Yasal Işlem Haberleri

Yasal Işlem Haberleri

Elazığ'da kaçakçılık operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen kaçakçılık operasyonunda gümrük kaçağı malzemeler ele geçirilirken, 2 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da ruhsatsız tabanca ele geçirildi: 1 gözaltı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken 1 şüpheli hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Siber jandarma sanal ortamdaki suçlulara nefes aldırmıyor: 123 şüpheliye yasal işlem yapıldı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada 123 şüpheli hakkında yasal işlem yapılırken, 6 faili meçhul siber suç olayının aydınlatılması sağlandı.

Elazığ'da 910 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından 910 adet bandrolsüz sigara ele geçirilirken, 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Elazığ'da çalınan inşaat malzemeleri jandarma tarafından bulundu

Elazığ'da çalınan inşaat malzemeleri jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edilirken, şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Elazığ'da jeneratör hırsızları yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, çalınan jeneratör bulunup sahibine teslim edilirken, şüpheliler hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Elazığ'da 125 bin liralık kaçak tütün ürünleri ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda, piyasa değeri 125 bin TL olan kaçak tütün ürünleri ile çay ele geçirildi. 8 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Elazığ'da metruk binada horoz döğüşü yaptıran şahıslar yakalandı

Elazığ'da metruk bir binada horoz döğüşü yaptıran 2 şahıs ekiplerin baskını ile yakalandı, mekanda toplam 22 şahsa yasal işlem yapıldı.

Sokağa çıkma kısıtlamasında ava giden 6 şahıs yakalandı

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve usulsüz olarak avlanan 6 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Kümese giren tilkiyi öldürüp ağaca astı

Elazığ'da bir köyde kümesine giren tilkiyi kürekle vurarak öldüren şahıs, hayvanı daha sonra ağaca astı. Durumu fark edenlerin bildirmesi üzerine olay yerine giden jandarma ekibi, şahıs hakkında yasal işlem yaptı.

17 bin TL harcadı, ağaçlarını keseni fotokapanla yakaladı

Elazığ'da bir kişi kayısı bahçesindeki ağaçları kesip, kıran kişiyi yakalamak için 17 bin TL masraf edip foto kapan yerleştirdi. Şahıs ağaçlara zarar verirken görüntülenip, yakalandı hakkında yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da usulsüz avlanan 9 şahıs yakalandı

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını da ihlal ederek usulsüz olarak avlanan 9 şahıs, ekiplerin yaptığı çalışma ile yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da usulsüz avlanan 2 şahıs yakalandı

Elazığ'da yapılan denetimlerde usulsüz olarak avlanan 2 şahıs yakalanarak yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da av denetimi, 2 şahsa yasal işlem yapıldı

Elazığ'da av koruma ve kontrol denetiminde 2 şahıs yakalanarak yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da av denetimi, 6 şahsa yasal işlem yapıldı

Elazığ'da av koruma ve kontrol denetiminde 6 şahıs yakalanarak yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da av denetimi 3 şahsa yasal işlem yapıldı

Elazığ'da keklik ve tavşan avı nedeniyle yapılan denetimlerde usulsüz avlanan 3 şahsa yasal işlem yapıldı.

Muğla'da kaçak zirai ilaç satan iş yerine baskın

Muğla'nın Milas ilçesinde bir işyerine yapılan baskında kaçak zirai ilaç satışı yapıldığını tespit edildi. Aynı işyerinde ayrıca son kullanma tarihi geçen ürünlerinde satıldığını belirleyen Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ürünlere el koyarken firma hakkında yasal işlem başlattı.

Yasak cihazla avlanan 2 şahsa işlem yapıldı

Elazığ'da kaçak avla mücadele kapsamında yapılan çalışmada 2 adet bıldırcın sesi çıkaran cihaz ele geçirildi,2 şahsa yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele:2 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda esrar, metamfetamin ve kokain ele geçirilirken, 2 şüpheli tutuklandı, 27 şahsa da uyuşturucu madde kullanma suçundan yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da reçeteli ilacı satan şüpheli yakalandı

Elazığ'da reçete ile verilen 244 adet hap ile yakalanan şüpheli hakkında, Reçeteye bağlı olan ve uyuşturucu madde etkisi doğuran madde ticareti yapmak suçundan yasal işlem yapıldı.

Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu

Elazığ'da düzenlenen operasyonda 5 Kilo Kubar esrar, 1 Ruhsatsız Brownng marka tabanca ve tabancaya ait fişek ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

5 Şahıs Hakkında Yasal İşlem Yapıldı

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında kent genelinde çalışma yapıldı.

Elazığ'da usulsüz avlanan 4 şahıs yakalandı

Elazığ'da hem bıldırcın sesi çıkaran cihazlar, hemde takozsuz silah kullanarak avlanan 4 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapılıp para cezası kesildi. Ayrıca şahısların tüfeklerine el konuldu.