Yenileme Haberleri

Yenileme Haberleri

Hac kayıt işlemleri uzatıldı

Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, 5 Ağustos-16 Eylül tarihleri arasında yapılmıştı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine bu süre uzatıldı.

Elazığ Belediyesi’nden asfalt bakım çalışması

Elazığ Belediyesi’ne bağlı ekipler, altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan mahallelerde asfalt bakım ve onarım çalışılmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Şerifoğulları, alt yapı çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları altyapı yenileme çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunarak vatandaşlara gösterdikleri sabırdan ötürü teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi’nden planlı su kesintisi duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından yoğun tempoda sürdürülen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında, 7 Ağustos Çarşamba günü 08.00-17.00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi’nde planlı su kesintisi yaşanacak.

Süre doluyor! 

Yeni tip ehliyete geçiş için süre yıl sonunda dolacak olmasına rağmen 7 milyonun üzerinde kişi ehliyet yenileme başvurusunda bulunmadı.

Septioğlu: Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de belediyeler hibe alarak bu işleri yaparken Elazığ Belediyesi borçlanarak yapıyor.  Türkiye’de bu çalışmalar hibeyle yapılıyor.” Dedi.

Ehliyet sahipleri dikkat! 

Ehliyet yenileme için geri sayım başladı 31 Aralık 2014 son gün. 1 Ocak 2016'dan önce alınan ehliyetleri olanların bu belgelerini yenilemeleri gerekiyor. Eski tip ehliyetleriyle trafiğe çıkarlarsa ödemeleri gereken para cezası 4 bin 64 TL olacak.

Ehliyet ve kimliğini yenilemeyenler dikkat! 

Cipli ehliyet ve kimlik kartlarına geçilmesi konusunda son tarih 31 Aralık 2023. Eğer vatandaşlar eski belgelerini kullanmaya devam ederlerse o cezayı ödemek zorunda kalacaklar..

Başkan Şerifoğulları, Altyapı yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Merkez Bankası'ndan bankalara talimat! 

TCMB, bankalara uygulama talimatı göndererek TL'yi cazip kılacak yeni, güçlü kararlar aldı. Buna göre, Kur korumalı hesapların TL mevduat sayıldığı komisyon uygulaması sona erdi, TL'ye geçiş ve yenileme oranları belirleyici olacak.

Elazığ Belediyesi altyapı yenileme çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi’nin şehri geleceğe taşıyacak yatırımları kapsamında hayata geçirdiği altyapı yenileme çalışmaları kapsamında toplam 90 kilometre içme suyu hattı, 8 kilometre yağmur suyu hattı, 10 kilometre kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirildi.

AK Parti Milletvekilleri il genelinde temaslarını sürdürdü 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri; esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekilleri, DSİ 9. Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Akgül’den de Kuzova Pompa İstasyonu’nda gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. 

Elazığ’da yollar yenileniyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir trafiğine konfor kazandırmak hedefiyle sürdürülen yol yenileme, genişletme ve yeni yol çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Belediye yol çalışmalarını sürdürüyor 

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Kazım Karabekir Caddesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışması gerçekleştirdi. 

Hemşehrimiz Prof. Görür: Acele etmeyelim 

Deprem Uzmanı Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, depremlerin ardından binaların onarılmasında acele edilmemesi gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Görür, “Ne olur alelacele deprem bölgelerinde yenileme çalışmaları yapıp 6 Şubat gibi bir afeti aynı bölgedeki gelecek nesillerimize ihale etmeyelim” dedi. 

Elazığ Belediyesi 500 müstakil konut inşa edecek!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Mart ayı meclis toplantısında müjdeli bir haber verdi. Elazığ Belediyesi Türkiye’de bir ilke imza atarak Kentsel Dönüşüm yasasına göre binasını yenilemek isteyen vatandaşlara 75 bin TL destek verilecek. 

Erdoğan Meclis'i fesih kararını 10 Mart'ta imzalayacak!

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 14 Mayıs'a alınması artık neredeyse kesinleşti. Peki bu durumda seçim takvimi nasıl işleyecek? AK Parti kulisinde, muhalefet erkene alınmış seçime destek vermediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis'i yenileme kararnamesini 10 Mart Cuma günü imzalayacağı, seçimin de 14 Mayıs'ta yapılacağı konuşuluyor.

Milletvekili Demirbağ, Yazıkonak-Yurtbaşı OSB yolunda inceleme yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yenileme çalışmaları devam eden Yazıkonak-Yurtbaşı Organize Sanayi Bölgesi yolunda incelemelerde bulundu. Milletvekili Demirbağ, yenilenecek olan yolun bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Elazığ'da altyapı yenileme çalışmaları sürüyor

Elazığ'da başlatılan altyapı yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

15 Temmuz Spor Salonu'nda bakım onarım çalışmaları sona erdi

Elazığ'ın Doğukent Mahallesi'nde bulunan 15 Temmuz Spor Salonu'nda bakım onarım ve yenileme çalışmaları sona erdi.

Başkan Şerifoğulları, 'Çözüm odaklı çalışmalarımızla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz'

Şehrin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ertelemediklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Çözüm odaklı çalışmalarımızla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu açıdan şehrimiz adına olmazsa olmaz kabul ettiğimiz altyapı yenileme çalışmalarımız planlı ve programlı bir şekilde devam ediyor' dedi.

Elazığ TSO kalitede başarısını sürdürüyor

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kalite Yönetim Sistemleri Baş Denetçisi ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Hasan Demirtaş tarafından Elazığ TSO'da bir gün süren TSE-EN-ISO 9001:2015 belge yenileme tetkiki başarıyla tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme Projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve yer altı otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ'da altyapı yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Elazığ'da başlanılan altyapı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığ'da Altyapı Yenileme Projesi için ilk imza atıldı

Altyapı Yenileme Projesi'nde ilk imzayı attıklarını dile getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Seçim öncesi bu sorunun üzerine cesaretle gideceğimizi ve çözeceğimizi taahhüt etmiştik. Bu taahhüdümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

Elazığ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte şehir genelinde yol yapım ve yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sahalar hizmete hazır

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün İl merkezi ve İlçelerdeki futbol sahalarında bakım onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. 

Elazığ'da Ali Rıza Septioğlu Bulvarı'ndaki yol çalışmaları tamamlandı

Elazığ Ali Rıza Septioğlu Bulvarı'ndaki yol yenileme çalışmaları tamamlandı.

Leyleklerin yuva yapması nedeniyle yenileme çalışmaları ertelenen 386 yıllık caminin restorasyonu tamamlandı

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremde minaresi hasar alan, ardından leyleklerin yuva yapmasından dolayı düzenleme çalışmaları ertelenen Sultan 4'üncü Murat Camiinin restorasyonu tamamlandı. Görevliler, leyleklerin yuvasını minareden alıp caminin çatısına yerleştirdi.

Kaymakam Şan, yol yapım çalışmalarını inceledi

Elazığ Arıcak Kaymakamı Onur Şan, yapımı devam yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.