Yeğenini Haberleri

Yeğenini Haberleri

Kayınvalidesini ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk ifadesi 'Hakaret ettikleri için öldürdüm' oldu

Elazığ'da kayınvalidesinin evine giderek kayınvalidesi ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk duruşması görüldü. Duruşmada sanık, kendisine hakaret ettikleri için silahla ateş ettiğini ifade ederken olayın ardından paniklediğini ve bundan dolayı 112 ekiplerini aramayı unuttuğunu söyledi.

Ağabeyi ve 2 yeğenini vuran şüpheli tutuklandı

Elazığ'da aralarındaki husumetten dolayı evine geldiğini iddia ettiği ağabeyini ve 2 yeğenini av tüfeği ile vuran kardeş tutuklandı.

Ağabeyi ve 2 yeğenini vuran kardeş, adliyeye sevk edildi

Elazığ'da aralarındaki husumetten dolayı evine geldiğini iddia ettiği ağabeyini ve 2 yeğenini av tüfeği ile vuran kardeş, adliyeye sevk edildi.

Kardeşi ve 2 yeğenini tüfekle yaraladı

Elazığ'da bir şahıs, arazi anlaşmazlığından yüzünden kardeşi ve 2 yeğenini av tüfeğiyle vurarak yaraladı.

Cinnet getiren amca av tüfeğiyle dehşet saçtı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'da bir kişi, aralarında arsa yüzünden anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen yeğenini ve o esnada olay yerinde bulunan bir komşusunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü, silah sesini duyup çıkan yengesi ve yeğeninin eşini de yaraladı. Olay esnasında saçmaların isabet ettiği bir genç kız da yaralandı.

Yeğenini kürekle öldürdü

Elazığ'da bir köyde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada amcasının kürekle vurduğu 38 yaşındaki Ferhat K. hayatını kaybetti.