Vefa Haberleri

Vefa Haberleri

Gür, toprağa verildi

Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yağız Gür, toprağa verildi.

Müdür Cebeloğlu vefat etti

Elazığ Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Cebeloğlu hayatını kaybetti. Merhum Cebeloğlu için bugün ikindi namazına müteakip Sürsürü Merkez Camisinde cenaze namazı kılınacak.

Vali Kaldırım'ın acı günü

Elazığ eski Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın annesi Hamide Kaldırım hayatını kaybetti.

MTF Başkanı Uçar, son yolculuğuna uğurlandı

Elazığlı Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar vefat etti. Merhum Uçar, İstanbul’da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bekir Yunus Uçar vefat etti

Merhum Timurtaş Hoca’nın oğlu olan Bekir Yunus Uçar, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şeyh Haydar Baba sevenleri tarafından anıldı

Elazığ’ın önde gelen kanaat önderlerinden Şeyh Haydar Baba’nın vefatının 45’inci yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. Programda ayrıca Gazze için Mevlid-i Şerif okundu.

Selmanoğlu ve Şatıroğlu ailelerinin acı günü

Önceki dönem Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun kayınvalidesi, Elazığ Belediyesi önceki dönem özel kalem müdürlerinden Akın Şatıroğlu’nun Annesi Şüküfe Şatıroğlu vefat etti.

Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer kabri başında anıldı

Fırat Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Eski Dönem Elazığ Belediye Başkanı Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer vefatının 26. yıldönümünde aile yakınları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile mezarı başında anıldı.

Ahde Vefa Derneği’nde Tarih Gününde Türk Dünyasında Eğitim ve Bilim konuşuldu

Ahde Vefa Derneği, Milli Eğitim Uzmanı Dr. Nihat Büyükbaş’ın katılımı ile düzenlediği programda bu hafta Tarih Gününde Türk Dünyasında Eğitim ve Bilim konusunu işledi.

AHDE Vefa Derneğinde ‘Atatürk ve Milli Egemenlik’ konuşuldu

AHDE Vefa Derneği tarafından düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan Fırat Üniversitesi Tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Çevik , “Atatürk ve Milli Egemenlik” hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

Hamza Yanılmaz kabri başında anıldı

Elazığ eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Hamza Yanılmaz, vefatının 13. Yıldönümünde kabri başında anıldı.

Hamza Yanılmaz vefatının 13. yıldönümünde anılıyor 

Elazığ eski milletvekili ve Belediye Başkanı merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 13.  yıldönümünde anılıyor. 

Okan'ı kaybettik

Elazığ'ın sevilen simalarından Okan Aydemir hayatını kaybetti.

Manas Kültür Evi’nden Şükrü Kacar için taziye programı 

Manas Kültür Evi, Şükrü Kacar’ın vefatı dolayısı ile taziye programı düzenledi. 

Hüseynik Mahallesi’nin tarihi konuşuldu 

Ahde Vefa Derneği, Araştırmacı Yazar Sedat Çağlıyan’ın Hüseynik Mahallesi’nin tarihini anlattığı sohbet programı düzenledi. 

Cihannüma’dan vefa programı

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü dolayısı ile Cihannuma Derneği Elazığ Şubesi “Erbakan Hocamızı Anma Ve Kadim Dostlar Buluşması” Programı düzenledi.

İçmeli ailesinin acı günü

ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli'nin babası Osman İçmeli hayatını kaybetti.

ÖĞ-DER’den anma programı

Şuurlu Öğretmenler Derneği tarafından vefatının 13’üncü yılında Necmettin Erbakan’ı anma programı düzenlendi

Sadak: Erbakan Hocamızı şükranla anıyoruz    

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak,  Milli Görüş Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Necmettin Erbakan’ın 13.  vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Akkoyun’un babaannesi son yolculuğuna uğurlandı 

Mardin Valisi Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun’un Babaannesi Fatma Koyun vefat etti. Merhume kılınan Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Gür ailesinin acı günü

Elazığ’da sağlık sektörü üzerine hizmet veren özel bir hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Erduran Gür’ün annesi Miyase Gür hayatını kaybetti.

Jeofizik Mühendisi Ramazan Bulut hayatın kaybetti 

İl Özel İdaresi’nde Çalışan Mühendisler, Malatya’dan görevden dönerken, kullandıkları araç, Elazığ – Malatya Karayolu’nun 45’inci kilometresinde kontrolden çıkarak, bariyerlere saplandı. Kazada mühendislerden Ramazan Bulut hayatını kaybetti, Ergün Atabay ise yaralandı. 

Elazığ’da eğitim camiasının acı günü 

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Ahmet Torgut hayatını kaybetti. Merhum Torgut’un ailesi taziyeleri Polatlar Camisinde kabul edecek. 

Elazığ’da emekli öğretmenlere vefa gecesi

Mesleğe yıllarını veren ve emekli olan öğretmenler için Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından vefa gecesi düzenlendi.

Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti 

TBMM Genel Kurulu'nda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti. 

Koloğlu ailesinin acı günü

Elazığ’ın tanınmış ailelerinden Koloğlu Ailesi bugün acı günlerinden birini yaşıyor. 

Lütfi Doğan Hakk'a yürüdü

Eski Diyanet İşleri Başkanı ve İslami İlimler Araştırma ve Yayma Vakfı (İSİLAY) Mütevelli Heyeti Başkanı Lütfi Doğan Hakk'a yürüdü. Doğan, bir süredir Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Milletvekili Erol'dan Necmettin Öğretmenin ailesine vefa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Şehit Necmettin Yılmaz'ın ailesini arayarak acılarına ortak oldu.

Tahir Öztürk için mevlit okutuldu

Merhum 23. Ve 26. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk’ün vefatının 40. günü nedeniyle İzzetpaşa Camisi’nde mevlit okutuldu

Tanoğlu, son yolculuğuna yarın uğurlanacak 

Cumartesi günü İstanbul’da vefat eden Süryani Cemaati Vakfı Başkanı Diş Hekimi İshak Tanoğlu, Salı günü Elazığ’da son yolculuğuna uğurlanacak.