Yeterlilik Haberleri

Yeterlilik Haberleri

Barajsız ilk YKS'nin ikinci oturumu tamamlandı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT) ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da tamamlandı.

Elazığ'da YKS'nin ikinci oturumu başladı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT) ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da başladı. Sınavın başlamasıyla birlikte öğrenciler içerde aileler ise dışarıda ter döktü.

Fırat Üniversitesinin 4 lisans programına Avrupa vizesi çıktı

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu tarafından Fırat Üniversitesi’nin de aralarında olduğu 39 üniversitedeki 129 lisans programının yeterlilikleri Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) veri tabanına yerleştirildi.

Bakan Selçuk açıkladı: 50 bini aştı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çalışma hayatında üretime değer katan nitelikli ve mesleki yeterlilik belgeli kadın işgücünün 50 bini aştığını bildirdi.

ELMÜTDER'den İnşaat Ustalarına Jest

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Av. Osman Avcıl, İnşaat sektöründe çalışan ustaların mesleki yeterlilik belgesi sahibi olmalarını desteklediklerini söyledi..

Üniversiteye girişte ikinci aşama heyecanı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da üniversiteye girişte ikinci aşama olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavı yapıldı.