Yök Başkanı Haberleri

Yök Başkanı Haberleri

Rektör Göktaş, mazbatasını YÖK başkanından aldı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş mazbatasını aldı.

Burslara zam yapılacak! İşte yeni miktar

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine verilen burs miktarlarında zam yapılacağını kaydetti.

Üniversitelerde uygulanacak eğitim programı açıklandı

YÖK Başkanı Özvar, bahar döneminin 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabileceğini, nisan başı itibarıyla yüz yüze eğitimin de olduğu hibrit seçeneğin değerlendirileceğini açıkladı.

YÖK Başkanı Özvar: '2022 yılı itibarıyla 20'si devlet ve 3'ü vakıf olmak üzere toplamda 23 araştırma üniversitesi sayısına ulaştık'

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Araştırma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programına katıldı.

Rektör Göktaş, Mazbatasını YÖK Başkanından Aldı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş mazbatasını YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'tan aldı. 

YÖK'ten eğitim fakültelerinin müfredatlarına yönelik tarihi karar

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, "Son olarak yaptığımız yetki devri ile eğitim fakültelerimizdeki öğretmenlik programlarındaki derslerin, müfredatların ve kredilerin belirlenmesinde artık YÖK değil yükseköğretim kurumlarımızın ilgili kurulları karar verecek" dedi.