yurda yerleştirilecek

Korana virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Elazığ Valisi Erkaya Yırık uyararak, İzole haldeyken dışarı çıkan vatandaşımız olursa, tespiti halinde alınacak, yurtlara yerleştirilecek orada karantina sürecini geçirmesi sağlanacak. Orada yapmış olduğu tüm masraflar kendisinden de alınacakdedi.

Vali Yırık, Vaka Artışı İddialarına Cevap Verdi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da koronavirüs vaka sayısında yüksek bir artış olduğu yönünde basın yayın organlarında ve sosyal medyada çıkan iddialara cevap verdi. 

Vali Yırık: Önemli Kararlar Aldık

Elazığ İl Pandemi Kurulu Vali Erkaya Yırık Başkanlığında toplandı. 

Vali Yırık, Kovancılar'ı Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Kovancılar ilçesini ziyaret etti. 

Vali Yırık'dan Kovid-19 denetimi

Kovid 19 denetimlerine katılan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, vatandaşları maske, hijyen ve mesafe konularında uyardı.

Vali'ye 'Bugün olmaz gelemem misafirim var' cevabı gülümsetti

19 denetimlerine katılan Vali Erkaya Yırık'ın randevu verdiği bir kadın, 'Bugün olmaz gelemem misafirim var' diye cevap vermesi herkesi gülümsetti. Bunun üzerine Vali Yırık kadına, Sen adresini ver ben senden randevu alayım' dedi.

Vali Yırık: Elazığ'da Şuana Kadar Olumsuzluk Yok

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Malatya Pötürge Merkezli 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da şuana kadar herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını açıkladı. 

Vali Yırık'tan sürücülere şeker, kolonya

Kurban Bayramı dolayısıyla kentin giriş ve çıkışında görev başında olan güvenlik güçleriyle bir araya gelip bayramlaşan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, aynı zamanda sürücülerinde bayramını kutlayarak şeker ve kolonya ikram etti.

Vali Yırık Vatandaşlarla Bayramlaştı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Bayram namazından sonra vatandaşlarla bayramlaştı. 

Vali Yırık Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ziyaretlerini sürdürüyor. 

Vali Yırık: Hazar Gölümüz Bir Balık Gölü Olacak

Hazar Gölü'ne 420 Bin Siraz Yavrusu Bırakıldı

Vali Yırık FKA Dönem Başkanlığını Devraldı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Fırat Kalkınma Ajansı Dönem Başkanlığını devraldı.

Vali Yırık: 15 Temmuz Bir Dirilişin Adı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Elazığ’da çeşitli programlar düzenlendi. 

Vali Yırık: 15 Temmuz Türk Milleti'nin Yeniden Dirilişinin ve Şahlanışının Destanı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Vali Yırık, Sivrice'de İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Sivrice ilçesinde incelemelerde bulundu.