Yaşam Alanı Haberleri

Yaşam Alanı Haberleri

Elazığ’a yeni bir yaşam alanı daha kazandırıldı

Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak vizyon projeleri birer birer yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nı da şehre kazandırarak, vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği kalıcı eserlere bir yenisini daha ekledi.

Başkan Şerifoğulları, incelemelerine devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerin de yararlanacağı ve bölgeye nefes olan Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir kimliğine değer kazandıran Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı ve Doğukent Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Akpınar Mahallesi yeni yaşam alanı ilerliyor

Yepyeni yaşam alanlarıyla şehir kimliğine değer kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından şehir merkezine kazandırılacak Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı'nda çalışmalar ilerliyor. Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerinin yararlanacağı yeni yaşam alanı, Akpınar Mahallesi’nde 8 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Kent-Köy Yaşam Alanı, vatandaşların vazgeçilmezi oldu

Elazığ’ı geleceğe taşıyacak vizyon yatırımlardan biri olan Kent-Köy Yaşam Alanı, şehre yeni bir kimlik kazandırdı. Kent yaşamıyla köy yaşamının hayat bulduğu Kent-Köy Yaşam Alanı, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği şehrin cazibe merkezlerinden biri oldu.

Yüzlerce çocuk eğlenceye doydu

Sosyal Belediyecilik hizmetlerini bütün hızıyla sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında Çaydaçıra Mahallesi’ne değer katan Kent-Köy Yaşam Alanı’nda gerçekleştirdiği etkinlikle çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Şehrin merkezine örnek bir yaşam alanı daha kazandırıldı

Elazığ Belediyesi, vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için hayata geçirdiği yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Ailelerin, gençlerin ve çocukların dinlenebildiği, keyifli vakit geçirebildiği, yeşil alanlar, yürüyüş yolu ve çocuk oyun alanının bulunduğu Cemiloğlu Parkı, Elazığlılardan tam not aldı.

Başkan Şerifoğulları, Batı Prestij Konutları sahasında incelemelerde bulundu 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehre kazandırılacak yeni yaşam alanı Batı Prestij Konutları sahasında incelemelerde bulundu. 

Başkan Çoban: TOKİ konutları yapım sürecinde daha hassas olunmalı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban TOKİ tarafından yapılacak olan konutların vatandaş memnuniyetini karşılaması gerektiğini belirterek “24 Ocak Elazığ depreminin ardından ilimizde yapılan TOKİ konutlarında çok sayıda sorunla karşı karşıya kaldık. Bu tecrübeden istifade ederek, TOKİ tarafından yapılacak olan yeni konutlarda aynı hatalar tekrarlanmadan hem güvenli barınma, hem de yaşam alanı sorunu çözülmelidir” dedi.

Elazığ'da aç kalan tilki mahallede yiyecek aradı

Elazığ'da aç kalan ve doğal yaşam alanından tarihi Harput Mahallesi'ne inen tilkinin yiyecek aradığı anlar kameraya yansıdı.

Elazığ'da aç kalan tilki şehir merkezine indi

Elazığ'da aç kalan ve doğal yaşam alanından il merkezine inen tilkinin yiyecek aradığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Elazığ'da aç kalan tilki şehre indi

Elazığ'da aç kalan ve doğal yaşam alanından il merkezine inen tilkinin yiyecek aradığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Elazığ'da yeni yaşam alanında ki çalışmalar hızla ilerliyor

Elazığ'ın Aksaray Mahallesi'nde yeni yaşam alanında çalışmalar hızla ilerliyor.

Elazığ'da aç kalan tilki şehre indi sokak sokak gezdi

Elazığ'da aç kalan ve doğal yaşam alanından il merkezine inen tilkinin yiyecek aradığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Elazığ'da şehrin doğusuna bir yaşam alanı daha kazandırıldı

Elazığ Belediyesi tarafından; Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi ve Salıbaba Mahallelerinden geçen ve yıllardan beri başta bu mahalleler olmak üzere şehrin en büyük problemlerinden biri olan kanal sorunu çözüme ulaştırılarak, yepyeni bir yaşam alanı olarak düzenlendi.

Masal Evleri miniklerin ilgi odağı oldu

Elazığ Belediyesi Kent-Köy Yaşam Alanı içerisinde hizmet veren Anadolu Masal Evi miniklerin ilgi odağı oldu.

Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren: ' Akademik yılı öncesi yurtlarda hazırlıklarımızı tamamladık'

2021-2022 akademik yılı öncesi yurtlarda hazırlıkları tamamladıklarını belirten Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 'Öğrencilerimizi ağırlamadığımız bu süre zarfında gerek sosyal ve kültürel anlamda daha konforlu bir yaşam alanı oluşturmak adına çalışmalar gerçekleştirdik' dedi.

Elazığ'da kullanılamaz durumdaki çamlık alan, yaşam alanına dönüştürülüyor

Elazığ Belediyesi, Aksaray Mahallesi Şehit Ferhat Bulut Sokağında bulunan ve zamanla kullanılamaz duruma gelen çamlık alanı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın talimatıyla yeni bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Aksaray Mahallesi’ne Yeni Yaşam Alanı

Elazığ Belediyesi, Aksaray Mahallesi Şehit Ferhat Bulut Sokağı’nda bulunan ve zamanla kullanılamaz duruma gelen çamlık alanı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla yeni bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Elazığ'da yaban hayatına su desteği

Elazığ'da yaban keçilerinin yaşam alanı olan bölgede su kuyusu açıldı.

Başkan Şerifoğulları Yeni Yaşam Alanında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesine ilişkin incelemelerde bulundu.

Ulukent Mahallesi’ne Yeni Yaşam Alanı

Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesi başladı.