Veda Haberleri

Veda Haberleri

Bakan Işıkhan müjdeli haberi paylaştı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.

Canın sağolsun Gizem

Elazığlı Milli Boksör Gizem Özer, Paris 2024 Olimpiyatları”nda ilk maçından mağlup olarak veda etti.

Emekliler, kritik zirveden çıkacak kararları bekliyor

En düşük emekli aylığının artırılması kapsamında yapılacak çalışma için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, bugün Beştepe'de saat 15.30'da bir araya gelecek.

Vali Ömer Toraman’dan veda mesajı

Elazığ Valiliği görevini 2021 yılından beri yürüten Doç. Dr. Ömer Toraman, Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Çanakkale Valiliği’ne atandı. Çanakkale Valiliği’ne atanan Vali Toraman, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Gür, yeniden başkanlığa seçildi

Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şubesi 14. olağan kongresi gerçekleşti. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Vedat Gür, yeninden başkan oldu.

Bayram ikramiyesi ödeme takvimi nasıl işleyecek? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kurban Bayramı ikramiyelerinin, Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlara 10 Haziran, Bağ-Kur kapsamında aylık alanlara 11 Haziran, SSK kapsamında aylık alanlara ise 12-13-14 Haziran tarihlerinde ödeneceğini bildirdi.

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete bu sene ara zam yapılıp yapılmayacağı konusu ile ilgili net konuştu.

Bakan Işıkhan'dan emekli ikramiyesi açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere verilecek olan 3 bin TL'lik ikramiyelerin bayram öncesinde hesaplara geçeceğini kaydederek, "Yasa Meclis’ten geçti. Ödeme günlerini planlıyoruz. Her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz. Ancak koşullar doğrultusunda hareket ediyoruz. Daha iyi hizmetlerimiz olacak" dedi.

BAŞKAN ALAN: ELAZIĞ’IN DEPREM YAŞAYAN 10 İLİMİZE TANINAN AYRICALIKLARDAN İSTİFADE ETTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ

"Türkiye Yüzyılında Çalışma Hayatı Buluşmaları" kapsamında ilimize gelerek iş dünyası, Oda başkanları ve STK’larla buluşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, iş dünyasının sorunlarını dinledi.

Emeklilere ek zammın ödeneceği tarih belli oldu!

Çalışma Bakanı duyurdu! Emeklilere ek zammın ödeneceği tarih belli oldu! İşte paranın ödeneceği tarih…

5 bin liralık ikramiye bugün yatıyor

Çalışan emeklilerin merakla beklediği ikramiyeler bugün hesaplara yatıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Çalışan emeklilerimizin 5 bin Türk lirası tutarındaki ödemeleri 29 Aralık Cuma günü banka hesaplarına yatırılacaktır” açıklamasını yapmıştı.

Işıkhan, Asgari Ücret ile ilgili açıklama yaptı 

Gerçekleştirilen Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3. toplantısının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarda bulundu. 

Bakan Işıkhan'dan flaş açıklamalar! Memur zammı ne kadar olacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TBMM'de konuştu. Zamlı asgari ücretin herkesi memnun edeceğini belirten Işıkhan, emekli alıklarının da iyileştirileceği sözü verdi. Memurlara 3600 Ek Gösterge düzenlemesinin en kısa sürede hayata geçirileceğini belirten Bakan Işıkhan, çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiyenin de karar Resmi Gazete'de yayınlandıktan 2 gün sonra yapılacağını duyurdu.

Asgari ücret ne kadar olacak?

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun, asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ilk toplantısı sona erdi. İkinci toplantı 18 Aralık'ta yapılacak. 

Bakan Vedat Işıkhan’dan asgari ücret açıklaması 

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammıyla ilgili konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışmaların 'tek zam' olacak şekilde yapıldığını belirtti. Işıkhan ayrıca ihtiyaç duyulması halinde komisyonun yeniden bir araya gelebileceğini söyledi. 

Bakan’dan emeklinin yüzünü güldürecek maaş açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı son dakika konuşmasında emekli maaşına iyi bir zam bekleyen vatandaşları umutlandırdı.

Emekliler hükümete seslendi 

Emeklilerin yaşam şartlarını kolaylaştıracak zam talebinde bulunan Türkiye Emekliler Derneği üyeleri Şehit İlhanlar Caddesi’nde bir araya gelerek hükümete seslendiler. 

Demiröz: Ak Parti çok güçlü bir şekilde geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Vedat Demiröz, bir dizi programlara katılmak üzere geldiği Elazığ’da önemli açıklamalarda bulundu.

EYT’liler ne kadar emekli maaşı alacak?

EYT düzenlemesini içeren kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilirken, söz konusu düzenlemenin önümüzdeki günlerde yasalaşması bekleniyor. Yaşanan bu gelişmelerin ardından EYT ilk maaş ödeme tarihleri, hak sahipleri tarafından mercek altına alındı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ilk maaşların ödeneceği tarihe ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte 2023 EYT ile ilk maaşların ödeneceği tarih... 

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'nin 2023'e maliyetinin 150 milyar lira civarında olabileceğini söyledi. Bakan Bilgin, “Mevcut kanunda 1000 gün eksiğin varsa çalışacaksın. Böyle bir borçlanma yok” dedi. 

300 bin geçici işçiye kadro!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, EYT düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı. Teknik çalışmanın tamamlandığını belirten Bilgin, "Meclis gündemine gelmesi artık siyasetin vereceği bir karar" dedi.

Bakan Vedat Bilgin'den asgari ücret paylaşımı!

2023 asgari ücret 8 bin 500 lira oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2002 yılından bu yana uygulanan asgari ücret ve dolar karşılığının yer aldığı tabloyu paylaştı.

Kadro dışı kalan Feyzullah Şahin, Elazığspor'a veda etti

TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezon başından bu yana Teknik Direktör Ramazan Çelik ve takım kaptanı Mesut Saray'la sıkıntılar yaşayan Feyzullah Şahin Güneş, akşam saatlerinde kadro dışı bırakıldı. Genç futbolcu gelişme üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla camiaya veda etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: '6'lı masalar 7'li masalar inanınki bu masalar seçime kadar gidemez'

ELAZIĞ (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 6'lı masalar 7'li masalar inanınki bu masalar seçime kadar gidemez. Birbirine benzemez insanların yaptıkları toplantılar kendi araların da anlaşamayan insanlar ve bu anlaşmazlık çerçevesinde Türkiye'yi idare etmeye talip olmak gülünç oluyor ama biz demokrasiyi her zaman saygı gösterdik. Sandıklarda bu millet kimi gösterirse onun arkasında durduk. Hiçbir zaman için demokrasiye karşı durmadık durmayız dedi.

Dalmış: 'Ciltteki siyah noktalara elveda diyebilirsiniz'

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, siyah noktalardan kurtulmanın en iyi yolunun daha kolay yıkayabilmeniz için gözenek içindeki kalıntıları gevşetmeye yardımcı olacak bir peeling ovma veya maske kullanmak olduğunu söyledi.

Elazığ Karakoçan FK'da iki ayrılık

Elazığ Karakoçan FK'da takım kaptanları Kaan Güdü ile Ekrem Sütçü, yayımladıkları mesajlarla camiaya veda etti.

Gizem Özer, dünya şampiyonasına veda etti

İstanbul'da düzenlenen Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nda ikinci maçında Yunan rakibine yenilen Gizem Özer, turnuvaya veda etti.

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen, 'Elazığ'da 19 bin 174 konutun kuraları çekildi, vatandaşlarımıza teslim edildi'

Elazığ'da meydana gelen depremde 24 bin konut, bin 800 iş yeri ve 2 bin 200 ahırın hasar gördüğünü belirten Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, 'Konutlarımız hasar gördü, yıkıldı ve şuanda da yenileniyor yenilenme işlemleri de bitmek üzere. Bu çerçevede toplam 25 bin konut yapılıyor. Elazığ'da, bunların içerisinden 19 bin 174 tanesinin de kuraları çekildi vatandaşlarımıza da teslim edildi. Bir taraftan dükkanlarımız da devam ediyor, bin 308 tane işyerimiz yapıldı bunlardan da bin 130 tanesinin kurası çekilip teslimleri de gerçekleştirildi' dedi.

Elazığ İl Özel İdare'nin 2022-2023 sezonu hedefleri

Bu sezon Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne veda eden Elazığ İl Özel İdare, gelecek yıl hedefleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Elazığ İl Özel İdare: 60 - Antalya 07 Basketbol: 67

Kadınlar Basketbol Süper Liginin 26. haftasında Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı maçta Antalya 07 Basketbol'a 67-60 yenilerek, Süper Lig'e mağlubiyetle veda etti.