Fethiye Atlı, AK Parti'ye geçti

Keban ilçesinin Bağımsız Belediye Başkanı Fethiye Atlı, AK Parti'ye geçti.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Haber Vedat Yetik
Keban ilçesinin Bağımsız Belediye Başkanı Fethiye Atlı, AK Parti'ye geçti.
AK Parti'den aday gösterilmediği için 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine bağımsız giren ve seçimi kazanan Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, genel merkezin daveti üzerine AK Parti'ye geçti. 
Başkan Fethiye Atlı, AK Parti Grup toplantısına da katılarak, yuvaya döndüğünün fotoğrafını paylaştı. 
Grup toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının ardından Başkan Fethiye Atlı'ya parti rozeti takıldı. Atlı'ya rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. Atlı ile beraber AK  Parti'ye farklı illerden 5 belediye başkanı daha katıldı.

ATLI: "BİZ HER DAİM CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYDIK"

Fethiye Atlı, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Elhamdülillah. Biz her daim Cumhurbaşkanımızın, Reisimizin, Babamızın yanındaydık. Hiç ayrılmadık. Yanındaydık, yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz inşallah. Rabbim Cumhurbaşkanımızı bizim, ülkemizin ve tüm İslam aleminin başından eksik etmesin" ifadelerine yer verdi.

SÜRPRİZ OLMADI
Seçimlerde AK Parti'den aday gösterilmediği üzgün olduğunu her fırsatta dile getiren Fethiye Atlı, AK Parti'ye ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a küskün veya kırgın olmadığını dile getirmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan davet gelmesi halinde AK Parti'ye geçeceğini ifade etmişti. 9 ay sonra  Genel Merkez'den gelen teklifi kabul eden Başkan Fethiye Atlı, AK Parti'ye geçti. 

FETHİYE ATLI KİMDİR?
Fethiye Atlı, 1963 yılında Keban İlçesine bağlı Gökbelen Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokulu Keban Fevzi Çakmak İlkokulunda, ortaokulu ve liseyi Keban Lisesi'nde okudu.
1990 yılında Maliye Bakanlığı’nın açmış olduğu memurluk sınavını kazanarak Gümüşhane İli Şiran İlçesi Mal Müdürlüğü Muhasebe Servisi'nde çalıştı. 1993 yılında Elazığ Defterdarlığı Vergi Dairesi'ne tayin oldu. Aynı sene Keban İlçesinin Mal Müdürlüğü Muhasebe Servisi'ne tekrar ataması yapıldı.
Atlı, 2009 Yerel Seçimleri'nde Saadet Partisi'nden Keban Belediye Başkanı Adayı oldu. 2011 yılında HAS Parti'nin kurulması ile HAS Parti Keban İlçe Teşkilatı'nı kurdu. HAS Parti, AK Parti birleşmesinden sonra AK Parti'ye geçti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mustafa | 18 Ocak 2020 02:30

    İl başkanı o koltuğu biran önce terketsin.. müteahhitlik yapmakla millette karşılığı olmayanları aday ederseniz böyle rezil olursunuz.

BUNLARA DA BAKIN