Yağmur Haberleri

Yağmur Haberleri

Zam yağmuru devam ediyor! Zamlardan çayda nasibini aldı

Çaykur, kuru çay fiyatlarına yüzde 24 zam yaparak yeni fiyat listelerini toptan satış şirketlerine gönderdi.

Zam yağmuru başlıyor! Temmuz’da tepeden tırnağa zam

Bu yıl temmuzda zam almayacağı için geçim endişesi büyüyen asgari ücretlinin alım gücü, gelecek zamlarla daha da zayıflayacak. Temmuzda elektrik ve akaryakıta büyük oranda zam geliyor. Enerji zamları, birçok kalemde de fiyat artışına neden olacak.

Cep telefonu faturalarına zam geliyor! 

Cep telefonu faturalarına 1 yılda yüzde 150 zam gelmişti. Vatandaşı isyan ettiren zamlar nedeniyle BTK şikayet yağmuruna tutuldu. Bu yılın zamları için tarih belli olurken BTK yeni zamlarda tavan fiyat uygulayacak.

Meteoroli’den Elazığ’a uyarı!

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Meteorolojiden uyarı!

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Meteorolojiden uyarı

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Elazığ Belediyesi altyapı yenileme çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi’nin şehri geleceğe taşıyacak yatırımları kapsamında hayata geçirdiği altyapı yenileme çalışmaları kapsamında toplam 90 kilometre içme suyu hattı, 8 kilometre yağmur suyu hattı, 10 kilometre kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirildi.

Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölgemiz genelinde havanın parçalı çok bulutlu, Adıyaman çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren; Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde ise akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir” denildi. 

Altyapı 3. bölge yapım işi ihalesi gerçekleştirildi

Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 3. Bölge Yapım İşi ihalesi gerçekleştirildi.

Meteorolojiden uyarı!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve bölge 3 şehir için karla karışık yağmur yağışı uyarısında bulundu. 

Elazığ'da tır ile otomobil çarpıştı: 2 ağır yaralı

Elazığ'da, etkili olan yağmur beraberinde kazayı getirdi, tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ağır yaralandı.

Yağmur sonrası oluşan gökkuşağı hayran bıraktı

Elazığ'da yağmur yağışı sonrası havanın açılmasıyla birlikte Hazar Gölü'nde ortaya çıkan ikili gökkuşağı, seyrine doyumsuz bir manzara sundu.

8 yaşındaki kız sosyal medyadan istedi, Belediye Başkanı yerine getirdi

Elazığ'da yaşayan Yağmur ve Şerafettin Turan çiftinin ilk çocuğu olan ve bağırsakta daralma hastalığı bulunan Nursima Turan, doğum günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan bisiklet istedi. Talebe kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Şerifoğulları, küçük Nursima'ya bisiklet ve çeşitli oyuncaklar gönderdi.

Farkındalık için yağmur altında zorlu köy yollarında 50 kilometre pedal çevirdiler

Elazığ'da bir araya gelen bisiklet tutkunları, bisiklet kullanımına dikkat çekmek amacıyla, yağmurlu ve zorlu köy şartlarında pedal çevirdi.

Evini su basan adam hüngür hüngür ağladı

Elazığ'da sağanak yağmur sonrası birçok evi ve iş yerini su basarken, evini su basan bir vatandaş hüngür hüngür ağladı.

Elazığ'da yağmur ve dolu hayatı felç etti

Elazığ'da bir anda bastıran yağmur ve dolu hayatı felç etti. Birçok alt geçidi su bastı, araçlar mahsur kaldı.

Meteorolojiden kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından 'kuvvetli rüzgar' uyarısı yapılırken, Bölge Müdürü Ömer Faruk Kaya dün akşamdan beri özellikle yüksek bölgelerde etkili olan kar yağışı ve karla karışık yağmurun yarından itibaren bölgeyi terk edeceğini kaydetti.

Elazığ yağışlı sistemlerin etkisi altına giriyor

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ'ın 16 Aralık Perşembe günü yağışlı sistemlerin etkisi altına gireceğini, yağışların 22 Aralık tarihine kadar devam edeceğini duyurdu.

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ'ın 7 ilçesi için kuvvetli yağmur ve yoğun kar yağışı uyarısı yaptı.

Genç öğretmen trafik kazasında hayatını kaybetti

Elazığ'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada 29 yaşındaki öğretmen hayatını kaybetti.

Elazığ'da menfez ve mazgallar temizleniyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehir genelinde yaşanabilecek yağışlar öncesinde tüm mahallelerde mazgal, menfez, yağmur suyu hatlarında temizlik çalışmaları başlatıldı.

Kuraklığın etkisini gösterdiği Elazığ'da vatandaşlar yağmur duasına çıktı

Elazığ'da cuma namazının ardından toplanan vatandaşlar, ülke genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle yağmur duası yaptı.

Yeni yerleşim yerlerinde altyapı çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, şehrin ana arterleri başta olmak üzere yapılaşmanın hızla ilerlediği mahallelerde yeni yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hattı yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Meteorolojiden yağmur ve kar uyarısı

Meteoroloji, Elazığ, Malatya ve Adıyaman için yağmur, Tunceli ile Bingöl'ün merkezi için sağanak, yüksek kesimleri için ise yer yer yoğun kar yağışı uyarısı yaptı.

Meteorolojiden 5 il için yağış uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli için yağış uyarısında bulundu. Yağışların yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olmasının beklendiği bildirildi.

Mersin'de otomobil çatıya düştü, sürücü yaralandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde yağmur esnasında tepeden aşağıya inerken keskin virajda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıkıp bir evin çatısına düştü. Çatıdan içeri girip askıda kalan otomobilden çıkarılan ve yaralanan sürücü tedavi altına alındı.

Bin TL'ye aldığı hurdadan muhteşem bir otomobil çıktı

Elazığ'da bir kişi, bin liraya hurda olarak aldığı 1974 model Anadol marka araca 15 bin lira masraf ederek muhteşem bir otomobil haline getirdi, 50 bin TL'ye almak için müşteri çıkanları da geri çevirdi.

Pakistan'ı muson yağmuru vurdu: 24 ölü, 18 yaralı

Pakistan'ın Pencap eyaletinde etkili olan muson yağmurları nedeniyle ev, duvar ve çatıların çökmesi sonucu 24 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.

Keban Yolu'nda Yağmur Suyu Hattı Çalışması

Elazığ'da Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi’nde (Keban Yolu) başlatılan yol genişletme çalışmaları kapsamında cadde üzerinde yağmur suyu tahliye hattı çalışması gerçekleştiriliyor.

Deprem bölgesi için yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü deprem bölgesi Elazığ ve Malatya'da Cumartesi gününe kadar yağmur ve kar yağışı, 3 gün süreyle de ara ara kuvvetli rüzgar ile fırtına beklendiğini bildirdi.