Yüzünü Güldürdü Haberleri

Yüzünü Güldürdü Haberleri

Başkan Kaya bir kez daha mesai arkadaşlarının yüzünü güldürdü

Göreve geldiği günden bugüne Akçakiraz belde sakinlerinin gönlünde taht kuran Başkan Sabahattin Kaya, bir kez daha belediye çalışanlarının yüzünü güldürdü.

BAŞKAN YILMAZ BİR KEZ DAHA İŞÇİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

“Toplu İş Sözleşmesi’nde Çalışanlar Bayram Etti” Yurtbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi tamamlandı. Gerçekleşen sözleşme ile Yurtbaşı Belediyesi çalışanları adeta bayram etti. Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, çalışanları sevindirecek bir sözleşmeye imza atarak bir kez daha en yüksek rakamı mesai arkadaşlarına tevdi etti.

Elazığ'da kavun rekoltesi yüzleri güldürdü

Elazığ'da kavun hasadı 2 tondan 6 tona çıkarak çiftçinin yüzünü güldürdü.

Fiyatlardaki düşüş, balıkçıların yüzünü güldürdü

Av yasağının 1 Eylül itibari ile sona ermesinin ardından balıklar, tezgahlardaki yerini aldı. Elazığ Kapalıçarşı'da hamsinin kilosu 25 TL'den, mezgit 40 TL'den ve istavrit 20 TL'den satışa sunuluyor.

Başkan Yılmaz İşçilerin Yüzünü Güldürdü

Yurtbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi töreni gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi, Engelli Vatandaşın Yüzünü Güldürdü

Elazığ Belediyesi, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara, yaşamlarını kolaylaştırmak için temizlikten bakıma gıdadan barınmaya her açıdan hizmet etmeyi sürdürüyor.

Ayağı kesilen diyaliz hastasının yolu yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilerleyen şeker hastalığı nedeniyle bacakları kesilen ve haftada 3 kez diyalize giren Şemsettin Çiçekoğlu'nun asfalt isteğini yerine getirerek, yüzünü güldürdü. Evinin önünün asfaltlanması nedeniyle ekiplere teşekkür eden Çiçekoğlu, artık diyaliz aracının kapısına kadar gelecek olması nedeniyle büyük mutluluk yaşadı.

Bal üretimi bu sene yüzde 150 artacak

Bu yıl yağışların bol olmasıyla artan çiçek yoğunluğu ve çeşitliliği arıcıların yüzünü güldürdü. Geçen sene 300 ton olan rekoltenin bu sene yüzde 150 artarak 750 ton olması bekleniyor.