Vurdu Haberleri

Vurdu Haberleri

Et fiyatlarına Ramazan öncesi bir zam daha!

Son dönemde et fiyatlarına gelen zam sofraları vurdu. Art arda gelen artışların ardından 1 haftada kuzu etine 40 lira daha zam geldi. Fiyatlar karkasta 450 ile 460 liraya yükselirken, sektör temsilcileri önümüzdeki haftalarda indirimlerin geleceğini duyurdu.

İl Genel Meclisinde tartışma yaşandı!

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantısının beşinci birleşimine iptal edilen ve başka köylere aktarılan hizmetleri içeren gündem maddesi damga vurdu. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARININ SÖZ VERDİĞİ PROJELER, ŞEHRE DAMGASINI VURDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın söz verdiği projeler şehre damgasını vurdu.

Zincir marketler pazar günleri kapatılabilir! 

Marketlerin pazarları kapanmasına yeşil ışık. İstanbul Ticaret Odası İTO Perakende Meslek Komitesi’nin düzenlediği çalıştaya, zincir marketlerin pazar günleri kapalı tutulması tartışması damga vurdu

Açıkkapı: 1960 darbesi eğitime de darbe vurdu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Milli Eğitim Bakanlığının 2024 yılı bütçesi üzerine konuştu. 

Toraman: Vatandaşlarımız 4 Ağustos tarihine kadar hak sahipliğine başvuruda bulunabilirler 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman hak sahipliği ile ilgili son durumu açıkladı. Vali Toraman bugüne kadar Elazığ'da 18 bin 104 kişinin hak sahipliğine başvurduğunu ifade ederek vatandaşların 4 Ağustos Cuma gününe başvuruların devam edeceğini söyledi. 

YRP’den Elazığ milletvekili aday adaylığına 18 kişi başvurdu 

Yeniden Refah Partisi’nden 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimi için Elazığ’dan 18 kişi aday adaylığı başvuruda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ’a geliyor 

11 ilimizi etkileyen ve büyük yıkımlara sebep olan depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin vurduğu il ve ilçelere ziyaretlerine devam ediyor. 

EYT'liye çifte piyango vurdu! 

EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından emekli promosyon kampanyaları için bankaların yarışı yeniden başlayacak. EYT başvurusu sırasında ‘2023 banka promosyonu ne kadar’ sorusunun yanıtına göre banka seçecek milyonlar için yeni rakamlar gündeme gelmeye başladı. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu hangi banka veriyor? İşte haberin detayları…

Bu konudan Vali Bey haberdar mı?

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem Elazığ’da da insanları büyük bir paniğe sevk etti. 24 Ocak 2020 yılında yaşanan depremde olduğu gibi trafik kilitlenmiş insanlar kendisini sokağa atmıştı. Depremin vurduğu illerde bir yandan arama – kurtarma çalışmaları devam ederken, art arda süren artçı sarsıntılar ise insanları büyük endişeye sevk ediyor.

Depremin vurduğu 10 ilde okullar tatil edildi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "284 can kaybı var, yaralı sayısı 2 bin 323" açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye’de okulların bir hafta süre ile tatil edildiğini açıkladı.

Gözünü taşla yaralayan adamı tüfekle vurdu

Elazığ'ın Palu ilçesinde bir kişi, kendisini gözünden taşla yaralayan şahsı silahla vurarak yaraladı.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan kalıcı makyaj tüyoları

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, son dönemlerde kadınların sıklıkla başvurduğu kalıcı makyaj uygulamasına ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Önce ağabeyi ardından kardeşini vurdu

Elazığ'da dün hastane içinde çıkan silahlı kavganın, 3 gün önce çıkan başka bir olayın devamı olduğu öğrenildi. Zanlı ilk olayda bir kişiyi ayağından yaralarken ikinci olayda ise kardeşini vurdu. Ağır yaralanan şahsın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Elazığ'da tarım arazilerini sel vurdu

Elazığ'da etkili olan sağanak yağış sonrasında yaklaşık 400 dönüm tarım arazisini sel vurdu.

Mezarlığa çiçek ekme konusu silahlı kavgaya dönüştü, kuzenler birbirini vurdu

Elazığ'da aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı bulunan kuzenler arasında mezarlığa çiçek ekme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya döndüğü olayda, kuzenler av tüfekleriyle birbirine ateş ederek yaraladı.

Aralarında husumet bulunan ağabeyini av tüfeği ile vurdu

Elazığ'da bir şahıs, aralarında husumet bulunan ağabeyini av tüfeği ile 2 el ateş ederek vurdu. Yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ'da 16 yaşındaki çocuk, akranını silahla başından vurdu

Elazığ'da, 16 yaşındaki çocuk, pompalı tüfekle evinin önündeki akranını başından vurarak ağır yaraladı.

Elazığ'da 18 yıllık cinayette kan donduran ifadeler: Önce bıçaklamışlar ardından bağırmasın diye kravatla boğazını sıkmışlar

Elazığ'da, 18 yıl önce kayıp ilanı verilen, aradan geçen zamana rağmen kendisinden hiçbir haber alınamamasının ardından polisin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda cinayete kurban gittiği belirlenen Ruhi Canpolat olayına ilişkin ilk duruşma görüldü. Duruşmaya tutuklu sanıkların ifadeleri damga vurdu.

Elazığ'da kayısıyı dolu vurdu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde etkili olan dolu yağışı, kayısı bahçelerine zarar verdi.

Başkan Şerifoğulları: 'Şehrimizin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıyan altyapı sorununa neşter vuruyoruz'

Elazığ'da şehrin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıyan altyapı sorununa neşter vurduklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Marka yatırımlarla gelişimine değer kattığımız şehrimizin mevcut altyapısı ömrünü tamamlamıştır. Bu doğrultuda göreve gelir gelmez elimizi taşın altına koyduk ve çalışmalarımızı başlattık' dedi.

Kayısıyı don vurdu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde çiftçinin en önemli gelir kaynağı olan kayısı, hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi nedeniyle yandı.

Elazığ'da çiçek açan kaysı ağaçlarını don vurdu

Elazığ'da, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeni ile çiçek açan kayısı ağaçlarını don vurdu.

Japon turisti bıçaklamıştı, bu kez yoldan geçen birini vurdu

Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan turisti kamp yaptığı Elazığ'da bıçaklayan şahıs, cezaevinden çıkar çıkmaz gece saatlerinde yolda ilerleyen birini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. 19 yaşındaki şüphelinin 9 suç kaydı olduğu öğrenildi.

Elazığ'daki özel hastaneler denetleniyor mu?

Elektrik, doğalgaz, akaryakıt ürünlerine gelen zamların ardından vatandaşın sağlıkla ilgili başvurduğu özel hastaneler de fahiş fiyatlarıyla vatandaşı canından bezdiriyor.

'Yapamazsın' dediler hırs yaptı Elazığ'ın tek kadın seyisi oldu

Elazığ'da yaşayan Pınar Tıraş, 2017 yılında başvurduğu seyislik diplomasını aldı. Çevresinin, 'Yapamazsın, sen kadınsın' demesine rağmen hırs yapan Tıraş, Elazığ'ın 5 yıldır tek kadın seyisi olmanın gururunu yaşıyor.

HD Elazığ Karakoçan FK'dan erteleme talebi

Pazar gününden bu yana hava muhalefetinden dolayı İzmir'den, Elazığ'a dönemeyen Elazığ Karakoçan FK, 22. haftada evinde oynaması gereken BÜ Alanya Kestelspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu.

Silahıyla domuzları vurmak isteyen çoban kendini yaraladı

Elazığ'da bir çoban, domuz sürüsüne ateş etmek isterken kendisini vurdu. Kolundan yaralanan çoban, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kuraklık şeker pancarını da vurdu, üretim yüzde 8 azaldı

Elazığ'da şeker pancarı üretimi kuraklıktan dolayı yüzde 8 azalırken, fabrikanın 310 bin ton olarak belirlediği kota, bu sene 250 bin tona kadar düştü.

Kuraklık vurdu, baraj çöle döndü

Elazığ'da kuraklığın etkili olmasıyla birlikte Hamzabey Barajında sular çekildi. Suların çekilmesi toprakta derin çatlaklar oluşurken, barajın son hali adeta çölü andırdı.