Ziyaretçi Akını Haberleri

Ziyaretçi Akını Haberleri

Başkan Şerifoğulları’na, Kitap Fuarı’nda yoğun ilgi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kapılarını açtığı günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, Kitap Fuarı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Elazığ'ın turizme açılan kapısı Harput'a ziyaretçi akını

Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Elazığ'ın turizmde göz bebeği konumunda yer alan medeniyetler beşiği tarihi Harput Mahallesi'ne akın etti.

Pisa kulesinden daha eğik olan tarihi eğri minare ilk günkü ihtişamını koruyor

Elazığ'da Kadir Gecesinde secde etmesiyle eğik kaldığına inanılan ve efsanelere konu olan 9 asırlık eğri minare ilk günkü ihtişamıyla zamana meydan okumaya devam ediyor. İtalya'da bulunan Pisa kulesinden daha eğik olan eğri minare ziyaretçi akınına uğruyor.

Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabri ziyaretçi akınına uğradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cenaze namazına ve defnine katıldığı Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabir ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşlar ve yetiştirdiği hafızlar, kabri başında Kur'an-ı Kerim okuyarak dualar etti.

Kanyonlara Elazığspor Bayrağı Asıldı

Elazığ sınırları içinde yer alan Karaleylek ve Saklı Kapı kanyonları ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.

9 milyon yıllık yeni keşif kanyonlara ziyaretçi akını

Elazığ'da Keban ve Karakaya Barajı'nın bağlantısında bu yaz keşfedilen turizme kazandırılması için çalışmalar yürütülen 9 milyon yıllık geçmişe sahip Saklıkapı ve Kara Leylek kanyonlarında ziyaretçi yoğunluğu yaşandı.