Zabıta Müdürlüğü Haberleri

Zabıta Müdürlüğü Haberleri

Zabıta Teşkilatı’ndan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, şehirde huzur ve düzenin sağlanması için özveri ile çalışan zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı tebrik etti.

Zabıtadan pazarlara denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi ekipleri, kaldırım işgaline geçit vermiyor

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşların mağdur olmaması için kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi.

Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor 

Elazığ Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü personelleri il genelinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, ekmek gramajı ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi. 

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yeni adresinde 

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yapılan yeni binası ve yerinde vatandaşlara hizmet etmeye başlıyor.

Elazığ Belediyesinden okul kantinlerine denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak amacıyla okul kantinlerinde denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşası yükseliyor

Elazığ Belediyesi vatandaşlara daha etkin bir hizmet vermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Zabıta müdürlüğü yeni hizmet binasının inşa çalışmaları başladı

Elazığ'da zabıta müdürlüğü yeni hizmet binasının inşa çalışmaları başladı.

Zabıtadan Kurban Bayramı öncesi denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesi şekerleme, pasta, kadayıf ve tatlı üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarını denetledi.

Elazığ'da bayram öncesi dilenci operasyonu

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi dilenci operasyonuna çıktı. Toplanan yüzlerce dilenciye işlem yapıldı.

Zabıtadan Bayram Öncesi Yoğun Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde şekerleme, pasta, kadayıf ve tatlı üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarına yönelik denetimler artırıldı.

Belediye'den Genel Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yayaların ulaşım konforunu sağlamak için kaldırım işgali yapan esnaflara yönelik denetimlerini artırdı.

Zabıta Ekipleri Bayram Mesaisine Başladı 

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi gıda üretimi ve satışının yapıldığı işyerlerine yönelik bir dizi denetim gerçekleştirdi. 

Kaçak Yapılaşmaya Sıkı Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Malatya Yolu ve Çevre Yolu üzerinde faaliyet gösteren kaçak işletmelere yönelik yıkım çalışması başlattı.

Zabıtadan Yeni Yıl Denetimi

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri yeni yıl öncesi vatandaşın huzuru ve sağlığını korumak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta ekiplerinden kuaförlere denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, erkek kuaförlerine yönelik denetim yaptı.

Elazığ'da zabıta ekipleri denetim yaptı

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetim yaptı.

Elazığ'da gıda imalatı ve satışı yapan işyerleri denetlendi

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ramazan Bayramına sayılı günler kala gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Zabıtadan dilenci operasyonu

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik bir dizi denetim gerçekleştirdi.

Belediyeden seyyar satıcıya darp iddiasına yanıt

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan denetimler sırasında bir seyyar satıcının darp edildiği iddialarıyla ilgili Elazığ Belediyesinden açıklama yapıldı.

Belediye Sahaya İndi

Fen İşleri Müdürlüğü, Park-Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, günün ilk ışıklarıyla birlikte şehrin dört bir yanında hummalı bir çalışma yürütüyor