Veren Haberleri

Veren Haberleri

Alan: Şarap Fabrikasının kapatılması hem çalışanları hem de üreticileri mağdur edecektir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ’da uzun süreden beri hizmet veren Şarap Fabrikası’nın kapatılmasının büyük bir yanlış olduğu gibi Elazığ ekonomisi ve üreticileri mağdur edeceğini ifade etti.

Elazığspor’dan prim sözü verenlere çağrı

Elazığspor Kulübü, prim sözü verip ücretlerini yatırmayan isimler için bir açıklama yayımladı.

A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor

Elazığ'da eğitimin parlayan yıldızı A Kalem Kurs Merkezi büyümeye devam ediyor. Elazığ Merkez Yeni Mahalle Muammer Çorbacıoğlu Sokaktaki adresinde yıllardır başarılı hizmetler veren A Kalem Kurs Merkezi, Bahçelievler mahallesinde yeni şube açtı.

SGK'dan 'asgari ücret' genelgesi! 

Asgari ücret desteği 700 liraya yükseltilmişti. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) eksik prim bildiren işveren için bir genelge yayımladı. Buna göre brüt asgari ücretin onda birini geçen tutarda eksik prim bildiren işverenin desteği iptal edilecek.

Gür ailesinin acı günü

Elazığ’da sağlık sektörü üzerine hizmet veren özel bir hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Erduran Gür’ün annesi Miyase Gür hayatını kaybetti.

Elazığ’da emekli öğretmenlere vefa gecesi

Mesleğe yıllarını veren ve emekli olan öğretmenler için Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından vefa gecesi düzenlendi.

Açıkkapı: Asgari ücrette taraflar düşünülerek karar verilecektir 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, asgari ücretin işçi, işveren ve hükümet yetkililerinin yer aldığı komisyon tarafından belirleneceğini, muhalefetin asgari ücretle ilgili açıklamalarında samimi olmadığını söyledi. 

Başkan Telçeken’den asgari ücret açıklaması

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken vergi dilimleri ve asgari ücret açıklamasında, "İşvereni ve işçiyi koruyan, enflasyon artışları ile erimeyen, işverene ve çalışana vergi yükü oluşturmayan bir asgari ücret bekliyoruz" dedi. 

Asgari ücret ne kadar olacak?

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun, asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ilk toplantısı sona erdi. İkinci toplantı 18 Aralık'ta yapılacak. 

Sağlıkta indirim protokolü imzalandı 

Elazığ’da hizmet veren özel bir hastane ile Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası arasında indirim protokolü imzalandı. 

Bahşi: Toplu sözleşmede ön müzakere süreci tamamlandı 

Kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşme görüşmelerinde ön müzakere süreci tamamlandı. 14 Ağustos'ta kamu işveren heyetinin ilk teklifi sunması planlanıyor. 15 Ağustos'ta ise genele ilişkin tekliflerin müzakeresine geçilecek. 

Demirbağ: Cumhurbaşkanımız ikinci turda seçilecektir 

22, 24 ve 27. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, seçim sonuçlarını değerlendirerek, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. 

MHP Elazığ Milletvekili Adayı IŞIKVER: Kültür Hayatımızın Değerli Kurumları Hak Ettiği İlgiyi 14 Mayıs Sonrası Görecektir

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Elazığ Kültür hayatında önemli bir yeri olan EFTUD’u ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Işıkver burada yaptığı değerlendirmede, “İlimiz için TBMM çatısı altında yapacağımız hizmetleri 23 ana başlık altında gruplandırdık. Bunlarda biride Elazığ Kültür ve Sanat Obası’dır. Bu proje ile EFTUD gibi bu kültürün yaşamasına büyük katkı veren tüm STK’larımızı çok daha güçlü bir hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Işıkver’e instagram canlı yayında yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver İnstagram canlı yayında her yaştan vatandaşın çok yoğun ilgisini gördü. 5 ayrı telefon hattı üzerinden gelen sorulara cevap veren Işıkver gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren programda bir çok soruya cevap vererek, 14 Mayıs sonrası Elazığ için yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

Nazırlı Kadınlara Seslendi: Zaferimizin baş aktörü, Türkiye Yüzyılı’nın mimarı kadınlarımız olacaktır

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığlı kadınlara seslendiği konuşmasında, 21 yıldır Ak Parti’ye büyük bir destek veren kadınların, 14 Mayıs tarihinde de zaferin baş aktörü olacaklarını ve Türkiye Yüzyılı’nın inşasında kadınların önemli bir rol oynayacağını söyledi.

Milletvekili Gürsel Erol: Önemli olan insanların bana gönlünü açmasıdır 

Önemli olanın sandıktan çıkan oy olmadığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Önemli olan bana insanların gönlünü açmasıdır. Oy veren vermeyen herkesin gönlüne girebilmek, onların sevgisini ve güvenini kazanabilmek benim için her şeyden önemliydi. Bunu görüyorum ki başarmışım” dedi. 

Milletvekili Erol: Bana oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim

5 yıldır Elazığ’da milletvekilliği  yaptığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “bana oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim. Bugün aranıza gelirken 4 milletvekilinden 4’üde gitti ama ben yine bugün sizin içinizdeyim” dedi.  CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Gürsel Erol, Baskil’de vatandaşla bir araya geldi. Burada vatandaşa  seslenen Milletvekili Erol, herkesin milletvekili olduğunu söyledi. 

Aksuoğlu: Depremin ilk anından itibaren bölgedeydik 

Deprem bölgesine yaptıkları yardımlarla ilgili bilgiler veren Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, arama kurtarma derneği kuracaklarını söyledi. 

Flaş karar duyuruldu! 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerde işveren ve emeklilerin hak ve alacakları üzerindeki haciz işlemlerini kaldırdı.

Yunus Evliyaoğlu TV SEN genel başkanlığına seçildi 

Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikası (TVSEN) Olağan Genel Kurulunda Kanal 23 ortaklarından, Kanal 23 Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Evliyaoğlu, Genel Başkanlığa seçildi. 

Milletvekili Bulut: Tarım ve Orman İl Müdürlüğü binası mevcut yerinde yapılacak 

41 yıldır hizmet veren ve 24 Ocak depremiyle birlikte hasar alan Elazığ Tarım ve Orman müdürlüğü hizmet binası yenileniyor. 

Elazığ'da Özel Hastaneler vatandaşın kanını emiyor

Elazığ'da hizmet veren özel hastanelerde tedavi gören vatandaşlar tahlillerde ve tedavilerde yüksek fiyat uygulamasından rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler...

Hizmet-İş’ten sağlıkta indirim protokolü 

Elazığ’da sağlık sektöründe hizmet veren özel bir hastane ile Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş Sendikası arasında sağlıkta indirim protokolü imzalandı. 

Milletvekili Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yaklaşık 40 mühendis ile bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, fiber optik ve altyapı üzerine hizmet veren genç mühendislerin taleplerini dinlerken, Elazığ Müftüsü İrfan Üstündağ, Fırat Elektrik Dağıtım AŞ Müdürü Müjdat Çelik ve Elazığ Çemişgezekliler Derneği Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetimiyle de bir araya geldi. 

Evinin bodrumunda kendini ateşe veren kadını komşuları söndürdü

Elazığ'da evinin bodrum katında kendini yakan kadın, komşuları tarafından söndürüldü. Yaralanan kadın, tedavi altına alındı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur'

CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Eylemleriyle beslediği, fıtratıyla bilediği siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. FETÖ'yü aklama sözü veren Kılıçdaroğlu'dur. Terörle mücadeleye karşı çıkan Kılıçdaroğlu'dur. Yalan üstüne yalan söyleyen Kılıçdaroğlu'dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır' dedi.

Elazığ'da akıllara durgunluk veren kaza: Kupası açılan kamyonet çocuk parkına daldı

Elazığ'da kupa kısmı açılan kamyonet, yaklaşık 150 metre sürüklenerek çocuk parkına daldı. Kamyonet sürücüsünün ağır yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Aldığı etten 'Şarbon' bulaştı, kasap dükkanı mühürlendi

Elazığ'da yaşayan Bekir Aydın, 9 gün önce kentte faaliyet gösteren bir kasaptan et aldı. Aldığı etten kendisine şarbon bulaşan Aydın'ın hayatı alt üst oldu. Hastanede yaşam mücadelesi veren Aydın, İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı diyerek duruma tepki gösterdi. Yaşanan olayın ardından şarbonlu etin satıldığı kasap dükkanı mühürlendi.

Milletvekili Ağar, Sanatçılarla Buluştu; Vatandaşa Hizmet Veren Bir Dizi Kurumu Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, memleketi ve seçim bölgesi Elazığ’da ziyaretlerini yoğun tempoda sürdürüyor.

Nedenini kimse anlayamadı, önüne gelen dükkanın camına tekme ve yumruk attı

Elazığ'da bir kişi, yolda ilerlerken önüne gelen dükkanın camına tekme ve yumruk attı. 5 farklı dükkanın camına zarar veren şahıs, tepkilere rağmen hiçbir şey olmamış gibi devam etti.