Yeni Nesil Haberleri

Yeni Nesil Haberleri

9. Yığınkililer İsot ve Peynirli Ekmek Günü Düzenlenecek

Yeni nesile Yığınki’yi tanıtma amacıyla düzenlenen Yığınkililer İsot ve Peynirli Ekmek günü, bu yıl 9. kez gerçekleştirilecek. Etkinlik, merhum Gazeteci Mehmet Topal anısına düzenlenecek.

Elazığ'da yeni nesil '112 Acil Çağrı Merkezi' hizmete girdi

Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan ve yapımı tamamlanan yeni nesil '112 Acil Çağrı Merkezi' hizmete girdi. Tüm kurum ve kuruluş acil numaralarının '112' acil çağrı numarası çatısı altında toplantısı tek numara sistemi ile aynı zamanda Almanca, İngilizce, Arapça ve Rusça dillerine çağrı hizmeti de verileceği bildirilirken, çağrı ile birlikte konumunun da sisteme düşeceği aktarıldı.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Elazığ Belediyesi ve Bizim Külliye Dergisi tarafından hikâye yazma geleneğine teşvik etmek ve yeni nesillerin yazma eylemiyle daha yakın bir bağ kurmasına katkı sağlamak için düzenlenen 2. Dede Korkut Uluslararası Hikâye Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Yeni nesil sosyal medya platformu Yaay kullanımda

Dijital dünyaya yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan yeni nesil sosyal medya platformu Yaay hayata geçti. Gündem ve haber takibi, doğru bilgiye ulaşma, bilgilendirme, rozet uygulaması gibi özellikleri ile farklı bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefleyen platform, diğer sosyal medya platformlarındaki bir çok özelliği aynı çatı altında buluşturuyor.