Vatandaşlara Haberleri

Vatandaşlara Haberleri

Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete girdi

Elazığ Belediyesi, depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda önemli bir adım daha atarak Nailbey Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni hizmete açtı. Bu ofis, mahalle sakinlerinin taleplerini toplamak ve projeye yön vermek amacıyla kapılarını vatandaşlara açtı.

Yaz Kur’an Kursları kapanış programı düzenlendi

Elazığ Belediyesi, yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırırken, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında çocuklara yönelik düzenlediği Yaz Kur’an Kursları ile 60 çocuğu Kur’an-ı Kerim ile buluşturdu. Milli ve manevi değerlerin aktarılmasının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirildiği Yaz Kur'an Kursları, "Kapanış Programı" ile taçlandırıldı.

Şerifoğulları, alt yapı çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları altyapı yenileme çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunarak vatandaşlara gösterdikleri sabırdan ötürü teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi’nden aşure ikramı

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen Aşure Günü etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı.   

Ertan: Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan Suriye’de Türk vatandaşlara ve araçlara yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaparak kınadığını dile getirdi.

Tarihi Maden Hükümet Konağı, vatandaşın hizmetine açıldı

Maden’de Türkiye’nin en eski mülki idare binası, yapılan restorasyon sonrasında, Maden Hükümet Konağı olarak vatandaşlara hizmete başladı. 262 yıllık binanın vatandaşın hizmetine açılması, ilçede memnuniyetle karşılandı.

Elazığspor’dan final biletleriyle ilgili açıklama

Cumartesi günü oynanacak Çimentaş Elazığspor- 52 Orduspor maçı için Elazığspor vatandaşlara çağrıda bulundu.

Bakan’dan uyarı geldi! Bu yaz kavrulacağız

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Elazığ Belediyesi, kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara, Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı.

SGK emekli promosyonu hakkında duyuru yaptı! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemelerinin yaklaşık 2 katına çıkarılarak 8 bin ila 12 bin lira arasında belirlendiğini hatırlatarak anlaşmalı bankaların listesi yayınlandı.

Septioğlu: İnsanımızın Yanında ve Hizmetinde Olacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu ile birlikte miting alanında vatandaşlara seslendi.

5 Muhtarlık Ofisi'nde çalışmalar hızla sürüyor

Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha modern bir ortamda kaliteli hizmet sunmak için 5 mahallede yapımına başladığı Muhtarlık Ofisi'nde inşa çalışmalarına devam ediyor.

Asel Derneği’nden Aşure Günü programı 

Muharrem ayı dolayısıyla Asel Derneği kolları sıvadı. Dernek üyeleri tarafından hazırlanan aşureler vatandaşlara ikram edildi.  

MHP İl Başkanlığı vatandaşlara aşure ikram etti

MHP Elazığ İl Başkanlığı Muharrem ayı dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yeni adresinde 

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yapılan yeni binası ve yerinde vatandaşlara hizmet etmeye başlıyor.

Paralar bugün hesaplara yatırılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla Temmuz ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarını öne çekerek bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını belirtti. Bakan Göktaş, vatandaşlara toplam 2,7 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.

Elazığ Belediyesi, 5 muhtarlık ofisi ve 16 derslikli bir okul yapacak 

Elazığ Belediyesi, vatandaşlara daha etkin bir hizmet sunmak amacıyla yapılacak olan muhtarlık ofisi ve çocuklara daha kaliteli bir eğitim imkanı sunmak için yapılacak 16 derslikli okulun ihalesini tamamladı. 

Başkan Şerifoğulları: Kazanan 85 Milyon Türkiye Olmuştur

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde sandık başına giderek milli iradesini sandığa yansıtan vatandaşlara teşekkür ederek, “Kazanan 85 milyon Türkiye olmuştur.” dedi.

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: Her evden bir oy istiyorum

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, ‘’ HER EVDEN BİR OY İSTİYORUM’’ kampanyasını Palu ve Kovancılar’da vatandaşlara anlattı.

Yanılmaz: Zillet İttifakı’nın vatandaşa umut olacak hiçbir projesi yok

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Millet İttifakı’nın vatandaşlara umut olacak hiçbir projesinin olmadığını belirterek; “AK Parti ile eser ve hizmet siyasetinde yarışmak yerine, abuk sabuk vaatlerle günü kurtarmaya çalışıyorlar.” dedi.

Fecir Derneği, Ramazan ayında aileleri unutmadı

Fecir Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği depremzede ve yardıma muhtaç vatandaşlara yardım kolisi dağıtımı yaptı. Fecir Eğitim Yardımlaşma ve Dostluk Derneği Ramazan ayında vatandaşları unutmadı.

Glikoz ölçüm cihazının teslimi başladı 

Glikoz Ölçüm Cihazı, 1 Nisan Cumartesi günü Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda hak sahibi olan vatandaşlara dağıtılacak. 

ELİGED’ten deprem bölgesine yardım

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremden etkilenen bölgelere yardımlar devam ediyor. Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği temin ettikleri kuru gıdaları, depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere Elazığ Valiliği’ne teslim etti.

Elazığ Belediyesi 500 müstakil konut inşa edecek!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Mart ayı meclis toplantısında müjdeli bir haber verdi. Elazığ Belediyesi Türkiye’de bir ilke imza atarak Kentsel Dönüşüm yasasına göre binasını yenilemek isteyen vatandaşlara 75 bin TL destek verilecek. 

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden depremzedelere psikososyal destek

Deprem bölgelerinden Elazığ’a gelerek yaşamlarını sürdüren depremzede vatandaşlara psikososyal destek verilmeye devam ediyor.

Milletvekili Ağar, Palu’da Depremzedelerle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, peş peşe depremlerin meydana geldiği Elazığ’ın Palu ilçesini ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Müdür Şişecioğlu: Hasarlı binalar tek tek incelenecektir 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Elazığ İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu il genelinde hasar tespit çalışmalarının 45 ekiple devam ettiğini belirterek, vatandaşlara önemli hatırlatmalarda bulundu. 

CHP Milletvekili Gürsel Erol: Vatandaşın sabrı kalmadı! Elazığ afet bölgesi ilan edilmeli

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol Türkiye Büyük Millet Meclisinde basın toplantısı düzenledi. Erol, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerde yaşamlarını kaybeden vatandaşlara Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.

Elazığ’da Vatandaşlara Doğalgaz Uyarısı!

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgede doğalgaz basıncını azaltmak için Elazığ’da kamu kurumlarında ve organize sanayi bölgesinde doğalgaz kesintisi yaşanacak. Aksa doğalgaz ise konutlardaki vatandaşları uyararak Elazığ'da gaz akışının kesilmemesi için 2 gün süreyle gazın 19:00-22:00 arasında kullanılmasını istedi.

Elazığ Belediyesi yaşanan felaketin ardından vatandaşlara desteğini sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Elazığ’ın da etkilendiği deprem felaketinin ardından evlerine giremeyen vatandaşlara barınma başta olmak üzere desteklerini sürdürüyor.