Vatandaşlarla Buluştu Haberleri

Vatandaşlarla Buluştu Haberleri

Erbakan, Yazıkonak’ta vatandaşlarla buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Malatya’dan Bingöl’e giderken Elazığ'da Yazıkonak Beldesinde bir mola vererek burada partilileri ve vatandaşlarla buluştu. Genel Başkan Erbakan yaptığı açıklamada, “Elazığ halkı her zaman olduğu gibi bizleri yine bağrına bastı” dedi.

Başkan Şerifoğulları Aksaray Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Mahalle ayrımı gözetmeden Elazığ’ın dört bir yanına hizmet götüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’nde Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Milletvekili Adayı Keleş ve Açıkkapı esnaf ile vatandaşlarla buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekilli Adayı Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, seçim ziyaretlerine esnaf ziyaretleri ile devam ettiler. 

Milletvekili Aday Adayı Çoban Palu İlçesini ziyaret etti 

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı ve MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban seçim çalışmaları kapsamında Palu’da vatandaşlarla buluştu. Prof. Dr. Çoban, “Aziz şehrin en kadim kültürünün temsilcisi Palu’da gördüğümüz yakın ilgi, çalışma şevkimizi artırmış ve moralimizi yükseltmiştir” dedi. 

Milletvekili Demirbağ, depremzedelerle bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kırklar Geçici Konaklama Merkezi’ni ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla buluştu. Afetzedelerin taleplerini dinleyen Demirbağ, çocuklarla da bir araya gelerek yakından ilgilendi. 

Vali Toraman, Palu’da vatandaşlarla buluştu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Palu İlçesi’ni ziyaret etti. İlçede incelemelerde bulunan Vali Toraman, kurumları da ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin tanıtım aracı Elazığ'da

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasına ilişkin merak edilen soruların cevaplanması amacıyla hazırlanan tanıtım aracı, Elazığ'da vatandaşlarla buluştu.

Elazığ Belediyesi, yazar, şair ve sanatçıları vatandaşlarla buluşturuyor

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kamuoyunun beğenerek takip ettiği yazar, şair ve sanatçıları Elazığlılarla buluşturmaya devam ediyor.

Şerifoğulları:  Abdullahpaşa'da üç formül üzerinde çalışıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem sonrası çalışmaları büyük bir titizlikle ve yoğun bir gayretle sürdürdüklerini söyledi.