Yönetim Haberleri

Yönetim Haberleri

Prof. Demir, Kent Konseyi toplantısına katıldı

Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir Kent Konseyi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Seza Çimento, küresel çimento endüstrisi oyuncularıyla bir araya geldi

Seza Çimento, dünyanın en büyük çimento konferansları arasında yer alan INTERCEM’in İstanbul’da düzenlenen etkinliğine katıldı. İki gün süren etkinlikte sektörün gündemindeki konular ele alınırken yeni iş birliklerine yönelik görüşmeler de yapıldı. Konferansa katılan Seza Çimento Yönetim Kurulu Üyesi - Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Direktörü Cansu Açık, dünya genelini etkileyen jeopolitik ve ekonomik krizlere rağmen küresel çimento sektörünün çözümler geliştirerek büyümeye ve ekonomilere değer katmaya odaklandığını söyledi. Açık ayrıca Seza Çimento olarak şirketin karbon ayak izini azaltırken ekonomik avantaj da sağlayacak yeni hedeflerini de açıkladı. 

THY Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim’de Elazığ’da yapılacak

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim perşembe günü Elâzığ’da yapılacak. Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın öncülüğünde gerçekleşecek toplantıyla Elâzığ’ın kültür, turizm ve gastronomisinin dünyaya tanıtılması amaçlanıyor.

Türkiye'nin vergi rekortmenleri açıklandı! İlk sırada kim yer aldı

Türkiye'nin 2023 gelir vergisi rekortmeni, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar olurken, ikinci sırada Haluk Bayraktar, üçüncü sırada Mustafa Rahmi Koç yer aldı.

Yaz Kur’an Kursları kapanış programı düzenlendi

Elazığ Belediyesi, yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırırken, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında çocuklara yönelik düzenlediği Yaz Kur’an Kursları ile 60 çocuğu Kur’an-ı Kerim ile buluşturdu. Milli ve manevi değerlerin aktarılmasının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirildiği Yaz Kur'an Kursları, "Kapanış Programı" ile taçlandırıldı.

Açık: Deprem açısından riskli bölgede olduğumuz gerçeğiyle yüzleşmeliyiz

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 17 Ağustos 1999 yılında yaşanan deprem felaketinin 25'inci yıl dönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, faaliyetlerini sürdürdükleri Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl illerinin birinci ya da ikinci derece riskli bölgede yer aldığını hatırlatarak deprem gerçeğiyle yüzleşilmesi gerektiğini söyledi. Açık, 'Bilimin ışığında depremin yıkıcı etkilerine karşı dayanıklı yapılar, güvenli şehirler inşa etmeliyiz' dedi.

Erol: 81 İl sayısı 100'e çıkarılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Yerel yönetimlerin ve mülki idare teşkilatlanmasının güçlendirilmesi için yapılması gereken planlamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Besi OSB yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Başkanlığında Besi OSB Yönetim Kurulu Toplantısı ve muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

YRP İl Başkanı Karakuş yeni yönetimini oluşturdu

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş yeni il yönetim kurulunu oluşturdu.

Elazığ Ticaret Borsası YİK toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ın başkanlığında Elazığ Ticaret Borsası Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Şavak Der’in Ankara temasları

Şavak Der Başkanı ve yönetim kurulu Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Açıkkapı, Tarım ve orman alanındaki destekleri açıkladı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Elazığ'a yönelik Tarım ve Orman alanındaki desteklerle ilgili konuştu. Milletvekili Açıkkapı Elazığ’a yapılan destekleri ve tutarlarını listeledi. Açıkkapı ayrıca ana hedeflerinin Elazığ'ın tarımsal üretim kapasitesini arttırmak olduğunu söyledi. 

Bakan Yardımcısı Alpay’a önemli görev

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay, yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçildi ve yönetim kurulu başkan vekili görevine getirildi.

İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor’a vaadini yerine getirdi

Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor’a vaat ettiği şampiyonluk prim sözünü yerine getirdi.

Başkan Öztürk Elazığspor Maçı İçin 2 Otobüs Tahsis Etti

Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Elazığspor’un 25 Mayıs Cumartesi Günü İstanbul’da Rams Park’ta oynayacağı final maçı için 2 otobüs tahsis etti.

Elazığspor’a prim desteğinde bulunanlar açıklandı

Elazığspor Kulübü, yönetim kurulunun girişimleriyle kulübe şampiyonluk yolunda destek vereceğini açıklayan isimlerin listesini kulüp resmi hesaplarından kamuoyu ile paylaştı.

Elazığ Kent Konseyinin yeni yönetimi belli oldu

Elazığ Kent Konseyi ilk yürütme kurulu toplantısını yaparak yürütme kurulu ve yeni yönetimini belirledi.

Avcıl, Yeniden İMKON yönetim kuruluna seçildi

İMKON 5. Genel Kurulu gerçekleşti. Genel Kurulda Elazığ İnşaat Müteahhitleri Kurucu Başkanı Osman Avcıl yeniden İMKON Yönetim Kurulu'na seçildi.

Keleş: Elazığ bölgenin sanayi ve üretim üssü olacak

Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı ve yerinde incelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sanayi bölgesinin şehrin kalkınmasında oynayacağı önemli rolü vurguladı.

Açık ‘Kadın Kurucular 100’ Listesinde 9. sıraya yükseldi

Seza Çimento ve Beton Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fast Company Türkiye Dergisi tarafından bu yıl beşincisi açıklanan ‘Kadın Kurucular 100’ listesinde 9’uncu sırada yer aldı. Seza Çimento ve Beton Grubu olarak yeşil ve dijital dönüşüm odağındaki yatırımlarına hız kazandırdıklarını belirten Prof. Dr. Açık, toplumsal cinsiyet eşitliği temelinde kadın istihdamını artırmayı hedeflediklerini de söyledi.

AK Parti ve kabinede değişik olacak mı? 

Yerel seçimlerin ardından AK Parti ve kabinede değişiklik yapılacağı atacağı adımlara çevrildi. AK Parti kulislerinde "Cumhurbaşkanı bu değişimi yapacaksa bile, bekler konu gündemden düşünce adım atardı. Şimdi durum biraz farklı ama yine de çok kısa sürede parti yönetiminde veya kabinede bir değişiklik beklenmiyor. Değişim olursa, sürpriz olur." değerlendirmesi yapılıyor.

Açık, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve İDK Başkanı oldu 

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, federasyonun bağlı olduğu Türk İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) yeni yönetiminde önemli görevler üstlendi. TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Prof. Dr. Açık aynı zamanda TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu (İDK) Başkanlığını da yürütecek. Prof. Dr. Açık, “Ülkemizin sürdürülebilir kalkınması, KOBİ’lerimizin rekabetçiliği ve kadınların çok yönlü güçlendirilmesi için çalışacağız” dedi. 

Septioğlu: Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de belediyeler hibe alarak bu işleri yaparken Elazığ Belediyesi borçlanarak yapıyor.  Türkiye’de bu çalışmalar hibeyle yapılıyor.” Dedi.

Yasemin Açık Vakfı ilk projesinde sürdürülebilir kalkınma için kadınları destekleyecek

Türkiye’de iş gücüne dahil olmayan yaklaşık 30 milyonluk nüfusun 21,2 milyonunu kadınlar oluşturuyor. TÜİK’in 2023 yılı son çeyrek verilerine göre 8,6 milyon kadının iş gücüne katılmamasının nedeni ev işleri olurken bu sebeple iş gücüne katılamayan erkeklerin sayısı ise sıfır! İstihdam edilen nüfusta ücretsiz aile işçisi olarak çalışanların yüzde 68’ini de kadınlar oluşturuyor. Yasemin Açık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, kadınlara atfedilen toplumsal roller nedeniyle yaşanan eşitsizliklere dikkat çekerek, “Deprem bölgesindeki kadınlar için şartlar çok daha ağır. Biz de gerek bölgenin daha hızlı toparlanması gerekse toplumsal cinsiyet eşitliğine ve kadınların kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Cumhuriyetimizin 100. yılında kurulan vakfımızın ilk projesini deprem bölgesinden başlayacak şekilde hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Elazığ STK Platformu dönem sözcüsü belli oldu 

Elazığ STK Platformu yeni yönetiminin seçimleri bugün gerçekleştirildi. Yapılan seçimlerde Elazığ STK Platformunun 6 kişilik çalışma grubu belirlendi. 

ELMİYAD’dan FHGC’ye ziyaret

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci ile yönetim kurulu üyeleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman doçent unvanı aldı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Üniversitelerarası Kurul Yönetim Kurulu kararıyla Doçent unvanını aldı.

İYİ Parti’den ayrılanlarla ilgili açıklama 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığından, Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen isimlerle ilgili açıklama yaparak, “Grupta bulunan ve aynı zamanda yaklaşık iki sene önce il başkanlığı yapmış şahıs ve beraberindekiler, spekülatif yönetim tarzları sebebiyle genel merkezimizce görevden el çektirilmiştir” denildi.

Prof. Dr. Yasemin Açık bir kez daha TÜRKÇİMENTO yönetimine seçildi

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, çimento sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği’nin (TÜRKÇİMENTO) 66’ncı Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. 2016 yılından bu yana TÜRKÇİMENTO’nun yönetiminde yer alan Açık, üretimdeki maliyet artışları ve küresel gelişmelerin etkisiyle ihracatta düşüş yaşanmasına rağmen sektör olarak dünya genelinde ilk sıralarda yer aldıklarını, 2024 yılını da geçen yılın yurt içi ve ihracat rakamlarına benzer bir tablo ile kapatmayı öngördüklerini söyledi. 

HARSİAD’ın yeni yönetimi belli oldu 

Harput Sanayici ve iş Adamları Derneği’nin Hasan Bilge başkanlığındaki yeni yönetimi belli oldu.