Yıkım Çalışmaları Haberleri

Yıkım Çalışmaları Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Yıkımı Yapılacak Eski ETSO Binasında İncelemede Bulundu

Yıkımı, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan Belediye Çarşısı üzerindeki eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnafların taleplerini dinledi. Kurban Bayramı’nın ardından başlanması planlanan yıkım çalışmaları için, Elazığ Belediyesi tarafından güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutulacak, yıkım öncesinde, esnasında ve sonrasında çevre esnafın ve vatandaşların etkilenmemesi için bütün önlemler alınacak.

Vali Toraman, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 6 Şubat depremlerinde Elazığ’da ağır hasar alan binaların yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları,'Şehrimiz hızlı bir değişim ve dönüşüm içiresinde'

Şehrin devletin desteğiyle birlikte bir yıldır hızlı bir değişim ve dönüşümün içerisine girdiğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Bir yandan hasarlı binaların yıkım çalışmalarını yapıyor diğer yandan da yeni ve güvenli binaların inşa ve teslim sürecini gerçekleştiriyoruz' dedi.

Elazığ'da deprem sonrası harabeye dönen 10 bin konut yıkıldı

Elazığ depreminin ardından harabeye dönen binlerce yapı, yapılan yıkım çalışmalarıyla temizleniyor. Şu ana kadar yaklaşık 10 bin konutun bulunduğu 3 bin 600 binanın yıkımı gerçekleşti.

Elazığ'da yıkım çalışmaları sürüyor

Elazığ depreminin ardından hasar alan yapılarla ilgili hak sahipliği sürecinin tamamlanmasıyla hızlanan yıkım çalışmaları kent merkezi dahil şehrin bir çok noktasında aralıksız sürüyor.

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor

Elazığ'da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında başlatılan yapım ve yıkım çalışmaları kentte aralıksız olarak sürüyor. Şu ana kadar 17 bin 543 adet konutun projesinin bitirilerek inşaat çalışmasına başlanan şehirde, yıkım kararı verilen 15 bin 120 yapıdan yaklaşık 4 bini ise yıkıldı.

Depremin vurduğu Elazığ'da yıkımlar hızlandırıldı, 16 noktada çalışma başladı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası hak sahipliği çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte yıkım çalışmalarına hız verildi. Kentte yıkım kararı verilen 15 bin 120 yapıdan şuana kadar 3 bin 500'ünün yıkıldığı, 16 noktada eş zamanlı olarak çalışmanın sürdüğü kaydedildi.

Ağır Hasarlı Binaların Yıkım Çalışmaları Devam Ediyor

24 Ocak’ta meydana gelen deprem sonrası şehrin farklı noktalarında ağır hasar gören binaların kontrollü yıkım çalışması sürüyor. 

Rüstampaşa Mahallesinde yıkım çalışmaları başladı

Rüstempaşa Mahallesi’nde yıkım çalışmalarına başlandı.

Depremde hasar gören minare yıkıldı

Elazığ depreminin ardından yıkım çalışmaları kapsamında ağır hasar alan ve yıkım çalışması başlatılan 45 yıllık Hacı Osmaniye Camii'nin minaresi kontrollü şekilde yıkıldı.

Depremde hasar gören 50 yıllık okullar yıkılıyor

Elazığ kent merkezinde 1970 yılında yapılan Korgeneral Hulusi Sayın Mesleki ve Teknik Lisesi ile 1964 yılında yapılan Elazığ Lisesinde de yıkım çalışmaları başlatıldı.

Gürgen, Elazığ'da yıkım çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Elazığ'da yıkım çalışmalarının devam ettiği sahada bilgi verdi.

Depremin vurduğu Elazığ'da yıkımlar sürüyor, caminin minaresi böyle devrildi

Elazığ'ı vuran 6.8'lik depremin ardından başlatılan yıkım çalışmaları 25 noktada sürüyor. Kent genelinde şu ana kadar 196 binanın yıkımı gerçekleştirilirken, Sivrice ilçesinde de hasar gören bir cami ve minaresi kontrollü olarak yıkıldı.

Elazığ’da depremde hasar gören binalar yıkılıyor

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar gören yaklaşık 50 yıllık 4 bloklu küme evleri sitesinin yıkımı kontrollü olarak yapıldı. Yıkım çalışmaları sırasında mahalle sakinleri duygusal anlar yaşadı.

Elazığ'da hasarlı binalarda yıkım çalışmaları sürüyor

Elazığ'da yaşanan 6.8'lik depremin ardından merkezde yıkılma tehlikesi oluşan binalarda yıkım çalışmaları geceden itibaren sürüyor.

Elazığ'da hasarlı binada yıkım çalışmaları başladı

Elazığ'daki 6.8'lik depremin ardından çökme riski bulunan bir binanın dev vinç ve kepçelerle yıkımına başlandı.

Metruk Binalar Yıkılıyor

Elazığ Belediyesi, Metruk Bina Tespit Komisyonunca yıkım kararı alınan 9 metruk binanın yıkım çalışmalarına başladı.