Yılbaşı Haberleri

Yılbaşı Haberleri

APP plakası olan sürücüler yandı!

Otomobil sahiplerini yakından ilgilendiren bir plaka düzenlemesi yılbaşından itibaren hayata geçirildi. Sahte plakaların üretimini engellemek adına, yeni tescil edilen veya plakasını yenileyen kişilere karekodlu plakalar sunulacak. Ayrıca otomobilinde APP plaka kullananlar ise ceza ile karşı karşıya kalacak

Motorine bu gece indirim geliyor! 

Araç sahiplerine yılbaşında gelecek kallavi zam öncesi sevindiren haber. Motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim gelecek. Benzinde ise bu gece fiyat değişimi olmayacak. 6 Aralık 2023 Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları...

Aksuoğlu’ndan il yöneticilerine teşekkür 

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Dönem sözcüsü Zafer Aksuoğlu, yılbaşında Elazığ’daki asayiş ve denetimlerden dolayı il yöneticilerine teşekkür etti. 

Milletvekili Erol, sağlık çalışanları ve emniyet güçlerinin yeni yılını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yılbaşı dolayısıyla görevleri başında olan emniyet ve sağlık çalışanlarının yeni yılını tebrik etti.

Başkan Çağlar Duran'ın yılbaşı temasları

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, yılbaşı dolaysıyla görevleri başında olan sağlık çalışanlarını ve emniyet güçlerini ziyaret etti.

Emekli maaşlarına kaç lira zam yapılacak? 

Asgari ücrete yüzde 54.7 zam yapılmasının ardından milyonlarca emeklinin maaşı asgari ücretin yarısı bile etmez hale geldi. Toplu sözleşme ve 6 aylık enflasyonla birlikte yılbaşında yüzde 18 civarında zam alacak memur ve emekliler, en az asgari ücret zammı kadar bir artış bekliyor.

Yılbaşı kısıtlamasıyla deprem bölgesi Elazığ'da sessizliğe büründü

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 4 gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması ile ülke genelinde olduğu gibi 2020 yılında 2 deprem yaşayan Elazığ'da da cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Araç sahibi olmak lüks hale gelebilir

Sıfır otomobillerde yılbaşında çıkacak yeni modeller ikinci elde fiyat artışlarını devam ettirecek. Fiyatlardaki yükseliş araç sahibi olmayı lüks haline getirebilir.

Yılbaşı gecesi hayatını kaybetti

İzmir Torbalı'ya bağlı Yazıbaşı Mahallesi'nde 25 yaşındaki bir genç, yılbaşı eğlencesinde yaşamını yitirdi.

Elazığ'da jandarma,yıl başı uygulamasında toz esrar ele geçirdi

Elazığ'da jandarma ekipleri, yılbaşı nedeniyle yaptığı çalışmada 300 gram toz esrar ele geçirdi, 1 şüpheliyi gözaltına aldı.

Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi gerçekleştirildi

Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen 'Yılbaşı özel çekilişi'nde 80 milyon liralık büyük ikramiye '1358490' numaralı çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletin sevk merkezleri İzmir, Gaziantep, Bursa ve İstanbul olarak açıklandı.

Yılbaşı öncesi dev operasyon

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yılbaşı öncesi jandarma ekipleri başarılı bir operasyona daha imza atto. Operasyonda 2 ton 337 litre etil alkol, 117 litre sahte içki, bin 395 şişe aroma verici ve 52 bin 765 lira ile 900 Euro nakit para ele geçirildi.