Yollar Haberleri

Yollar Haberleri

THY Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim’de Elazığ’da yapılacak

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim perşembe günü Elâzığ’da yapılacak. Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın öncülüğünde gerçekleşecek toplantıyla Elâzığ’ın kültür, turizm ve gastronomisinin dünyaya tanıtılması amaçlanıyor.

Baskil Yolu 4 şerit oluyor

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Elazığ-Baskil Karayolu’nun 4 şerit olması için yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başladı.

Ertan’dan, THY kararına sert tepki!

Türk Hava Yolları Elazığ Şube Müdürlüğü’nün Muş’a bağlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, kararın Elâzığ’a bir haksızlık olduğunu ve geri adım atılması gerektiğini söyledi.

Keleş ve Can’dan karayollarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can, Keban ve köylerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya geldi.

Baskil Çavuşlu Köyü bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor

Yol bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, kırsalda yaşayan vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat edebilmeleri adına şehrin her noktasına ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda 2024 yılı yatırım programında bulunan Baskil İlçesi Çavuşlu Köy yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

Şerifoğulları: Yeni bağlantı yolları ile şehrimizin ulaşımını rahatlatıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi’ni Alparslan Türkeş Bulvarı'na bağlayacak olan yeni bağlantı yolunun yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.

Araç muayene hizmetleri için karar! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, araç muayene hizmetlerini özelleştirme kapsam ve programına aldı. Cumhurbaşkanlığı'nın konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamındaki araç muayene hizmetinin; özelleştirme kapsam ve programına alınmasına, karar verildi.

Köy yollarında reglaj çalışmaları devam ediyor

İlimizde meydana gelen ve metrekareye mevsim normallerinin üzerinde düşen yağışlarla birlikte, Baskil ilçemizde bazı köyler, oluşan selden olumsuz etkilendi.

Septioğlu: Yapılan Yanlış Yatırmların Bedelini Elazığ Ödüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Eğer Belediyede saltanatı bitirirsek, lüksü, şatafatı, israfı önlersek yollar da yapılır, binalar da yapılır.

ELFED Çedene Sohbetlerinin Konuğu Yatırım Uzmanı Mert Başaran oldu 

ELFED Gençlik Kolları Tarafından düzenlenen  “Çedene Sohbetlerinin” Konuğu Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Mert Başaran oldu. Başaran katılımcılara nasıl tasarruf yapılacağı en etkili yatırım yolları hakkında bilgiler verdi. 

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Aygen ziyaretlerine devam ediyor

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Aygen, son olarak Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

FÜ ile İl Özel İdaresi arasında protokol

Fırat Üniversitesi ile Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği arasında ilimiz Köy ve Mezra Yollarının kalitesini artırmayı amaçlayan projenin protokolü imzalandı.

Keleş, Karayolları ve DSİ Bölge Müdürleri ile bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Karayolları ve DSİ bölge müdürleri ile bir araya gelerek, ilde yürütülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

YRP’nin Pertek Köprüsü kanun teklifi imzaya açıldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 18 Ağustos’ta "Pertek Köprüsü - Şanlıurfa arası bağlantı yolları, köprü ve viyadüklerin yapımı" kanun Teklifinin Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Fatih Erbakan ve 5 milletvekili tarafından imzaya açıldığını söyledi.

Uçak seferlerinde kış tarifesine geçildi 

Türk Hava Yolları (THY) tarafından uçuş programında değişikliğe gidildi. Geçilen Kış tarifesinde Elazığ’da uçuş saatlerinde değişikliğe gidilmezken Malatya’da uçuş saatlerinin değişmesi tepkiye neden oldu. 

Milletvekili Keleş, organ bağışının önemine dikkat çekti 

TBMM’de söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası'nda, hayat kurtarmanın en somut yollarından biri olan, organ bağışının önemine dikkat çekti. 

Alacakaya’da köy yolları asfaltlanıyor 

İl Özel İdaresi, Alacakaya ilçesine bağlı Kayranlı Köyü'nde altyapı ve yol kalitesini artırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. 

Başkan Şerifoğulları, asfalt serim çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapımı devam eden yollardaki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Güney Çevre Yolu bağlantı yollarında çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim ve aydınlatma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Elazığ’da yollar yenileniyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir trafiğine konfor kazandırmak hedefiyle sürdürülen yol yenileme, genişletme ve yeni yol çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları: Doğa Dostu Bisiklet Yolları Projesiyle özel taşıt kullanımının azalmasını hedefliyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatlerinden biri olan Doğa Dostu Bisiklet Yolları Projesi her detayı ile vatandaşların takdirini topluyor.

KGM Elazığ işçi alımı kura sonuçları açıklandı 

KGM işçi alımı kura sonucu sorgulama ekranı, 30-31 Mayıs tarihlerinde tamamlanan kura çekilişinin ardından isim listesi ile yayımlandı. 

Elazığspor’da Alaattin Tutaş ile yollar ayrıldı  

ES Elazığspor sportif ve teknik direktörlük görevlerinde bulunan Alaattin Tutaş ve ekibiyle sözleşmeleri dolduğu için yollar ayrıldı. 

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a Büyük Destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a büyük destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.  

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık Elazığlıların desteği ile yoluna tam hız devam ediyor

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıkladıktan sonra yollara düşen Prof. Dr. Yasemin Açık'a destek her geçen gün daha da büyüyor.

Elazığ'da yol onarım çalışmaları devam ediyor

Yağışlardan etkilenen yollarda Elazığ İl Özel İdaresinin onarım çalışmaları devam ediyor.

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da personel alacak 

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da 7 personel alımı yapacak. 

Başkan Şerifoğulları: Millet Bahçesi’ni hemşerilerimizin hizmetine sunacağız 

Elazığ Belediye Meclisi 2022 Ekim ayı toplantılarında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nün Malatya yoluna taşınarak mevcut yerine millet bahçesi yapılacağını duyurmuştu. 

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü personel alacak

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü 117 personel alacak.