Yatırım Programı Haberleri

Yatırım Programı Haberleri

Baskil Çavuşlu Köyü bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor

Yol bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, kırsalda yaşayan vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat edebilmeleri adına şehrin her noktasına ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda 2024 yılı yatırım programında bulunan Baskil İlçesi Çavuşlu Köy yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi 2025 yatırım programına alındı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof.Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da Yarı olimpik yüzme havuzu projesinin 2025 yatırım programına alındığını duyurdu.

Şeker Fabrikası’nın Rehabilitasyonu 2024 yatırım programına alındı

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in 10 Kasım 2023 tarihinde Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’nın yazılı olarak cevaplandırması talebiyle vermiş olduğu Elazığ Şeker Fabrikasının kapasite artırımı ve fabrikanın modernizasyonu hususundaki soru önergesi cevaplandırıldı. Bakan Yumaklı imzasıyla verilen cevapta, Elazığ Şeker Fabrikasının 2024 yatırım programında olduğu, risk analizleri ile birlikte, doğalgaz buhar kazanı ve kireç ocağı yapım işi faaliyetlerinin devam edeceği bildirildi. 

Elazığ’a 140 Milyon ödenek! 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ'da cezaevlerine toplamda 140 milyon ödenek ayrıldığını duyurarak, Palu Adliyesi’nin de 2024 yılı yatırım programına alındığını söyledi. 

Milletvekili Bulut: Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası yapımını 2023 programına aldırdık

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasının yeniden yapılacağını açıkladı. Milletvekili Bulut, “Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası yapımını 2023 programına aldırdık” dedi. 

Elazığ’ın 2023 yılı yatırımı programı belli oldu 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan 2023 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete’de yayımlandı. 2023 Yılı Yatırımı Programında açıklanan Elazığ'daki projelere ayrılan ödenek miktarları da belli oldu. 

Elazığ İl Özel İdaresi yeni sulama projesini hayata geçirdi

Elazığ İl Özel İdaresi, 2022 yılı yatırım programı çerçevesinde yeni bir sulama projesini daha tamamlayarak hizmete sundu.

Elazığ'da yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

Elazığ İl Özel İdaresi, yatırım programı çerçevesinde başlattığı asfaltlama ve yol bakım onarım çalışmalarını merkez ile ilçelere bağlı köylerde sürdürüyor.

Elazığ'da 22 bin dekar tarım arazisi suyla buluşacak

Elazığ'da 2022 yatırım programında yer alan Uluova Gökçe Göleti ve Sulaması Projesi ile 22 bin 850 dekar tarım arazisi suyla buluşacak.

Kavaklı: Elazığ 2022 Yılı Yatırım Programı hayal kırıklığı yaşattı

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Elazığ 2022 Yılı Yatırım Programının hayal kırıklığı yaşattığını söyledi. 

Elazığ’dan 35 Proje 2022 Yılı Yatırım Programına Alındı

2022 Yılı Yatırım Programı'nın Kabulü ve Uygulanmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Köy Yolları Asfaltlanıyor

Elazığ İl Özel İdaresi, asfaltlama sezonunun başlaması ile birlikte 2020 yatırım programında olan köy yollarında çalışmalarına başladı.