Yıldönüm Haberleri

Yıldönüm Haberleri

Ülkü Ocakları darbenin yıldönümünde mevlit düzenledi

Ülkü Ocakları Elâzığ İl Başkanlığı 12 Eylül 1980 Darbesi’nin 44. Yıldönümünde hayatını kaybedenler için mevlit düzenledi.

Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer kabri başında anıldı

Fırat Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Eski Dönem Elazığ Belediye Başkanı Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer vefatının 26. yıldönümünde aile yakınları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile mezarı başında anıldı.

Açıkkapı: 27 Mayıs 1960 darbesinde millet iradesi hiçe sayıldı

27 Mayıs Darbesinin yıldönümünde açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Artık vakit muasır medeniyetlerin üzerine çıkma vaktidir” dedi.

Hamza Yanılmaz kabri başında anıldı

Elazığ eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Hamza Yanılmaz, vefatının 13. Yıldönümünde kabri başında anıldı.

Hamza Yanılmaz vefatının 13. yıldönümünde anılıyor 

Elazığ eski milletvekili ve Belediye Başkanı merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 13.  yıldönümünde anılıyor. 

Cihannüma’dan vefa programı

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü dolayısı ile Cihannuma Derneği Elazığ Şubesi “Erbakan Hocamızı Anma Ve Kadim Dostlar Buluşması” Programı düzenledi.

Sadak: Erbakan Hocamızı şükranla anıyoruz    

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak,  Milli Görüş Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Necmettin Erbakan’ın 13.  vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Alan: Rabbim bir kez daha deprem yaşatmasın

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı İdris Alan, 6 Şubat depreminin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Asrın felaketi olan ve Elazığ ile birlikte 11 il ve 14 milyon insanımızı etkileyen 6 Şubat depremlerinde 50 bin can kaybı yaşadıklarını ifade eden Başkan Alan, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Başkan Alan: Unutmadık, unutmayacağız

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 24 Ocak 2020 de yaşadığımız depremin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Elazığ'da Deprem Paneli düzenlenecek

Yerel Yayıncılar Birliği Derneği Elazığ Şubesi tarafından, ilimizde 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depreminin 4. yıldönümünde 'Deprem Riskiyle Yüzleşmek: Bilinçli Toplum, Güvenli Gelecek ' konulu panel düzenlenecek.

YENİDEN REFAH PARTİSİ MKYK ÜYESİ GÜL: PARTİMİZ, ÜLKEMİZ İNSANINA UMUT OLDU

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, 23 Kasım 2018 tarihinde ‘Temiz Geçmiş, Sağlam Gelecek’ sloganıyla kurulan Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşunun 5. Yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Seyda Molla Bahri düzenlenen programla anıldı 

Hayatını Kuran ilmine adayan Elazığ’ın din alimi ve kanaat önderlerinden Seyda Molla Bahri  vefatının 9. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programla anıldı. 

Urumiçi katliamının yıldönümünde İHH’dan açıklama

2009 yılında, işçi olarak Urumçi’deki bir fabrikada çalışan iki Doğu Türkistanlı gencin linç edilerek öldürülmesinin ardından bilgi alma talebiyle valilik önünde toplanan kalabalığa ateş açılmasıyla başlayan Urumçi Katliamı’nın yıl dönümünde İHH’dan açıklama yapıldı.

Çerkez: Sendikal faaliyetlerimizi kararlılıkla yürütüyoruz 

Türkiye Kamu-Sen Elazığ İl Temsilcisi Atilla Çerkez, Türkiye Kamu-Sen’in 31. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 

Seyda Molla Bahri’yi rahmetle anıyoruz

Hayatını kuran ilmine adayan Elazığ’ın kanaat önderlerinden Seyda Molla Bahri Hazretleri’nin vefatının 9. yıldönümünde daha rahmetle anıyoruz. 

Başkan Şerifoğulları, dört yıllık hizmetlerini değerlendirdi 

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin dördüncü yıldönümünde yazılı bir mesaj yayımlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata, çevresel yatırımlardan sosyal faaliyetlere, yeşil alan çalışmalarından sportif faaliyetlere her alanda hayata geçirilen çalışmalarını anlattı. 

Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi

Elazığ Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Çanakkale Zaferinin 108 Yıldönümü ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Merhum Hocamızı rahmetle anıyoruz

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, ömrünü davasına ve ülkesine adayan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefat yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Erol: 82 Milyon Yurttaşımız Elazığ’daydı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak 2020 Depreminin 3’üncü yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, “O gece Türkiye’mizin her köşesinden 82 milyon yurttaşımız Elazığ’daydı, Elazığ’ımızın acısını paylaştı” dedi.

Kahraman şehidimizi rahmetle anıyoruz

Şehadetinin yıldönümünde kahraman şehidimiz Fethi Sekin'i rahmetle anıyoruz

ELMİYAD yönetiminden Kanal 23’e ziyaret

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Yönetim Kurulu, 29. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Kanal 23’ü ziyaret etti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: 'Muhalefet terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamadı'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Son dönemde bu yatırım karşıtlığına ek olarak maalesef ve bunu üzülerek ifade etmek istiyorum. Terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamamak da eklenmiş durumdadır. Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz'un yıl dönümünü yaladık. 252 şehit verdiğimiz çok ciddi bir mücadelenin yıldönümüydü ve üzülerek gördük ki bu yıl dönümünde muhalefet şehitlerimizi hiçbir şekilde gündeme getirmediği gibi FETÖ söylemini de ağzına alamadı' dedi

Emniyetten jandarmaya kuruluş yıldönümü ziyareti

Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve beraberindekiler, Jandarma Teşkilatının 183'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız'ı ziyaret etti.

Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı

Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü Elazığ'da coşkuyla kutlandı.

TFF 3. Lig: Elazığspor: 2 - Batman Petrolspor: 1

TFF 3. Lig 1. Grup 30. hafta maçında Elazığspor, sahasında Batman Petrolspor'u 2-1 yendi. Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıldönümü sebebiyle her iki takım tarafından maçta görevli emniyet mensuplarına çiçek takdim edildi.

Tıraş olan maç bileti hediye

Fanatik Elazığspor taraftarı olan bir kuaför, takımın kuruluşunun 55. yıldönümü münasebetiyle F. Erbaaspor maçı biletlerinden 55 adet alarak müşterilerine hediye ediyor.

Yeni yuvalarına kavuşan deprem mağdurları: 'Evler 5 yıldızlı otel gibi'

Elazığ depreminin ikinci yıldönümünde deprem mağdurları, yeni yuvalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Hak sahiplerinden Cemil Döndü, 'Evleri görüyorsunuz 5 yıldızlı otel gibi' dedi.

Elazığspor, 29 Ekim'i Türk bayrağı açarak kutladı

Elazığspor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıldönümünü Türk bayrağı açarak kutladı.

Elazığ'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Bahşi: 'Sendikacılığa Yeni Bir Soluk Getirdik'

Memur Sen Konfederasyonu bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Eğitim-Bir-Sen, 29. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.