Yeğen Haberleri

Yeğen Haberleri

Yeğen: İşçilerin eylemi siyasi malzeme yapılmamalı

Alacakaya İl Genel Meclis Üyesi Abbas Yeğen, Alacakaya’daki krom işletmesinde yapılan işçi eylemleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, işçilerin eylemlerinin siyasi rant haline getirilmemesi gerektiğini söyledi.

Kayınvalidesini ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk ifadesi 'Hakaret ettikleri için öldürdüm' oldu

Elazığ'da kayınvalidesinin evine giderek kayınvalidesi ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk duruşması görüldü. Duruşmada sanık, kendisine hakaret ettikleri için silahla ateş ettiğini ifade ederken olayın ardından paniklediğini ve bundan dolayı 112 ekiplerini aramayı unuttuğunu söyledi.

Evde düşüp bacağını incitti, haber alınamayınca ekipler balkondan girerek kurtardı

Elazığ'da yeğenlerinin haber alamadığı yaşlı vatandaş için itfaiye ekipleri seferber oldu. Evde düşüp bacağını inciten yaşlı vatandaş, ekiplerin balkondan eve girmesi ile kurtarıldı.

Tıraş makinesi yere düştü, bir ailenin huzuru yok oldu

Elazığ'da yaklaşık bir yıl önce tıraş makinesinin yere düşmesi nedeni ile başlayan olaylar silsilesi sürüyor. Bir yıl önce amca yeğen arasında çıkan kavgada kırılan tıraş makinesinin ücretinin tahsili nedeniyle süren kavgada kayınbiraderi, eniştesi ile kardeşine pala ile saldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Koruyucu ailelik yaptığı yeğenlerini öz çocuklarından ayırmıyor

Elazığ'da 4 çocuğu olan Mehmet Çam, anne ve babasını kaybeden öz yeğenlerine koruyucu aile oldu. Onları kendi çocuklarından ayırt etmeyen Mehmet Çam ve eşi, iki kardeşe gözleri gibi bakıyor.

Sürücülerin aldığı riskler hemzenin geçitlerde kazaya neden oluyor

Dünyanın her yerinde hemzemin geçit kazalarının aynı sebepten dolayı meydana geldiğini belirten Bölge Trafik Şube Müdürü Cengiz Yeğen, sürücülerin aldıkları riskler sonucunda 20 katarlı bir trenin durmasının mümkün olmadığını ve en büyük önlemin sabır olduğuna dikkat çekti.

Ağabeyi ve 2 yeğenini vuran şüpheli tutuklandı

Elazığ'da aralarındaki husumetten dolayı evine geldiğini iddia ettiği ağabeyini ve 2 yeğenini av tüfeği ile vuran kardeş tutuklandı.

Ağabeyi ve 2 yeğenini vuran kardeş, adliyeye sevk edildi

Elazığ'da aralarındaki husumetten dolayı evine geldiğini iddia ettiği ağabeyini ve 2 yeğenini av tüfeği ile vuran kardeş, adliyeye sevk edildi.

Kardeşi ve 2 yeğenini tüfekle yaraladı

Elazığ'da bir şahıs, arazi anlaşmazlığından yüzünden kardeşi ve 2 yeğenini av tüfeğiyle vurarak yaraladı.

Cinnet getiren amca av tüfeğiyle dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'da bir kişi, aralarında arsa yüzünden anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen yeğenini ve o esnada olay yerinde bulunan bir komşusunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü, silah sesini duyup çıkan yengesi ve yeğeninin eşini de yaraladı. Olay esnasında saçmaların isabet ettiği bir genç kız da yaralandı.

Öldüğü iki ay sonra anlaşıldı

Karabük'te, yalnız yaşayan 60 yaşındaki Kenan Çakır, yeğeni tarafından evde ölü bulundu. Şahsın yaklaşık iki ay önce hayatını kaybettiği belirlendi.

Kanalda kaybolan 17 yaşındaki genci arama çalışmaları devam ediyor

Antalya'da yeğeniyle birlikte serinlemek için girdiği kanalda gözlerden kaybolan 17 yaşındaki genci arama çalışmaları 3'üncü gününde de devam etti. Sabah erken saatlerde karadan ve su altından başlayan çalışmalarda, akşam saatlerine kadar gencin izine henüz rastlanılmadı.

Yeğenini kürekle öldürdü

Elazığ'da bir köyde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada amcasının kürekle vurduğu 38 yaşındaki Ferhat K. hayatını kaybetti.