Vuran Haberleri

Vuran Haberleri

Vali Toraman, AA’nın ‘Yılın Kareleri’ 2023 oylamasına katıldı

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı. Toraman, makamında, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan seçkiden 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

ÖSYM, Elazığ'dan KPSS'ye başvuran adaylardan ücret almayacak 

Deprem bölgesinde KPSS’ye başvuru yapan adaylardan ücret alınmayacağı ÖSYM tarafından açıklandı. Bu kapsamda Elazığ’da KPSS başvuru yapan adaylar ücret ödemeyecekler. 

Depremin acı bilançosu

Kahramanmaraş merkezli 10 şehrimizi vuran 7.7'lik ve 7.6'lık depremde toplam can kaybı 31 bin 643'e ulaştı. Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı.

İmmünglobülin G4 hastalığına yakalanan genç kız Türkiye'de 2'nci, dünyada 13'üncü vaka oldu

Elazığ'da 3 yıl önce burun kanaması ile hastaneye başvuran 17 yaşındaki Ayşe Tuncel, İmmünglobülin G4 (IgG4) hastalığı teşhisi ile Türkiye'de 2'nci, dünyada ise 13'üncü vaka olarak kayıtlara geçti. İlk ameliyatı sonrası ikinci bir ameliyat daha olması gereken Tuncel, Ben artık geceleri rahat uyumak istiyorum. Uykuda nefesim kesilerek uyanıyorum dedi.

Bir daha hesap ödemeyeceklerini söyleyip havaya ateş açan 3 kişi tutuklandı

Elazığ'da bir mekanda hesap ödedikten sonra bir daha hesap ödemeyeceklerini ve mekanın kendileri için çalışacağı tehditlerini savuran, çıkışta da havaya ateş açan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hesap ödedikten sonra tehditler savurup havaya ateş açan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ'da bir mekanda hesap ödedikten sonra bir daha hesap ödemeyeceklerini ve mekanın kendileri için çalışacağı tehditlerini savuran, çıkışta da havaya ateş açan 3 şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Dini nikahlı eşini vuran şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir kişi, dini nikahlı eşini silahla vurup ağır yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Düzenlenen operasyonla yakalanan ve bugün adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aşılı ve aşısız olarak koronaya yakalanan 2 gencin akciğer tomografisi korkunç gerçeği gözler önüne serdi

Elazığ'da öksürük, halsizlik, yorgunluk ve çabuk yorulma gibi şikayetlerle hastaneye başvuran ve korona virüs tespit edilen 2 genç hastadan aşısız olanının tomografi sonuçlarında virüsün akciğerlerde zatürreye sebebiyet verdiği görüldü. Aynı şekilde aşı olup korona virüs hastalığına yakalanan bir başka genç hastanın bilgisayarlı akciğer tomografisinde akciğerinde herhangi bir sorunun olmadığı belirlendi.

Ağabeyi ve 2 yeğenini vuran şüpheli tutuklandı

Elazığ'da aralarındaki husumetten dolayı evine geldiğini iddia ettiği ağabeyini ve 2 yeğenini av tüfeği ile vuran kardeş tutuklandı.

Ağabeyi ve 2 yeğenini vuran kardeş, adliyeye sevk edildi

Elazığ'da aralarındaki husumetten dolayı evine geldiğini iddia ettiği ağabeyini ve 2 yeğenini av tüfeği ile vuran kardeş, adliyeye sevk edildi.

Maysak tayfunu Rusya’yı vurdu

Japonya ve Güney Kore'yi vuran Maysak tayfunu, Rusya'nın Vladivostok bölgesinde de etkili oldu. Binadan kopan plakalar yolda yürüyen bir kadına isabet ederken araçlar ve gemiler de tayfundan sürüklendi.

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde 'Tombalacı' lakabıyla diziye damga vuran ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Koruma altındaki keçiyi vuran şahsa 23 bin lira ceza

Denizli'de, koruma altına alınan dağ keçisini vuran şahsa 23 bin 288 lira idari para cezası verildi.

Attığını vuran 400 sporcu Tokat’ta buluştu

Tokat'ta düzenlenen atıcılık yarışmasında 10 ilden 400'e yakın sporcu rekabete tutuştu.

Depremde, Fırat Üniversitesi Hastanesi de önemli görev üstlendi

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremde Fetih Sekin Şehir Hastanesi'nin yanı sıra Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'de önemli görev üstlenerek ilk 48 saatte başvuran yaklaşık bin 500 kişiye baktı, yaralı durumda olan 191 kişiden 185'inin tedavisi yapıldı, 6'sının ise halen devam ettiği öğrenildi.

Depremin vurduğu Elazığ'da yıkımlar sürüyor, caminin minaresi böyle devrildi

Elazığ'ı vuran 6.8'lik depremin ardından başlatılan yıkım çalışmaları 25 noktada sürüyor. Kent genelinde şu ana kadar 196 binanın yıkımı gerçekleştirilirken, Sivrice ilçesinde de hasar gören bir cami ve minaresi kontrollü olarak yıkıldı.

Sağlık Bakanı Koca: 'Şu anda hastanelerde tedavi gören 7'si yoğun bakım 64 yaralı mevcut'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hastaneye başvuran bin 607 kişiden bin 543'ü taburcu oldu, şu anda hastanelerde tedavi gören 7'si yoğun bakım olmak üzere 64 yaralı mevcut dedi.

Elazığ'da bir kişiyi iş yerinde vuran şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir iş yerinin sahibini vuran şüpheli Z.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da bir kişiyi iş yerinde vuran şüpheli yakalandı

Elazığ'da bir iş yerinin sahibini vuran şüpheli Z.T. polis tarafından yakalandı.

Karın Zarı Kanserini Son Teknoloji Uygulamalar ve Ameliyatlarla Yendi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne, karın ağrısı şikâyetiyle başvuran Mehmet Şen’in yapılan tetkikler sonucunda Malign Peritoneal Mezotelyoma (MPM) yani karın zarı kanseri olduğu tespit edildi. Hasta uygulanan son teknoloji yöntemler ve yoğun bir tedavi programıyla hayata yeniden kazandırıldı. 

Silahla kendini vuran şahıs hayatını kaybetti

Samsun'da silahla kendini vuran bir kişi hayatını kaybetti.

Ali Rıza Septioğlu anıldı

Türk siyasi tarihine damgasını vuran Elazığlı efsane siyasetçi Ali Rıza Septioğlu, vefatının 18. yıldönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

Soluk borusuna kaçan 10 santimlik çivi çıkarıldı

Elazığ'da, hastaneye başvuran 91 yaşındaki Keko Ateş'in nefes borusuna kaçan 10 santimetrelik inşaat çivisi, yapılan operasyonla başarılı bir şekilde çıkarıldı.

Boşanma aşamasındaki eşini vuran koca tutuklandı

Elazığ'da boşanma aşamasındaki eşine penceren ateş açarak ağır yaralayan koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Boşanma aşamasındaki eşini vuran koca, yakalandı

Elazığ'da boşanma aşamasındaki eşine penceren ateş açarak ağır yaralayan koca, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Silahla oynarken kendini vuran çocuk, hayatını kaybetti

Elazığ'da dedesine ait iş yerinde çekmecede gördüğü silahla oynarken kendini vuran 10 yaşındaki çocuk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

10 yaşındaki çocuk kendini vurdu

Elazığ'da dedesine ait iş yerinde çekmecede gördüğü silahla oynarken kendini vuran 10 yaşındaki çocuk, ağır yaralandı.

70 yaşındaki hasta, tümör protezi operasyonu ile sağlığına kavuştu

Yürüyememe ve diz ağrısı şikayeti ile hastaneye başvuran 70 yaşındaki Lütfiye Baydan, geçirdiği tümör protezi operasyonu ile tekrar sağlığına kavuştu.

Polisi vuran şahıslar yakalandı

Gaziantep'te kavgayı ayırmaya giden polisi tabancayla vurarak yaralayan şahıslar yakalandı.