Ve Eşi Haberleri

Ve Eşi Haberleri

Hatipoğlu, Beyaz Ev proje alanında incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu ve Eşi Ayfer Hatipoğlu Elazığ’da faaliyete geçirilecek olan “Beyaz Ev “ projesinin yapılacağı alanı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çelik: Hizmetlerde adalet ve eşitlik ilkesini şiar edineceğiz

İl Genel Meclis Başkanlığı görevine Meclis üyelerinin oy birliği ile seçilen Avukat Ömer Faruk Çelik, Başkanlık makamına oturduktan sonra açıklamalarda bulundu. Çelik Açıklamasında, “Yapacağımız Hizmet Yatırımlarda Öncelikle Adalet Ve Eşitlik İlkesini Her Zaman Temel Alacağız ve Şiar Edineceğiz” dedi

Koruyucu ailelik yaptığı yeğenlerini öz çocuklarından ayırmıyor

Elazığ'da 4 çocuğu olan Mehmet Çam, anne ve babasını kaybeden öz yeğenlerine koruyucu aile oldu. Onları kendi çocuklarından ayırt etmeyen Mehmet Çam ve eşi, iki kardeşe gözleri gibi bakıyor.

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi, şehit annelerini yalnız bırakmadı

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi Gülçin Yıldız, Anneler Günü'nde şehit annelerini yalnız bırakmadı. Hakkari'de çatışmada şehit düşen Mehmet Ağgedik'in ailesini ziyaret eden çift, Anneler Günü çerçevesinde anne Fatma Ağgedik'e hediyeler vererek, birlikte mezarlığı ziyaret etti.

Elazığ Valisi Toraman yaşlılarla bir araya geldi

Elazığ'da Vali Dr. Ömer Toraman ve eşi Neşe Toraman 'Yaşlılar Haftası' dolayısıyla huzurevini ziyaret ederek, yaşlılarla kahvaltıda bir araya geldi.

Depremzedelerden, 'zor günümüzde yanımızdaydı' dedikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vefa

Elazığ'da depremzedeler 'zor günümüzde yanımızdaydı' dedikleri, Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşine dua ederek geçmiş olsun diklerini ilettiler.

Büyük taarruzla yaşıt 99'luk Pembe nine vefat etti

Elazığ'da, 30 Ağustos Zafer Bayramının 99'uncu yıl dönümünde Vali Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık'ın ziyaret ettiği 99 yaşındaki Pembe Dağoğlu, hayatını kaybetti.

Gözyaşı döken küçük Hiranur'a 'Vali Amca'dan sürpriz ziyaret

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık, önceki gün bir program çıkışında kendisini görüp sohbet ettikten sonra mutluluk gözyaşı döken Hiranur ve ailesine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Acı hikaye, kendi ailesiz büyüdü, kızı, eşi ve eşinin ailesini kazada kaybetti

Elazığ'da henüz 1 yaşında annesi vefat eden, babası tarafından verildiği yetimhane de devlet şefkati ile büyüyen 34 yaşındaki Emrah Sesveren'in kızı, eşi ve eşinin ailesini trafik kazasında kaybederek yine ailesiz kaldı. Yaşadıklarını anlatan baba, kaza sonrası olay yerinden 6-7 defa geçtiğini ve hatta her seferinde yolunu değiştirip oraya gittiğini aktararak, orada kazanın nasıl olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Bir baba için en zor doğum günü

Elazığ'da depremde hayatını kaybeden 13 yaşındaki Miraç'in bugün doğum günü olması nedeniyle hastaneden çıkan baba Meriç Dişli, yan yana yatan oğlu ve eşinin mezarına gitti, duygusal anlar yaşadı.

Depremin beklemeye gelmeyeceğinin en büyük kanıtı oldular

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde saniyelerin bile ne kadar önemli olduğunun en büyük kanıtı Kaplan ailesi oldu. Sürsürü Mahallesindeki Dilek apartmanında oturan Kaplan ailesi, enkazın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Faruk Kaplan, lavaboda olan annesini beklemeyip kızı ve eşini dışarı çıkartıp hayatlarını kurtardı. Lavaboya giden 80 yaşındaki Türkan Kaplan ise enkazın altında kalarak hayatını kaybetti. Ekiplerin yaklaşık 65 saatlik çalışmasıyla dün cansız bedenine ulaşılan Türkan Kaplan, enkazın altından çıkartılan son kişi oldu.

Uzman çavuş ve eşi, çocuklarının gözü önünde öldürüldü

Isparta'da uzman çavuş ve eşi, polis olduğu öğrenilen kayınbiraderi tarafından çocuklarının gözü önünde tabancayla vurularak öldürüldü.

Sarar çifti maskeli 3 kişi tarafından rehin alınarak soyuldu

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar, maskeli 3 kişi tarafından rehin alındıktan sonra soyuldu.