Yunus Emre Haberleri

Yunus Emre Haberleri

Kaymakam Vural, çocuklarla birlikte çuval yarışı yaptı

Elazığ'da Kaymakam Yunus Emre Vural'ın çocuklarla birlikte çuval yarışı yapması renkli görüntüler oluşturdu.

Kaymakam Türk Mutfağı Haftasında kolları sıvadı, kadınlarla birlikte mutfağa girdi

Türk Mutfağının zenginliğine dikkat çekmek isteyen Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural, kadınlarla birlikte mutfağa girip Elazığ'a özgü Harput ve içli köfte yaptı.

Elazığ'da 'Zimem Defteri' geleneği ile borçlar siliniyor

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Kaymakam Yunus Emre Vural'ın öncülüğünde başlatılan 'Zimem Defteri' geleneği ile ihtiyaç sahibi vatandaşların bakkallara olan borçları kapatılıyor.

Güreşte Türkiye 3.'sü Elazığ'dan

Yozgat'ta yapılan B Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Elazığlı sporcu Yunus Emre Canpolat, 60 kiloda Türkiye 3.'sü oldu.

Depremin merkez üssü Sivrice'de kaymakamlık, esnafı yalnız bırakmıyor

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8'lik depremin merkez üssü Sivrice ilçesinin kaymakamı Yunus Emre Vural, esnafı ve vatandaşı yalnız bırakmayarak devletin şefkatli elini her daim gösteriyor.

Yunus Emre tiyatro oyununa büyük ilgi

Elazığ Belediyesi, Yunus Emre ve Türkçe Yılı etkinlikleri kapsamında Türkçe şiirin öncüsü olarak kabul edilen ünlü tasavvuf ve halk şairi Yunus Emre'nin hayatını konu alan bir tiyatro oyunu sergiledi.

Kaymakam Vural ve Başkan Gündoğan öğretmenlerle bir araya geldi 

Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. 

Elazığ Belediyesinden tiyatro oyununa davet

Elazığ Belediyesi, Yunus Emre ve Türkçe Yılı etkinlikleri kapsamında Yunus Emre adlı oyunu 18 Aralık Cumartesi ve 25 Aralık Cumartesi günlerinde sanatseverlerle buluşturacak.

Vural'dan Alpay'a Teşekkür

Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a teşekkür belgesi takdim etti.

7. Türk Dünyası Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Ülkü Ocakları’nın düzenlediği ve bu yıl yedincisi gerçekleşen Türk Dünyası ödül töreni pandemi kuralları çerçevesinde İstanbul Yunus Emre Kültür merkezinde gerçekleşti.

Başarılı Yönetici Ödüllendirildi

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Sivrice İlçe Yöneticisi Ayhan Beşiktaş, ilçede gösterdiği başarılı performansından ötürü Kaymakam Yunus Emre Vural tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. 

Keban Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Elazığ'da yeni kurulan Keban Derneği'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. 

Bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı

Elazığ'da iki grup arasında yaşanan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi yaralandı.

Malatyalı şehit son yolculuğuna uğurlandı

5 aylık hamile eşini görmek için Malatya'ya gelmek üzereyken Mardin'in Midyat ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu 25 yaşında şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Yunus Emre Taşpınar memleketinde toprağa verildi.

Üniversite öğrencilerinden büyük başarı

Elazığ'da 2 üniversite öğrencisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan Sıfır Atık Projesine destek vermek için dışı akvaryum görünümlü yapay zekalı katı atık ayrıştırma makinesi yaptı.