Yanında Haberleri

Yanında Haberleri

YRP, saha çalışmalarına devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Cuma buluşmaları yanında ilçe ve köy buluşmalarıyla da halka buluşmaya ve onların sorun ve taleplerini almaya devam ediyor.

Elazığ esnafı Gazze’nin yanında

Gazze Direniş Platformu’nun Gazze için başlattıkları nöbete Kızılay ve Elazığ Kahvehaneciler Ve Kıraathaneciler Esnaf Odası destek verdi.

Açıkkapı’dan, eylem yapan işçilere destek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ’da bir maden firmasının greve giden işçileri ücretsiz izne çıkarması ve işçilere yönelik firma sahibinin tavırlarına tepki gösterirken, işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini, firmanın yaptığı hatadan bir an önce dönmesi gerektiğini söyledi.

YRP Genel Başkan Yrd. Gül: Maden işçilerimizin yanındayız

YRP Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül Alacakaya’da grevde bulunan maden işçilerinin haklı taleplerinin karşılanması gerektiğini ve konun takipçisi olacaklarını söyledi.

Elazığ Belediyesi’nden bayram temizliği

Elazığ Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yoğun bir çalışma temposuna girdi. Tam mesai yaparak şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, Elazığ’ı bayrama hazırlıyor.

Elazığ Belediyesi’nden kurban bağışı çağrısı 

Elazığ Belediyesi, Hayır Çarşısı aracılığıyla bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olarak bayram sevincinin toplumun tüm kesimlerini kuşatmasına vesile olacak. Elazığ Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahipleri için Kurban Hissesi Bağış Kampanyası başlatıldı. Vatandaşların bağışlayacakları kurban hisseleri, Hayır Çarşısı tarafından düzenli destek sağlanan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Elazığ Belediyesi, kurban satış ve kesim alanını açıkladı

Elazığ Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satış ve kesim alanını açıkladı. Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şehirler Arası Otobüs Terminali yanında bulunan 15 dönüm alan üzerine kurban satış ve kesim alanı oluşturulduğu bildirildi.

Gürsel Erol’dan önemli çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem Elazığ’da ve İstanbul ile çevresindeki illerde yaşayan Elazığlıları Cumartesi günü oynanacak maçta takımının yanında yer alamaya davet etti.

Gazze Direniş Plaftormu çalışmalarına devam ediyor

Gazze Direniş Platformunun, Şehit Gazi Eğitim Sendikası ile organize ettiği, 22. çalışma olan "Vatan İçin Yaşayıp Şehit Oldunuz, Toprağa Değil, Kalplere Gömüldünüz, Şehit Gazi Eğitim Sendikası Gazze'nin Yanında" yardım kampanyası gerçekleştirildi.

Septioğlu: İnsanımızın Yanında ve Hizmetinde Olacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu ile birlikte miting alanında vatandaşlara seslendi.

Başkan Adayı Septioğlu Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin  dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Gazze Direniş Platformu, 14. destek çalışmasına başladı

Gazze Direniş Platformu, Maziden Atiye Milli Türk Talebe Birliği Gazze'nin Yanında isimli 14. destek çalışmasına başladı.

Başkan Alan: Üretenin her zaman yanındayız

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın yatırım, istihdam ve üretimde başarı elde ederek ilimiz ekonomisine katkı sunan firma ziyaretleri devam ediyor.

Yılmaz'dan, emeklilere ilave artış açıklaması

Milyonlarca emeklinin beklediği ek zam belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM'ye sunulacak ilave artışların, emekler için hayırlı olmasını diledi ve "tüm imkanlarımız ile emeklimizin yanındayız." ifadesini kullandı.

İHH’dan Öğrencilere Diş Sağlığı Eğitimi 

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği yetim, yoksul ve muhacirlerin gıda, ısınma ve barınma ihtiyaçlarını gidermenin yanında sosyal faaliyetlerini de devam ettiriyor. Elazığ Genç İHH tarafından organize edilen bir etkinlikle ilkokul öğrencilerine diş sağlığı eğitimi verildi.

Beşir Derneği’nden Filistin için bağış kampanyası 

“Filistin’e Sahip Çık, Kardeşinin Yanında Dur” sloganıyla yola çıkan Beşir Derneği, bağış kampanyası başlattı. 

Elazığ Belediyesi; Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşların yanında

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi; yaşlı, kimsesiz ve engellilere yönelik ev tadilatı, ev temizliği, sıcak yemek ve çeşitli ihtiyaçlar kapsamında verdiği hizmetlerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

İlim ve Hayra Hizmet Vakfı yükseköğretim öğrenci yurdu açıldı

Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala Fırat Üniversitesini kazanarak ilimize gelecek olan öğrencilerin barınma ihtiyaçları için kamu yurtları yanında özel yurtlar da hazırlıklarını tamamladı. 

Aksaray Mahallesi yeni mesire alanı vatandaşların takdirini topluyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında oluşturulan yepyeni yaşam alanları vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

İYİ PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI YÜKSEL ERCAN: “YENİ SANAYİ SİTESİNİNİN YAPIMI İYİ PARTİ’YE NASİP OLACAK”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, kamu kurum ve kuruluşları yanında esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Nazırlı: Elazığ, Türkiye Yüzyılına büyük destek verecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Yüzyılının eser ve hizmet siyaseti üzerinden yükseleceğini belirterek; “14 Mayıs’ta Türkiye yüzyılı için yarın değil, hemen şimdi diyen Elazığlı vatandaşlarımız, AK Parti’nin ve onun liderinin davasının yanında olduklarını net bir şekilde gösteriyor.” dedi.

Açıkkapı; Bu millet, kimin yanında olduğunu 14 Mayıs’ta 7’li masaya da 7 düvele de gösterecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, “Kimse milletimizin birliğine, bayrağımızın sembolü olduğu istiklalimize, vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin tekliğine göz dikemez. İnşallah 14 Mayıs’ta milletimizle birlikte bu hakikati 7’li masaya da, 7 düvele de bir kez daha ispatlayacağız.” dedi.

Açıkkapı: Elazığ oyuna gelmeyecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferle ayrılmasının çok büyük önem taşımasının yanında Ak Parti’nin parlamentoda güçlü olmasının da kritik bir durum olduğunu ve buna karşı yürütülen algıya karşı Elazığ’ın oyuna gelmeyeceğini söyledi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Öz: Milletimiz, Hdp ile kapalı kapılar ardında pazarlık içinde olanlara sandıkta gereken cevabı verecektir

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Milletimiz, 14 Mayıs seçimlerinde bir kez daha 21 yıldır bu memlekete asırlık hizmetler kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaktır. Milletimiz HDP ile kapalı kapılar ardında pazarlık içinde olanlara sandıkta gereken cevabı verecektir.” dedi. 

Prof. Dr. Keleş: 14 Mayıs seçimleri Türkiye’nin beka seçimi olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin beka seçimi olacağını vurgulayarak, “Şu anda Millet İttifakı denilen ittifakın arkasında kimler var hepsini görüyoruz. Biz Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımızın yanında, ona güç vermek için, destek olmak için her zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Türkiye olacağız. İnşallah 14 Mayıs’ta zafer bizim olacaktır.” dedi. 

Keleş: Millet İttifakı milleti kandırmaya çalışıyor

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Millet ittifakını sert bir dille eleştirerek, “Kurulan masanın altındakileri de üstündekileri de yanındakileri de biz çok net görüyoruz ve biliyoruz. Bu süreçte yaşanan bir HDP gerçeği var. HDP’li Sırrı Sakık çıkıp şunları çok rahat söyleyebiliyor, “Neler paylaştığımızı, bize neler vaat ettiğinizi çıkın millete söyleyin” diyor. Ama bu taraftaki insanlar bunu çıkıp söyleme gereğini duymadan insanları kandırmaya çalışıyorlar.” dedi.

Prof. Dr. Açık'tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest 

Her zaman Elazığspor’un yanında yer alan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest geldi. Prof. Dr. Yasemin Açık Pazar günü oynanacak olan Elazığspor - Şile Yıldızspor maçı için 2.500 adet bilet alarak taraftarla ücretsiz olarak dağıtacak. 

Elazığspor: Devletimizin ve milletimizin yanındayız 

Elazığspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Çirkin ve bir o kadar da ahlaksız siyaset yapanları kınıyoruz" dedi. 

Demirbağ, Elazığ’da ağırlanan depremzedelerle buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ardından GSB Elazığ Yurtlarında kalan depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, Devletin her zaman Milletinin yanında olduğunu ifade ederken depremzedeler; “Allah, Devletimize zeval vermesin” ifadesinde bulundu. 

ELSAD Kadınları depremzedeler için seferber oldu

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Kadın Kolları Başkanı Tuba Erdoğan ve ekibi, depremin ilk anından itibaren depremzedeler için sefer oldu. Gıdadan kıyafete her türlü ihtiyaçlarından depremzedelerin yanında olduklarını belirten Başkan Erdoğan, hayırseverlerin desteğini beklediklerini söyledi.