Yks Haberleri

Yks Haberleri

Elazığ Belediyesi, gençlere desteğini sürdürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında YKS’ye girecek öğrencilere 4. deneme sınavı yapılarak ardından soru bankası dağıtıldı.

Başkan Şerifoğulları, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için hazırlanan, “Gelecek Sensin” isimli kapsamlı destek programını yeni dönemde de gençlerle buluşturan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi. Gençler, Başkan Şerifoğullarını alkışlarla ve “Büyük Başkan” sloganları ile karşıladı.

Elazığ Belediyesi, YKS’ye girecek öğrencilere desteklerini sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında bu sene sınavlara girecek öğrencilere YKS rehberlik planlayıcısı dağıttı.

Elazığ Pratik Eğitim Kurumlarının büyük başarısı

Türkiye genelinde yapılan YKS sınavı 20 Temmuz 2023 itibari ile açıklandı. Açıklanan sınavda TYT ve sayısal puan bazında elazığ birinciliği pratik hafıza eğitim kurumlarından Muhammet emin Adıyaman isimli öğrencinin oldu.

Elazığ Belediyesi’nden YKS’ye giren gençlere destek 

Elazığ Belediyesi, gençlerin gelecekleri açısından büyük önem taşıyan YKS'nin yapıldığı şehir merkezindeki 39 noktada ikram çadırı kurdu. Kurulan çadırlarda, öğrenciler ve velilere su ve kek ikramında bulunuldu. 

YKS'ye Girecek Öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti

Elazığ Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerin ulaşımda aksaklık yaşamamaları için ücretsiz ulaşım imkanı sunacak. 

YKS öncesi gençlere motivasyon desteği

Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, YKS’ye girecek gençler ve aileleriyle buluştu.

Alişan Kapaklıkaya, Elazığ’da gençlerle buluşacak 

Elazığ Belediyesi, YKS öncesi gençlere desteğini sürdürüyor Alişan Kapaklıkaya gençlerle buluşacak. 

Elazığ’da sınava girecek öğrencilere moral etkinliği

Elazığ Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta YKS'ya girecek öğrencilere yönelik moral konseri düzenlendi.

Ücretsiz YKS deneme sınavı 

Elazığ Belediyesi gençlere ve eğitime destek çalışmaları kapsamında KURS-DER iş birliğiyle Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan adaylara yönelik ücretsiz deneme sınavı düzenliyor. 

62 yaşında 9'uncu üniversitesini okuyor

Elazığ'da 62 yaşındaki Abdullah Yalınkılıç, 40 yaşında tekrar başladığı okuma hevesiyle 22 yılda 7 üniversite bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi sosyoloji 2. sınıf öğrencisi olan Yalınkılıç, son yapılan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) aldığı puanla Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü kazandı.

Barajsız ilk YKS'nin ikinci oturumu tamamlandı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT) ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da tamamlandı.

Elazığ'da YKS'nin ikinci oturumu başladı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT) ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da başladı. Sınavın başlamasıyla birlikte öğrenciler içerde aileler ise dışarıda ter döktü.

YKS'nin ilk oturumu tamamlandı

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da başlayan Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) ilk oturumu tamamlandı.

Elazığ'da YKS'nin ilk oturum heyecanı başladı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da başladı. Birçok öğrenci sınava saatinde yetişmek için zamanla yarıştı.

Elazığ'da YKS'ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti

Elazığ Belediyesi, 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına (YKS) girecek öğrenciler için ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini açıkladı.

YKS'ye girecek olan öğrencilere ücretsiz servis

Elazığ Yazıkonak Belde Belediyesi, Elazığ merkezde YKS'ye girecek öğrenciler ile beldedeki okullarda sınava girecek öğrenciler için ücretsiz servis kaldıracak.

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi, 26-27 Haziran’da gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler, velileri ve sınav görevlileri için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

YÖK, 2020-YKS kayıt tarihlerini uzattı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2020-YKS kayıt tarihlerinin uzatılmasına karar verdi.

Sivas'ta üçüz kardeşler tıp fakültesini kazandı

Sivas’ta yaşayan Beyzanur, Sena ve Feyza Köksal isimli üçüz kardeşlerin üçü de tıp fakültesini kazandı.

Rektör Göktaş'tan Öğrencilere 'Hoş Geldiniz' Mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, YKS 2020 tercih sonuçları ile Fırat Üniversitesi’ndeki programlara yerleşme başarısı gösteren öğrenciler için bir kutlama mesajı yayımladı.

ÖSYM, 2020-YKS yerleştirme sonuçlarını açıkladı

ÖSYM, 2020 YKS yerleştirme sonuçlarının açıkladığını duyurdu.

Hiçbir Kurs Merkezine Gitmeden Türkiye 64.’sü Oldu

Elazığ'da hiç bir kurs merkezine gitmeden sadece destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılarak 2020 Yüksek öğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılan Kübra Şule Çavaş, Sözel alanda Türkiye 64.’sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

YKS’ye Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS’ye girecek öğrenciler için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. 

Elazığ'da YKS heyecanı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da üniversiteye girişte ilk aşama olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı yaşandı.

YKS’ye girecek adayların sınav yerleri belli oldu

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) giriş belgeleri açıklandı.