Yeni Görev Haberleri

Yeni Görev Haberleri

Elazığspor’da görev dağılımı yapıldı

Geçtiğimiz gün Elazığpor’un olağanüstü seçimli genel kurulu yapılmıştı. Ahmet Feti Yılmaz’ın Kulüp Başkanı seçilmesinin ardından Elazığspor’da yeni görev dağılımı yapıldı.

Hemşehrimiz Çetiner’e yeni görev

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Hemşehrimiz Yağbasan’a yeni görev

Uzun yıllar Fırat Üniversitesi'nde görev yapan ve İletişim Fakültesi'nin kurucu ekibinde yer alan Prof. Dr. Mustafa Yağbasan, Giresun Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne dekan olarak atandı.

Arslan'dan Hisarcıklıoğlu'na Kutlama

Geçtiğimiz dönem Elazığ TSO Başkanlığını başarı ile sürdüren ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Yurt dışı organizasyonlarında çeşitli görevler alan Asilhan Arslan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TOBB Genel Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek, 'Sayın Genel Başkanımızı, Türk iş dünyası için son derece önemli olan yeni görevi nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Hemşehrimiz Selami Öcal’a yeni görev 

İlbank Elazığ Bölge Müdürlüğü’nde Genel Müdürlük İç Kontrol Sorumlusu olarak görev yapan Hemşehrimiz Selami Öcal, Diyarbakır İlbank Bölge Müdürlüğü görevine atandı. 

Elazığlı Harun Kazez’e yeni görev 

Antalya Elmalı Kaymakamı Elazığlı Harun Kazez, Tokat Vali Yardımcılığı görevine atandı. 

Hemşehrimiz Taha Çakmak’a yeni görev 

Birçok kurumda başarılı çalışmalara imza atan Elazığlı Hemşehrimiz Taha Çakmak, Türkiye Sigorta Genel Müdürü olarak atandı. 

Bahçeci’ye yeni görev

Geçtiğimiz aylarda yapılan olağan genel kurul sonucu Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı seçilen Mustafa Bahçeci, bu göreviyle birlikte Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanlığı görevine atandı.

Hemşehirimiz Rabia Babaoğlu’na yeni görev

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Arşiv Daire Başkanlığı görevini yürüten Elazığlı Hemşehirimiz Rabia Babaoğlu İstanbul Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevine getirildi. Hemşehirimiz Babaoğlu Arşiv Daire Başkanlığı görevini de sürdürmeye devam edecek.

Vali Toraman, Keban’da muhtarlarla bir araya geldi 

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Keban ilçesinde incelemelerde bulundu. Vali Toraman, Kaymakamlığa yaptığı ziyarette bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Yasin Ardıç'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. 

Alyamaç'a Yeni Görev

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kürşat Esat Alyamaç, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne atandı.

İl Özel İdarespor’da Yeni Görev Dağılımı Yapıldı

Elazığ İl Özel İdarespor’da geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Mustafa Alpay’ın başkan seçilmesiyle birlikte yeni görev dağılımı yapıldı.

Murat Öz’e AK Parti’de Yeni Görev 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Murat Öz, Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına getirildi.

Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'a Yeni Görev

Milli Savunma Bakan Yardımcısı, Elazığlı hemşehrimiz Şuay Alpay, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.