Yıkıldı Haberleri

Yıkıldı Haberleri

Vali Toraman: 10 Bin 700 ağır hasarlı binanın, 4 bini yıkıldı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Kahramanmaraş depremleri sonrasında Elâzığ’da ağır hasarlı tespit edilen 10 bin 700 binanın 4 bin tanesinin yıkıldığını söyledi. 

Elazığ Valiliği’nden hasar tespit ile ilgili açıklama

Elazığ Valiliği tarafından Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büküklüğündeki depremin ardından Elazığ’da yapılan hasar tespit ve yıkım işlemleri hakkında açıklama yapıldı. Valilik; depremin ardından 30 yapıdan 29’unun acil yıkım kararı ile yıkıldığını açıkladı. 

Şanlıurfa’da ağır hasarlı bina çöktü 

Şanlıurfa'da 6 katlı olduğu belirtilen bir bina yıkıldı, bölgeye ekipler sevk edildi.

Başkan Kavaklı: Maden ocağında çalışanlar bölgeye sevk edilebilir

Yaşanan deprem dolayısıyla Malatya`da bulunan HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı birçok binanın yıkıldığını ve binaların altına çok insan olduğunu belirterek, iş makine ve tecrübeli insan gücünün eksik olduğunu söyledi.

Hemşire kızlarının yolunu bekleyen aile, ölüm haberini aldı

Memleketi Adana'ya gitmek için bilet alan 25 yaşındaki hemşire Şevval Gazel Bulut, Elazığ'daki evinde ölü bulundu. Kızlarının yolunu gözleyen aile, aldıkları ölüm haberi ile adeta yıkıldı. Şüpheli ölüm üzerine ekipler, geniş çaplı inceleme başlattı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Türkiye güçlü ve yaralarını saran bir ülke'

Elazığ'da okulun temel atma törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deprem oldu, insanlar hayatını kaybetti, binalar ve okullar yıkıldı. Ama Türkiye güçlü bir ülke. Türkiye yaralarını saran bir ülke dedi.

Depremde yıkılan binanın yanındaki apartmanda asılı kalan dolap kuşlara yuva oldu

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar alan bir bina yıkıldı. Bina yıkımı esnasında 5. katta bulunan bir dairenin dolabı yan binadaki apartmanın duvarında asılı kaldı. O mutfak dolabı şimdilerde kuşlara yuva oldu.

Haberi olmadan tapusuna şerh konuldu, evi yıkıldı

Elazığ'da 3 çocuğuyla birlikte evinde yaşayan Erkin Özay'ın tapusuna haberi olmadan şerh konulmasının ardından ekipler takasından yıkıldı. Tapusu olduğunu ve şerh konulduğundan haberinin olmadığını savunan vatandaş, yetkililerden sorunun çözülmesini talep etti.

Elazığ'da kamyonun akaryakıt istasyonuna girme anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, önce seyir halindeki otomobile çarptı ardından akaryakıt istasyonuna girdi. 2 benzin pompasının yıkıldığı olayda facia ucuz atlatılırken, kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı. O anlar ise benzin istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Elazığ'da facianın eşiğinden dönüldü, otomobile çarpan kamyon akaryakıt istasyonuna girdi: 5 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, önce seyir halindeki otomobile çarptı ardından akaryakıt istasyonuna girdi. 2 benzin pompasının yıkıldığı olayda facia ucuz atlatılırken, kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen, 'Elazığ'da 19 bin 174 konutun kuraları çekildi, vatandaşlarımıza teslim edildi'

Elazığ'da meydana gelen depremde 24 bin konut, bin 800 iş yeri ve 2 bin 200 ahırın hasar gördüğünü belirten Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, 'Konutlarımız hasar gördü, yıkıldı ve şuanda da yenileniyor yenilenme işlemleri de bitmek üzere. Bu çerçevede toplam 25 bin konut yapılıyor. Elazığ'da, bunların içerisinden 19 bin 174 tanesinin de kuraları çekildi vatandaşlarımıza da teslim edildi. Bir taraftan dükkanlarımız da devam ediyor, bin 308 tane işyerimiz yapıldı bunlardan da bin 130 tanesinin kurası çekilip teslimleri de gerçekleştirildi' dedi.

Depremde üç ev yıkıldı

Elazığ'da bugün saat 21:28'de meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremde Karakoçan ilçesine bağlı köylerde 3 evin yıkıldığı açıklandı.

Kaçak ava karşı foto kapanlar kuruldu, kaçak meterisler yıkıldı

Elazığ'da kaçak avla mücadele kapsamında belirlenen bölgelere foto kapanlar kuruldu, daha önceden yapılan meterisler ile yıkıldı.

Elazığ'da kaçak avda kullanılan meterisler yıkıldı

Elazığ'da kaçak avda kullanılan meterisler ekipler tarafından tespit edilip yıkıldı.

Elazığ'da kerpiç evin duvarı yıkıldı, aile panikle dışarı kaçtı

Elazığ'da kerpiç bir evin duvarı çökerken, evdeki 3 kişilik aile panikle kendini dışarı atarak yara almadan kurtuldu.

Deprem bölgesi Elazığ'da binalar böyle yıkıldı

Elazığ'da depremde hasar gören yapıların yıkımı kent genelinde sürerken, 5 katlı iki binanın ekiplerin kontrollü yıkım çalışmasında çökme anı kameraya yansıdı.

Elazığ'da deprem sonrası harabeye dönen 10 bin konut yıkıldı

Elazığ depreminin ardından harabeye dönen binlerce yapı, yapılan yıkım çalışmalarıyla temizleniyor. Şu ana kadar yaklaşık 10 bin konutun bulunduğu 3 bin 600 binanın yıkımı gerçekleşti.

Korna sesi ile 4 katlı bina yıkıldı

Elazığ'da depremde hasar gören yapıların yıkımı kent genelinde sürerken, 4 katlı bir binanın kontrollü yıkımı korna sesi ve iş makinesi desteği ile gerçekleştirildi.

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor

Elazığ'da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında başlatılan yapım ve yıkım çalışmaları kentte aralıksız olarak sürüyor. Şu ana kadar 17 bin 543 adet konutun projesinin bitirilerek inşaat çalışmasına başlanan şehirde, yıkım kararı verilen 15 bin 120 yapıdan yaklaşık 4 bini ise yıkıldı.

Depremin vurduğu Elazığ'da yıkımlar hızlandırıldı, 16 noktada çalışma başladı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası hak sahipliği çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte yıkım çalışmalarına hız verildi. Kentte yıkım kararı verilen 15 bin 120 yapıdan şuana kadar 3 bin 500'ünün yıkıldığı, 16 noktada eş zamanlı olarak çalışmanın sürdüğü kaydedildi.

Bir Karakolda Gözetleme Kulesi Yıkıldı, 3 Kişi Yaralandı

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bingöl Karlıova merkezli 5.7 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre bir karakolun gözetleme kulesinin yıkıldığını, 3 kişinin yaralandığını açıkladı.

Depremde hasar gören minare yıkıldı

Elazığ depreminin ardından yıkım çalışmaları kapsamında ağır hasar alan ve yıkım çalışması başlatılan 45 yıllık Hacı Osmaniye Camii'nin minaresi kontrollü şekilde yıkıldı.

Depremde evi yıkıldı ama o yıkılmadı

Elazığlı milli sporcu Aliye Demirbağ, Avusturya Open 2020 Badminton Turnuvası'nda 3. olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Depremin hasar verdiği okul, kontrollü olarak böyle yıkıldı

Elazığ'ın Baskil ilçesinde depremin ağır hasar verdiği okul kontrollü olarak yıkıldı. Okulun bir kısmının çökme anı kameraya saniye saniye yansıdı.

Elazığ'da hasarlı bina böyle yıkıldı

Elazığ'da 6.8'lik depremde hasar gören apartman, kontrollü olarak yıkıldı. Binanın yıkılma anı saniye saniye görüntülendi.

Depremin vurduğu Elazığ'da yıkımlar sürüyor, caminin minaresi böyle devrildi

Elazığ'ı vuran 6.8'lik depremin ardından başlatılan yıkım çalışmaları 25 noktada sürüyor. Kent genelinde şu ana kadar 196 binanın yıkımı gerçekleştirilirken, Sivrice ilçesinde de hasar gören bir cami ve minaresi kontrollü olarak yıkıldı.

Kılıçdaroğlu, 14 kişinin hayatını kaybettiği enkaz alanında inceleme yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde 2 binanın yıkıldığı ve 14 kişinin hayatını kaybettiği enkaz alanında incelemelerde bulundu.

Depremden dolayı minarenin 'Kubbe Alemi' yıkıldı

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından Olgunlar Mahallesinde bulunan Beyzade Efendi Camii'nde minare kısmında bulunan 'Kubbe Alemi' yıkıldı.

İçişleri Bakanı Soylu ile Sağlık Bakanı Koca depremde 6 evin yıkıldığı köyde incelemede bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6 evin yıkıldığı Çevrimtaş köyüne giderek incelemede bulundu.

Evinin yıkılışını gözyaşlarıyla izledi

Elazığ'da 6.8'lik depremde yan yatan bina bugün iş makineleriyle yıkıldı. Evde oturan kadın, evin yıkılışını gözyaşlarıyla izledi.