Yapımı Haberleri

Yapımı Haberleri

Keleş: Çocuklarımız için modern okullar inşa ediliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş deprem sonrası Elazığ’da 45 okulun yapımının tamamlandığını ve 14 okulun yapımının sürdüğünü söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden zorunlu açıklama

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi iştiraki olan İZBETON’un Elazığ’da yapımını üstlendiği okulun ödenek krizi yüzünden durdurulduğu ve yüklenici firma tarafından haciz işleminin başlatıldığına ilişkin iddia ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Milletvekili Keleş, Ağın’da temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Ağın’da vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Keleş, daha sonrasında TOKİ tarafından Ağın’da yapımı devam eden konut alanlarında incelemelerde bulundu.

Vali Hatipoğlu, TOKİ alanlarında incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ’da yapımı devam eden TOKİ konutlarının şantiye alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Erol’dan, FÜ Rektörü Prof. Dr. Göktaş’a teşekkür mesajı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'a 800 yataklı üniversite hastanesinin yapımında emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Milletvekili Erol: Okulların sonucuna gelmiş durumdayız

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin ardından Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yapımı devam okullar hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Ortaokulu Mansur Yavaş’ın katılımıyla açılacak

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol CHP’li belediyelerle temasa geçerek okul inşa edilmesini talep etmesi sonucu İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Elazığ’da 3 okul yapma kararı almıştı. Bu okullardan biri olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen okulun Ankara Ortaokulu’nun yapımı tamamlandı. Açılışı ise Başkan Mansur Yavaş’ın katılımı ile yapılacak.

En büyük TOKİ ihalesini hangi firma aldı?

2024 yılının Elazığ’da yapılan en büyük TOKİ ihalesini Çetin İnşaat aldı. 809 adet deprem konutunun yapımını üstlenen Çetin İnşaatın kısa süre içerisinde konut inşaatına başlaması bekleniyor.

Sivrice sahil yolunda sona gelindi

İl Özel İdaresi yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına devam edilen Sivrice ile Plajköy arasında bulunan sahil yolunda sona gelindi.

Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi’nin yapımına başlandı 

Geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan Palu-Kovancılar arasındaki 150 yataklı devlet hastanesinin yapımına başlandı. 

Elazığ’da 118 konut ve 17 işyerinin kurası çekilecek 

Elazığ’da yapımı tamamlanarak teslim aşamasına gelen 118 konut ve 17 işyerinin kurası çekilerek hak sahiplerine teslim edilecek. 

YRP’nin Pertek Köprüsü kanun teklifi imzaya açıldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 18 Ağustos’ta "Pertek Köprüsü - Şanlıurfa arası bağlantı yolları, köprü ve viyadüklerin yapımı" kanun Teklifinin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Fatih Erbakan ve 5 milletvekili tarafından imzaya açıldığını söyledi.

Işıkver: Pertek Köprüsü’nün yapımı kaçınılmaz hale gelmiştir 

TBMM’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2024 Bütçe görüşmelerinde söz alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver konuşmasında Pertek Köprüsü, Kuzey Çevre Yolu ve Hazardağlı Kavşağı ile ilgili konularına değindi.

Milletvekili Erol, Bakan Tekin’e Sordu: Çalışmalarınız Ne Durumda?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ İl Genel Meclisi'nin 2021 Yılının Şubat Ayı'nda yaptığı toplantıda Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne lojman yapımı için devredilen arsalarla ilgili soru önergesi verdi.

Doğa Aşığı Gezginlerin Gözdesi Saklıkapı Kanyonu

İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Saklıkapı Kanyonu ziyaretçi karşılama merkezi kanyonları gezmeye giden vatandaşların birçok ihtiyacına cevap verecek.

Güneykent Mahallesi’nde, Aile Sağlığı Merkezleri’nin yapımına başlandı 

Bizmişen ve Yemişlik bölgelerinde faaliyet sürdürecek olan Aile Sağlığı Merkezleri için yüklenici firma tarafından zemin etüdü ve proje çizimi sürecine başlanıldı. 

Stadyum Genç Ofis Türkiye’de İlk Elazığ’da 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yapımı ile Elazığ Atatürk Stadyumu ile içerisinde bulunan toplam 10 adet cep salonu Elazığ’a kazandırıldı. 

Konut ve iş yerleri için kura çekilecek 

Elazığ’da yapımı tamamlanan 254 Afet konutundan toplam 247 hak sahibi için kura çekimi gerçekleştirilecek. Ayrıca teslim aşamasına gelen 43 iş yeri için de kura çekimi yapılacak. 

Elazığ Belediye Meclisi Eylül ayı toplantıları başladı 

Elazığ Belediye Meclisi Eylül Ayı oturumları başladı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediye tarafından yapımına başlanan Batı Prestij Projesi ile belediye ve EBUAŞ’a gelir elde edileceğini söyledi. 

Vali Toraman, yapımı süren konutlarda incelemelerde bulundu

Mustafapaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Elazığ Valisi Dr. Ömer toraman daha sonra Güneykent Mahallesi’nde yapımı devam eden deprem konutlarını gezdi. Vali Toraman gelinen süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

Başkan Şerifoğulları: Şehrimizin her köşesine hizmet götürüyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ataşehir ve Güneykent Mahallerinde yapımı devam eden yeni imar yolu, muhtarlık ofisleri ve 16 derslikli ortaokulun inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

YRP, Pertek Köprüsü için kanun teklifi vermeye hazırlanıyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ il başkanlığı, Elazığ’ın en önemli problemlerinden olan Pertek Köprüsü’nün yapımını meclise taşımaya hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş yaptığı açıklamada, “22 yıldan beri söz verildiği halde yapılamayan Pertek Köprüsünün yapılacağına dair açıklamalar kamuoyunda karşılık bulmamıştır” dedi. 

5 Muhtarlık Ofisi'nde çalışmalar hızla sürüyor

Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha modern bir ortamda kaliteli hizmet sunmak için 5 mahallede yapımına başladığı Muhtarlık Ofisi'nde inşa çalışmalarına devam ediyor.

Köylerdeki 43 hak sahibi için kura çekimi yapıldı 

Sivrice ve Maden’de yapımı tamamlanan 43 konut için kura çekimi yapıldı.

Şehirler arası otobüs terminali Elazığ’a vizyon katacak 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi’nden biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin yapımının tamamlanmasıyla, Türkiye’nin önemli turizm duraklarından olan Elazığ’a gelecek misafirlere ve Elazığlılara daha düzenli, temiz ve konforlu bir ulaşım imkanı sunulmuş olacak. 

Başkan Şerifoğulları, asfalt serim çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapımı devam eden yollardaki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Yetim Çocuklar karne şenliğinde buluştu

Eğitim ve öğretim sezonunun sonuna gelen yetim çocuklar, Yetim Vakfının düzenlediği karne şenliğinde gönüllerince eğlendi. Şenliğe katılan çocuklar, ebru yapımından uçurtma uçurmaya kadar birçok aktiviteyle son bir yılın stresini attı.

İYİ PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI YÜKSEL ERCAN: “YENİ SANAYİ SİTESİNİNİN YAPIMI İYİ PARTİ’YE NASİP OLACAK”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, kamu kurum ve kuruluşları yanında esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Açıkkapı’dan Stadyum açıklaması!

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, yapımı tamamlanan ve Pazar günü ilk maçın oynanacağı Yeni Elazığ Stadyumu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yapımında büyük emek ve gayret sarf ettiğim stadın tamamlanmış olması mutluk verici. Şehrimize ve Elazığspor’umuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Erol, İBB tarafından yaptırılan dev yatırımda incelemelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 348 milyon liralık okulun, inşaat alanında incelemelerde bulundu.