Gürtürk 15 Temmuz milli birlik ruhumuzu güçlendirmiştir

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyet Başkanı Serkan Gürtürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

15 Temmuzun, milletimizin kahramanlık ruhu ile birlik ve beraberliğimizin, vatana olan bağlılığımızın en güzel örneği olduğu ifade eden Başkan Gürtürk, mesajında şu görüşlere yer verdi.

Özgürlük ve bağımsızlık konusunda tarihinin her döneminde imanı ve azmiyle çıkan milletimiz, 15 Temmuz gecesi de yakın tarihimizin hafızalara kazınan en büyük ihanetiyle karşı karşıya kalmış ve ortaya koyduğu eşsiz bir mücadele örneği ile  bu ihanetten ülkesini korumuştur.

Devlete ait tank ve savaş uçaklarını halkına yönelten hainler,  karşılarında milletimizin sarsılmaz imanını, yıkılmaz azim ve kararlılığını bulmuş; nitekim sonunda büyük bir hüsrana uğramışlardır.

Bu vesileyle, 15 Temmuz gecesi şehadete kavuşan 251 vatandaşımıza yüce Allah’tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tebrik ediyor, bu anlamlı günün aramızdaki dayanışmayı, birlik ve beraberliği güçlendirmeye vesile olmasını diliyorum”dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN